להחרים את ערוץ 10 !!!!!!

אמרתי לכם!!!!

וואייי אין מה לעשות חוץ מלשבת ולאכול את הלב ל-א-ט ל-א-ט לא הייתה אחרת מניראל שיותר מתאימה לזכות!!! יששש אני כל כך שמחה שהיא ניצחהה.. מגיע לה ובגדול!!! ומה הקשר זייפו תוצאות?! למה, את לא חושבת שיש אנשים שאוהבים את ניראל? ב=ו=ש=ה.... מי שאמר את זה, סתם מקנא כי הפייבוריטית שלו לא זכתה! ישששששש ניראלל !!!!!!!!! ידעתי שהיא תנצח:p אה, ודרך אגב שמעתי ממישהו שהיא לא הייתה מועמדת להחזרה כי צה"ל אסר את זה עליהה.. כאילו הו לא הסכים לה או משו, נראה לי בגלל התמונות שהיא הצטלמה כמעט בעירום ועד עם מדי צה"ל..

לא נכון.... ניראל הייתה הכי טיפשה

אז היא זכתה... זה מה שחשוב בעסקי הדוגמניות... ככה המעסיק שלה יכול לזיין אותה בלי שהיא יודעת, ככה משלמים לה פחות כסף, וככה היא הולכת עירומה בטלוויזיה...

•HadaS•

New member
ק=נ=א=י=ם

וואיי מה הקינאה הורגת אותכםםם??? תאכלו ת'לב הזה שלככםם כי ניראל זכתה כי מגיע להה ומה הקשר יריטינג אמאלה אתם כאלה תינוקותת שפשוט לא יודעים כלום מהחיים שלככםםם הצופיםםם בחרווווו בבבהההההה להיווווותתת הדוגמנית הבאה של ישראאל מתי תפנימוו??!! די כבר כל דבר אתם יודעים רק להתלונן כי הפייבוריטית שלכם לא זכתה יאללה נמאס ממכםםםם די להיות גזענים כאלללהה כי זה ברור שאתם כ"כ שונאים את ניראל כי היא ערבייה ולא בגלל משו אחר.. לפחות רובכם ככה... אז דיי לגזענווווותתתתתתת כבררררררררררר ודי לקנאוווותתת

הדס!

מאיפה את

אתם סתם מקנאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניראל כן הייתה צריכה לזכות היא הכי יפה שם!!! וכל הכבוד שגם השופטים בחרו בניראל... ל kate85 אם אתה רוצה להחרים את ערוץ 10 אז בבקשה את לא כיולה לבקש דבר כי מי שלא רצית נבחר לפי דעתי ניראל כן הייתה צריכה לזכות!!! ואני כ"כ שמחה שניראל זכתה כ"כ רציתי בשילה שהיא תזכה ותראה לכולם ובמיוחד לאסיליה (המצח הגדול) שהיא יותר טובה וזה היה ככה!! ניראל את תצליחי ובגדול!!

Raz110

New member
נכון.. מסכים עם קראין

ובתגובה הקודמת זה היה שאני מסכים עם הדסס

randu

New member
ווואו,יש לי המון מה להגידדדדדדדד!!

די כבר,כל פעם מחדש אותם זיוני שכל!! מה קשור לזייף תוצאות..? כ"כ קשה לך להאמין שעם ישראל בחר בניראל..?! בגלל שהיא ערבייה..? בואי נצא מנקודת הנחה שאת לא אומרת את זה בגלל העדה שלה, היא יפה,היא כבשה את מילנו,ובמשימות הגמר היא לא הייתה מי יודע מה! אבל עדיין,היא נראית מעולה,האופי שלה פיקנטי,והיא הולכת טוב על המסלול,יש לה פנים חזקות,רו התמונות שלה יצאו טובות! ואפ'עם היא לא הייתה מועמדת להדחה בגלל שהיא לא ביצעה שמימות כמו שצריך,אלא בגלל ששאר הבנות בחרו בה! דיי כבר! "זייפו תוצאות" את והבולשיט שלך! והשופטים עצמם?? מה נראה לך? שהם בוחרים אך ורק לפי המשימות בגמר,הם מסתכלים על הכל! אז הם נתנו לה את מלוא הנקודות! איתם את לא יכולה להתווכח? ועובדה,רוב בעם חושב כמוהם,וכמוני וחושב שניראל, היא הדוגמנית הבאה של ישראל!! קפיש האני?!??!?!?!

ZAGILA

New member
נכון

כמה שזה נכון הצופים לא בחרו בנגיה מהכפר זהו סתם תרמית חרם...

לדעתי את צודקת../images/Emo45.gif

לא שאני שונאת את ניראל פשוט אני לא חושבת שאלו היו התוצאות האמיתיות .. בחרו בה בגלל שהיא ערבייה וכדי שלא יגידו שזה בגלל גזענות נקודה. יש בה משהו יפה לדעתי אבל.. גמני יפה עם איפור אזמה..
סתם סתם אבל כמובן שאני חושבת שאליסיה הרבה יותר יפה ומיוחדת והייתי המומהה שהיא לא הגיעה ל3!

adigaline

New member
מה הקשר?!?!?!

הם יכלו להעיף אותה ישר כבר 4 שלבים לפני וזה לא היה נחשב גם גזענות! לא בחרו במימי האיתיופית ... זה גם גזענות!?

זה היה נחשב ובגלל זה לא העיפו אותה.

זה יותר קטע של זה שהיא ערבייה.. אני פשוט לא חושבת שבחרו בה הצופים
אכזבה ..! אבל אי אפשר לדעת.. ואני לא חושבת שהיא מכוערת אבל היו כאלה שהיו ראויות לזה הרבה יותר

rotem bobo

New member
בחרו בה!!!!!!!!!!

בחרו בניראל וערוץ 10 על בטוח לא משקר מה לעשות שהיא מהממת ימותו הקנאים

iritofer

New member
להחרים את ערוץ 10!!!!!

אין סיכויים שהקהל בחר את ניראל, ממש רמאות, ובכלל כל התוכנית היתה מגוחחת ולא נערכה בצורה ישרה, גם מימי יפה, אבל בין להיות במקום השני לבין איך שהיא נראית אין ממש קשר. בקיצור כל מה שקורה אצלנו במדינה בטלביזיה רק חיקויים וממש לא מוצלחים

ZAGILA

New member
כל הכבוד

טוב שלמישהי יש את האומץ להגיד מילים אלו את צודקת מאה אחוז הכל שקר...

למעלה