תודה..
תראו, אני לא חושבת שיקרה לי משהו רציני, אם בכלל. היום המחנכת שלי דיברה איתי, היא יודעת במה אני מאמינה, לא כי פשוט הצהרתי בבירור על האמונות שלי, אלא מכל מיני דברים שאמרתי בשיעורי היסטוריה ועוד הזדמנויות כאלה. אמרתי לה מה שנאמר בשיעור והיא הסכימה איתי, ואם אני לא טועה היא אמרה שהיא תדבר איתה. כמעט אין סיכוי שאני אסתבך כי כל אלה שבכיתה שלי מתלוננים עליה שהיא לא הוגנת, שהיא לא יודעת להסביר, שהיא לא נותנת להתבטא והרשימה עוד ארוכה. אפילו היום התלוננו עליה. בשיעורים הבאים אני אתנהג רגיל, איכשהו ואלמד ואחרי זה במילא אני עוברת כיתה. פשוט אני עכשיו בכיתה בגרותית בגלל שבשנה שעברה ממש ממש לא השקעתי ועוד כמה סיבות, אבל אני צריכה להראות ליועצת שלי את המבחנים שעשיתי ועוד כמה שעוד לא החזירו, שהציונים שלהם גם טובים.. ואני עפה מהכיתה הזאת לכיתה אחרת.. שהיא לא "מלמדת" בה. ואני לא יודעת אם אני עד כדי כך בפאגאניזם, זה עוד כל מיני דברים, כמו היחס שלה לאחרים, כמו זה שהיא פשוט לא נותנת להתבטא בשיעור, בעיקר כשיש למישהו דעה שונה ממנה. אבל גם הקטע הזה חשוב לי, ופשוט משגע אותי הקטע שהיא כל כך מקובעת וגם אם אני מבקשת ממנה יפה, היא לא מסכימה, בגלל דעות מקובעות שלה. זה בערך היה הקש ששבר את גב הגמל.