להיות שוב "אני" - למי יש זמן?|בלונד

MamaBee

New member
גם אני....שכחתי לציין....../images/Emo13.gif

יש סקס אבל הוא מאוד לא ספונטני ויש בו הרבה הפסות בגלל שהבנדיט הקטן תמיד מחליט להתעודד כשאמא "עסוקה"......

רק לישון

לילה אחד רצוף ובלי הפרעות. רק כדי שתבינו שגם בהריון לא ישנתי בכלל ואותם שעות שהתעוררתי בהריון דומות מאד לשעות שהיא מעירה אותי עכשיו.

ואני מתגעגעת, תאמינו או לא...

להיות בהריון
כן כן... אולי אני סתם עושה לתקופה ההיא רומנטיזציה, אבל היה משהו קסום ומיוחד בציפיה הזאת לפגוש כבר את המישהו החדש הזה (שאגב, בחלומות הכי ורודים שלי לא התקרב אפילו לקרסוליים של איך שנועם יצא באמת). היה משהו קסום גם בהתבוננות בגוף ובמה שעובר עליו בהריון, לקום כל יום בבוקר ולפגוש את הבטן במקום אחר, לרגעים שהייתי שוכבת במיטה ומחכה ל"בוקר טוב" משמחה, ככה קראנו לו בבטן. והלידה עצמה שלצערי הולכת ומתעמעמת בזכרון...

../images/Emo132.gif תשבצים

פעם הייתי יושבת שעות.. או ליציאות ספומנטניות בלי לחשוב כל רגע מה קורה עם הילדה ואם טוב או רע לה, או לשבת על סרט טוב, אני נרדמת באמצע או שמלכתחילה מחליטה שאין לי זמן וסבלנות ולא מתחילה. הרבה ממה שהזכרת כן חוזר בהמשך, מוצאים בסוף את האיזון, אמנם לא כמו קודם אבל כמעט הכל. חשוב מאד שלא נהיה אמהות מוזנחות ונחזור לטפח את עצמינו למרות הילדים.

nubi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מתגעגעת לעצמי, לאיך שנראיתי בעיקר (פחות 8 ק"ג לפחות). לספונטניות, לחיים חסרי הדאגות...

ו שתי

New member
מתגעגעת

למח שלי. אני מרגישה שמבחינה קוגנטיבית חדלתי לתפקד איפה שהוא באמצע ההריון.

על מרבית הרשימה שלך לא ויתרתי

לק וגילוח, צבע ובושם- הכל כרגיל. מה שחסר לי יותר זה הספונטניות, כל דבר דורש ארגון מוקדם, ובייבי סיטר, וגם חסר לי נורא שבת בבוקר במיטה... וסקס בכל מקום בלי התראה...

יעל י

New member
ממרומי הילד ה 3 אני יכולה לתרום...

מניסיוני אמא היא אישה <-----> אישה היא אמא צריך לקחת הכל בפרופורציות אם חוזרים לעבוד זו הזדמנות טובה אם לא חוזרים לעבוד אז לקחת עזרה. בייביסיטר לשעה וחצי עד שעתיים פעם בשבוע ולטפח את עצמך,לצאת עם חברות ולעשות מה שאוהבים אני עם תינוק שהוא ילד שלישי ואמנם הבכור שלי עוזר לי המון (בן 16 כמעט) אבל הכי אני מתגעגת לספונטניות ולבילויים עד מאוחר מבלי לקום בבוקר מוקדם ושינה הארוכה של שבת...

חוץ מלק ואמבטיות קצף - על שום דבר

ברשימה שלך אני לא מוותרת... למה אני מתגעגעת
לקצת שקט בבית ... לא לשמוע כל שתי דקות "אמא..." (ועכשיו גם הקטנה אומרת אמא, לא רק הגדולה). בקיצור, רוצה להיות במצב שאני מסוגלת לחשוב על משהו ושקו המחשבה לא ייקטע ושאני אפילו אצליח לזכור על מה חשבתי

נונינקה

New member
אני גם רוצה לישון לילה אחד שלם

הרבה מהדברים שפירטת אני דווקא עושה ולא מוותרת לעצמי, אבל השינה זה נושא כאוב. לא ישנתי כבר שנה וארבעה חודשים וזה מקשה עלי את התיפקוד היומיומי (עבודה ולימודים) וגם כל הזמן מעירים לי שאני נראית עייפה מאד. מקווה שהכניסה לגן החדש מחר תעשה איזה שינוי בלילות שלנו.

MamaBee

New member
שולחת לכולכן ../images/Emo24.gif ו- ../images/Emo25.gif

ומאחלת לכולנו שבקרוב נחזור לעשות את כל הדברים.......בנתיים ערב נהדר לכולן.... נ.ב אני סוף סוף חלקה כמו תינוק!!!!!!

yafitavni

New member
מתגעגעת לעצמאות

לעצמאות שהיתה לי לפני לקבוע מתי אני הולכת מתי אני באה איך שאני רוצה בלי להיות תלויה באף אחד. עכשיו אני תלויה בבייבי סיטר בסבתות בבעל וכו'... אני מרגישה שרק אם מאפשרים לי אז זה קורה. נגיד אם ארצה לכתוב עבודה לאוניברסיטה אצטרך לבקש יפה מהסבתא שתשמור ולהסביר לה עד כמה זה חושב לכתוב עבודה לאוניברסיטה... הכל התנצלויות... על זה שאני מבקשת עזרה.

מתגעגעת להיות אמא של אפרוחה אחת

אין לכן מושג כמה החיים פשוטים עם ילד/ה אחד/ת. אבל...העיקר הבריאות, ושכל השרשור הזה יהיה הצרות הכי גדולות שלנו.

אני מתגעגעת לבעלי../images/Emo7.gif

לתחושה הזאת של לעבור את הכל ביחד שחיפשתי כל החיים והייתה לי איתו עד לפני החודשים האחרונים של ההריון שהייתי בשמירה והוא המשיך לעבוד, ומאז הלידה שהעולם שלי השתנה לגמרי בצורה אחרת מהשינוי שהוא עבר בהופכו לאבא חדש. אני מתגעגעת אליו בעיקר משום שלפני כן עבדנו ביחד ונהנינו מכל רגע והיינו עושים ממש כייף חיים גם בעבודה וגם בבית ביחד והיום מרגישה לפעמים שאנחנו בעולמות נפרדים, אבל נאחזת בדברים שנאמרו לי פה שהאיזון חוזר לזוגיות ושלושה שבועות של הורות זה מוקדם מדי מכדי לדעת איך זה יראה בהמשך... בינתיים מתמקדת בבייבי, האהבה החדשה שלנו שהולכת ומשתנה לי מיום ליום

אני...

מתגעגעת בעיקר לאנרגיות ולמוטיבציה שהיו לי פעם. יש לי ילדה מלאכית ובעל מושלם, אבל אני לא מוצאת בעצמי את הכוחות ואת המוטיבציה לעשות דברים... מאוד מבאס...

למעלה