אולי כן אולי לא.. היה מצליח
דברים קורים כי הם צריכים לקרות אני כן יכולה להצדיק אותך ולהגיד, שהיום, מוכשר ככל שתהיה, זה עניין של מזל קשה קשה היום לפרוץ לתעשייה הזאת שנקראת מוזיקה... יותר מדי זמן בכלל שאין יותר מדי חידושים במוזיקה הישראלית שהיתה זקוקה נואשות לרענון... וברור שהכל עניין של טעם, אבל ראיתי אותה הולכת ומתדרדרת.. ובודדים היום מסוגלים לעשות מוזיקה ברמה של...מוזיקה... אם נקח את מוש בן ארי, אריק ברמן, הדג נחש ונשים בצד... כל השאר.. וכולם ידעו על מי אני מצביעה... לאט לאט דרדרו את כל המוזיקה בארץ למשהו דביק ומבחיל.. (לא להקיא, לעצור בצד..) בקיצור, קשהההה היום להכנס לשוק הזה, מוכשר ככל שתהיה... אגב, אני מכירה באופן אישי אדם, שאם הייתם שומעים עליו, הייתם מבינים על מה אני מדברת, ניסיתי בכל דרך לשכנע אותו ללכת לכוכב.. כי הוא לא רק היה עובר, לדעתי גם זוכה... מוכשר שהיום..באמת ואין כאלה.. עובד על המוזיקה שלו נטו, ממקום אחר, קול מדהים..כתיבה מדהימה, יכולת הלחנה שלא דומה לאף אחד.. מדהים בקיצור, אבל יותר קל לגרום לרפי גינת לעשות באמת דיאטה מאשר להביא את אותו בחור לכוכב... והוא ניסה, מנסה וינסה להכנס עדיין, עכשיו תבינו כמה זה קשה... הבחור הזה למד בחול, ניסה בארץ בהופעות חלטורות בכל מיני מועדונים לא מוכרים.. ניסה לעבוד עם מפיקים מסויימים כדי למכור שיר למישהו אחר, רק מה, לא מצא את האדם הנכון... (משום מה..) הוא לנקודה שבה הוא היה חייב ללכת ללמוד במכללה למוזיקה, כי אחרת אין דרך אחרת בארץ הזו... וגם אחרי שיסיים אף אחד לא מבטיח לו כלום... ואני לא לעיתים קרובות מודה שמדובר במישהו או משהו חד פעמי... תופעה!