להיות שלמה ארצי

שונית 7

New member
ודווקא לשלמה ארצי יש יותר זכות

דיבור בנושא מאחרים כי הוא עדיין מצליח מאוד וגם הדיסק החדש שלו מצליח בגדול, פשוט תפשתי טרמפ לבעיה שמפריעה לי באופן כללי.

shongold

New member
../images/Emo13.gif בוקר טוב שונית

הבנתי נכון את דבריך לא מצאתי שום דבר המכוון לאי הערכה את שלמה. ובהקשר של שלמה ל'כוכב' ושלו בלבד - נוחה אני להסכים עם דבריו. והוא מתייחס לחלק של מה עושה התוכנית לאותם אנשים הנוטלים בה חלק - במימד האישי שלהם עם עצמם. וכאן אני חוברת אליו מסיבת המהירות שבהחשפות וה'הצלחה' לכאורה. - ומה זה עושה להם בפנימיותם!

שונית 7

New member
משפט אחד שאמרת גרם לי להזדהות

מוחלטת:אני בהחלט מודה לכוכב נולד ולו רק בגלל ג'קו!!!
ומסכימה לבעיה של היחשפות מהירה וההתמודדות איתה.דוגמה "טובה" למה שקרה לנינט.אני בניגוד לחלק מהפורום כן צפיתי בתכנית הראשונה וכן התרשמתי ואפילו התרגשתי מהקול הגדול שלה ולא ברמת ה"ממי הלאומית" כי זה דווקא לא מדבר אלי כלל.לאחרונה נדמה לי לי שאיבדה את הקול הגדול הזה,כנראה בגלל התנהלות לא נכונה ואנשים רבים בגילאים שונים כולל אבא שלי ממש התאכזבו משירת ה"תקווה"שלה במשחק הכדורגל.אז נכון מד אחד חשיפה ברמה כזאת לא טובה לצעירים האלה ברמה נפשית ואמנותית ,מצד שני יש מצב שהם לא היו מתגלים בדרך אחרת.היום יותר מתמיד קשה גם למוכשרים לפרוץ בשוק הבידור המורכב שלנו ויש מצב שגם פנינים כדוגמת ג'קו לא היו מתגלים בדרך אחרת. אני יודעת שיש כאלה בפורום שאומרים שאין מצב שלא היה מצליח אבל לכי תדעי,הבחור ניסה כמעט כל דרך אפשרית ב-8 שנים ובכל זאת התגלה רק בתכנית "רדודה " כזאת.חוץ מזה תופעות של היחשפות מהירה היו עוד קודם אם מישהו זוכר את תופעת ההיסטריה לזמר ממש לא מוכשר לטעמי"אדם" את העליה המהירה שלו ואת ההתרסקות המוחלטת. ,

a d i d a s 2 1

New member
אולי כן אולי לא.. היה מצליח

דברים קורים כי הם צריכים לקרות אני כן יכולה להצדיק אותך ולהגיד, שהיום, מוכשר ככל שתהיה, זה עניין של מזל קשה קשה היום לפרוץ לתעשייה הזאת שנקראת מוזיקה... יותר מדי זמן בכלל שאין יותר מדי חידושים במוזיקה הישראלית שהיתה זקוקה נואשות לרענון... וברור שהכל עניין של טעם, אבל ראיתי אותה הולכת ומתדרדרת.. ובודדים היום מסוגלים לעשות מוזיקה ברמה של...מוזיקה... אם נקח את מוש בן ארי, אריק ברמן, הדג נחש ונשים בצד... כל השאר.. וכולם ידעו על מי אני מצביעה... לאט לאט דרדרו את כל המוזיקה בארץ למשהו דביק ומבחיל.. (לא להקיא, לעצור בצד..) בקיצור, קשהההה היום להכנס לשוק הזה, מוכשר ככל שתהיה... אגב, אני מכירה באופן אישי אדם, שאם הייתם שומעים עליו, הייתם מבינים על מה אני מדברת, ניסיתי בכל דרך לשכנע אותו ללכת לכוכב.. כי הוא לא רק היה עובר, לדעתי גם זוכה... מוכשר שהיום..באמת ואין כאלה.. עובד על המוזיקה שלו נטו, ממקום אחר, קול מדהים..כתיבה מדהימה, יכולת הלחנה שלא דומה לאף אחד.. מדהים בקיצור, אבל יותר קל לגרום לרפי גינת לעשות באמת דיאטה מאשר להביא את אותו בחור לכוכב... והוא ניסה, מנסה וינסה להכנס עדיין, עכשיו תבינו כמה זה קשה... הבחור הזה למד בחול, ניסה בארץ בהופעות חלטורות בכל מיני מועדונים לא מוכרים.. ניסה לעבוד עם מפיקים מסויימים כדי למכור שיר למישהו אחר, רק מה, לא מצא את האדם הנכון... (משום מה..) הוא לנקודה שבה הוא היה חייב ללכת ללמוד במכללה למוזיקה, כי אחרת אין דרך אחרת בארץ הזו... וגם אחרי שיסיים אף אחד לא מבטיח לו כלום... ואני לא לעיתים קרובות מודה שמדובר במישהו או משהו חד פעמי... תופעה!

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifעל זה בדיוק דיברתי ,גם לי די

נמאס בלשון המעטה מתרבות ה"דריה פלג" לסוגיה השונים !!!!

a d i d a s 2 1

New member
דריה פלג לסויה השונים אמרת יפה...

אבל זו לא התופעה היחידה שמפריעה לי... יש גם משהו במוזיקה הים תיכונית שמפריע לי מאוד, וזה שכל תימני נהיה זמר ולא חשוב מה.. אין לי בעיה עם מזרחית, פעם הייתי שומעת הרבה, ואין לי בעיה עם תימנים... אבל זה כל כך מזיק שלוקחים זמר לא זמר והופכים אותו קולגה בלי לדעת על מה ולמה... רק בגלל קהל מפוקפק

שונית 7

New member
אני זוכרת שאביהו מדינה דיבר על זה

רבות למרות שלאחרונה זנח את סוגית האיכותיות במוזיקה הים תיכונית וגם הוא פנה לתקוף את כוכב נולד כאחראית ישירה ויחידה למצב וגם לזה התכוונתי.

shongold

New member
'נכנסת' לראש לך בענין נינט

עשתה לי דברים הבחורה אז..וחשבתי שיש מצב שהפרח יפרח. אבל לצערי הפרח כמש ולא בגללה.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif השאלה אם זה לגמרי לא בגללה

ואם הייתה יכולה לעשות חלק מהדברים אחרת.אני לא לגמרי סגורה על זה ביני לבין עצמי,הרי כל הזמן חשבנו לגבי ג 'קו שכדאי לו לעמוד על שלו לא להתגמש ולא לתת להוביל אותו לכיוונים לא רצויים לו מבחינה מקצועית ומוסיקלית. יכול להיות שהייתה צעירה מדי ולא מנוסה אבל היה חשוב לה לפחות לפתח את הקול מקצועית ולא לפזר את האנרגיות שלה על חגיגת סלבריטאות זולה. וכמובן בעיקר לגורמים המקצועיים גם לתקשורת חלק גדול ונכבד לקמילתה המוזיקלית.

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifלא חשוב העיקר שיש לנו סיבה

למסיבה...בענין שהתכנסנו פה.....

a d i d a s 2 1

New member
לא שון, את בסדר את

קשרתי בין ג'קו ושלמה.. לא כי חשבתי שזה מה שרשמת, אלא כי לא מזמן עלתה שאלה כזו... אבל זה לא קשור לדברים שלך.. למרות שגם אליהם התיחסתי..יומטוב!!

למעלה