להיכנס זה דחוף!!!

להיכנס זה דחוף!!!

כמו שאתם יודעים הלהקה היא להקה מעולה עם הופעה מצויינת. אבל יש לי רק בעייה אחת בהופעות: בגלל שזה באולמות סגורים ויש שם איזה מאה אנשים שחייבים לעשן כל שנייה זה גורם למקום להיות מסריח מרוב סיגריות. אולי אם נילחם על זה (לפחות כל הלא מעשנים שביננו, ויש הרבה) ונדרוש שלא יהיה עישון בזמן ההופעות, זה באמת יכול לקרות. כבר יש להקות בארץ (שוטי הנבואה לדוגמה) שלא מאפשרים לקהל לעשן בזמן הופעה. אין סיבה שמי שיעשן לא יוכל להתאפק שעה וחצי כדי לתת לאנשים לנשום אוויר נקי. אז אם יהיו הרבה תגובות חיוביות לעניין יש סיכוי טוב שהלהקה אולי תשקול את זה... אז בואו תצטרפו למאבק!!!!!

שניר1984

New member
זה מה זה לא ריאלי

קודם כל כי אפילו הלהקה מעשנת בהופעות...:) דבר שני אני לא חושב שיש מה לעשות נגד זה, זה תלוי במקום שמופיעים בו (נדמה לי שבמעבדה לא הרשו שיעשנו שם באיזור של ההופעה) דבר שלישי, אני הייתי בכמה הופעות של שוטי הנובאה (האחרונה אמנם לפני ארבעה חודשים) ואנשים שם עישנו חופשי, אולי היית בהופעה שלהם במעבדה שבאמת לא נתנו שם לעשן ליד הבמה. דבר אחרון לעשן זה לא בריא וגם קצת מסריח אז תפסיקו לעשן בלי קשר

לפני שבוע

היה דיון דומה בפורום של שוטי הנבואה ואז בהופעה בברבי כפ"ס שמעשנים שם חופשי בד"כ הם אמרו על הבמה שבגלל שיש הרבה אנשים שזה מפריע להם אז אסור לעשן בהופעה, והקהל שיתף פעולה

אני לא מסכימה

אולי קודם כל בגלל שאני מעשנת, אבל מצד שני לפעמים חלק מההופעה זה לעשן בכיף עם איזה משקה ביד השנייה, מה שגם באמת הלהקה עצמה מעשנת, מה שייקשה על המאבק שלך.. אני מבינה אותך, ואת הבקשה והרצון, אבל עם כל הכבוד, לחלק מהאנשים זה כמו שתבקש מהם תפסיק לנשום, ומה שגם יש שירים <בשבילי מדפים> שלפעמים כן צריך את הסיגריה הזאת ביחד עם השיר, במיוחד בהופעות... אבל כל אחד ומה שהוא חושב... כל מקרה, בהצלחה... המשך יום נעים..

סתם באמת הגזמתי

אבל זה באמת כמו שאמרת למטה, להפסיק לשמוע מוזיקה אבל באמת יש מכורים שזה כמו להפסיק לנשום, תרצה או לא!

בתור אחת שלא מעשנת

גם אני לא חושבת שזה ריאלי, מסיבה נורא פשוטה: בהופעה בבארבי שהייתי, זה ממש נראה כאילו לכל אחד יש איזה שיר מיוחד בשבילו, שבו מדליקים סיגריה, ואין מה לעשות לגבי זה! אפילו שמעתי את המשפט "וואי שיר סיגריה" חחחח
כאילו...זה כבר הפך לחלק מהקטע, ולא נראה לי שאפשר למנוע את זה. בעיה. בברכה, הנחנקת (שבוחרת להתייחס לצד ה"תרבותי" ולא לצד ההתמכרותי הזוועתי הזה)

talba3

New member
תגובתי בעניין!

הייתה פעם את הפרסומת הזאת עם המאלכים ששאלו: "מעשן? לא! ביישן? אההה בישן!!" חחח אז אין מה לעשות גם אני לא מעשן אבל מי שליידי עם סיגריה אני מבקש שיזיז אותה מהפנים שלי וסובל כי זה חלק מהעניין בהופעות, לך זה נראה מוזר בגלל שאתה לא מעשן. אבל לא תצליח לשנות כלום אני מצטער לבשר לך!. בכל אופן פשוט תצטרך לבקש להזיז את הסיגריה מהפרצוף שלך וזהו תהינה מההופעה אל תתעמק בסיגריות חח ככה לא תשים לב ומי שאומר שזה כמו להפסיק לנשום אז זה ממש אבל ממש לא ככה! אם היית אומרת זה כמו לבקש להפסיק לשמוע מוזיקה זה כבר בערך אותו דבר כי זה תחביב שלך שאתה כבר עושה קבוע חחח אבל לנשום זה חלק מהחיים... טוב חפרתי כבר כואב לי הראש מהחפירות האלה

זוהרים

New member
עלק שוטי הנבואה ..

הייתי בהופעה שלהם, ומפוצץ סיגריות. לא שמפריע לי

mory89

New member
שמע,

אני אישית לא מעשנת. כלומר, לא בקביעות. כשאני עצבנית לדוגמא, הולכים לחברה שלי, לגג שלה, ומעשנים. כי אין מה לעשות. אני לא חושבת שאתה יכול לדרוש ממישהו לא לעשן במקום כזה, כי בסך הכל זה מקום ציבורי. בדרכלל סיגריות מגעילות אותי.. אבל אני יודעת שיש פעמים שאנשים פשוט מרגישים שהם חייבים איזה סיגריה. ובוא לא נסחף, אתה יכול לנשום עדיין. אולי לא אויר נקי וצח, אבל עדיין. ועוד משהו, כמו שטל אמר. אתה יכול לבקש מבנאדם להעיף את הסיגריה שלו מהפרצוף שלך. זה בלי ספק בכלל. בכל מקרה, יומטוב! תנסה להסתדר עם זה..

Hadardur

New member
אל תצחיקי אותי... למה נראלך שבאמת

הם יקשיבו לך ויעיפו את הסיגריה מהפנים? את חושבת שזה באמת מזיז להם שזה מפריע לך וכאלה?! לאאא! אי אפשר להסתדר עם זה... אחרי כל הופעה אני חופפת 3 פעמים ועדיין לא יורד הריח. פשוט... צריך לעשות עם זה משו

mory89

New member
אני חושבת שכל בנאדם תרבותי

היה באמת מעיף את הסיגריה מהפנים.. ואין ספק שהעיניין של הריח נשאר על השיער והבגדים והכל..

eladi88

New member
הדר....

הריח לא יורד כי את חופפת רק יומיים שלושה אחרי ההופעה... אמרתי לך כבר....את צריכה להתקלח לעיתים קרובות יותר!

שניר1984

New member
זה לא נכון.....

דוקא בגלל שזה מקום ציבורי צריך לאסור לעשן שם... לא שאני בעד או נגד לעשן בהופעות של בית הבובות או בכלל, זה לא ממש אכפת לי וזה לא ממש מפריע לי (מה שחינוך לספורט עושה....).

mory89

New member
יש בזה משו.. אתה בנתיים יכול להמשיך

לנסות.. אני אהיה בעד, זה ברור!

שניר1984

New member
בעצם, הבארבי זה לא מקום ציבורי

הבארבי הוא מקום פרטי של הבעלים שלו, והוא יכול לקבוע את הכללים במועדון....... במקומות ציבורים אני חושב שיש חוק שאסור לעשן (רק שאף אחד לא אוכף את זה, כמו בקניונים)

למעלה