להיכנס זה דחוף!!!

mory89

New member
נכון נכון!!

אבל עדיין אתה יכול לנסות להוציא לפועל את הבקשה שלך..

שניר1984

New member
חחחחח, מורי יא מצחיקה

זה לא אני אמרתי את זה, כמו שכבר אמרתי לי לא ממש אכפת

mory89

New member
וואי גל, צודק, זה לא היית אתה..

בכל מקרה.. איך שקוראים לו.. ביתבובות1 או משזלאיהיה.. אני אתמוך הזה, ושימשיך לבקש..

סליחה אבל בתור אחת שמעשנת

זה דיי לא הגיוני לבקש דבר כזה (למרות שכשאני הייתי בהופעה קצת היה לי קשה גם לשיר וגם לעשן) יש כאלו שזה עושה להם חלק מהאוירה קצת קשה לגזול את זה. מה שכיף בהופעות זו האוירה, ולדעתי אם כבר להפסיק לעשן בהופעות של שוטי הנבואה זה סמים!!!!!! חחחחחחחחחח

אני מנצלש"ת אתם חייבים לקרוא קטע!

היום הלכתי לרופאה שלי סתם בשביל לקבל משהו נגד שיעול מה מסתבר? שיש לי אסטמה בלאט!!!!!!!!!! אז עכשיו אני צריכה להפסיק לעשן ( לא יודעת איך?!?!?!) ו...........אני דבוקה לונטולין וכדורים !!!!!!!!חחחחחחחח

החוק למניעת עישון חל גם על פרטיים

למשל במסעדות ובתי קולנוע אסור לעשן חוץ מפינת עישון. חוץ מזה אנחנו הלקוחות של אותו מקום פרטי ואם תהיה דרישה של הרבה אנשים שלא יהיה עישון אז אולי הבעלים יראה שכדאי לו לאסור עישון. וחוץ מזה מה הפסימיות הגדולה של כל הלא מעשנים? זה לא גזירה משמיים לחזור מסריחים מהופעה. ולא שכשמישהו מעשן לידי אז אני לא מנסה לבקש ממנו אבל לפעמים מרוב דוחק יש איזה חמישה אנשים שמעשנים לא ממש לידי אבל מספיק קרוב כדי שביחד העשן שלהם יחנוק. ובקשר ל"שיר של סיגריה", עשו לי טובה, זה ממש דבר טיפשי. אם יש שיר שאוהבים אפשר להנות ממנו גם בלי סיגריה לא פחות. לדעתי בעוד כמה שנים זה ייראה לכם ברור שבהופעה לא מעשנים כמו שבקולנוע אף אחד לא מתחיל לעשן באמצע סרט למרות "שיש סרטים שממש דורשים סיגריות" כמו שחלק מן המעשנים בטח מרגישים. אני חושב שצריך לעשות פעם אחת הופעה ללא עישון, ואני בטוח שכולם כולל מעשנים ירגישו פתאום איזה כיף שיש אויר נקי כל הערב

גם את העישון מההופעה אתה רוצה לקחת?

!??!?!?!?! זו ממש חוצפה! אולי שגם בבתים שלנו יהיה אסור לעשן וזהו?

eladi88

New member
שמע...

אני מבין אותך והכל....אבל זה ממש לא ריאלי מה שאתה אומר... מצטער...אבל אני לא מסכים איתך בעניין הזה... [ואם שאלת את עצמך או משהו כזה....אני לא מעשן]

PuRple winter

New member
תשמעו..בתור מעשן..

תשמעו חבר'ה בתור בן אדם שמעשן כבר 4 שנים..ולא לא מנסה ולא רוצה להפסיק לעשן...אני חייב להגיד כמה נקודות: 1. לגבי השיר סיגריה..זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי..משפט של מעשני פוזה(אני מדליק סיגריה רק בגלל השיר)... 2. בחו"ל במקומות כמו אנגליה, ארה"ב, אירלנד, שם תרבות הפאבים והאלכוהול גדולה פי כמה(ותסלחו לי על הזלזול) מאשר בישראל נחקק חוק האוסר לעשן במקומות ציבוריים סגורים כולל פאבים ומועדונים והחוק הזה עובד כי יש שם אנשי חוק שאוכפים את זה ועובדה שאנשים מסתדרים ויש להם שם סמוק רומס מיוחדים או שהם פשוט יוצאים החוצה..עם הם יכולים גם אנחנו יכולים ככה שלגבי הראלי אל תפסלו...עם לא כל דבר כמו שלטון החוק והשלטון במדינה שלנו לא היה מושחט כל כך אז אולי זה היה יכול לעבוד..ושוב רק בתור התחשבות באחרים.!

למעלה