ועכשיו ברצינות...
יקרתי אהובתי ושלל שמות חיבה אחרים שיש. איזה כיף שלפני כמה שנים החלטת להקים את הפורום הזה ולהיות המנהלת שלו. ואיזה כיף שקלטתי מהר שיש לנו את אותה שריטה . ואיזה כיף שלאט לאט התחלנו גם להכיר טיפה יותר עמוק אחת את השניה. כי אם כל זה לא היה קורה , לא היה לי עם מי לדבר על כך כך הרבה דברים ,לא היה לי עם מי להכנס למצבי כפית הכי קורעים בעולם שכוללים צפיה בסלברטי BB האנגלי שכולל כמה אנשים מאוד הזויים ומארק אחד שכל היום מנקה (והוא גורג'ס!) מי הייתה עולה על זה שיש לו שיר העונה לשם מתמזמזים?!? מי היה מעברת איתי שירים וחתומה איתי על הליריקה המבהיקה של בובה
ויותר חשוב .. מי היה מכין לי את הבארוניז הכי טעימים בפלנטה כולה ?!?!?! בקיצור (עלאק בקיצור באורך הגלות הדבר הזה פה ..) אז .. יום הולדת אה .. מה כבר אפשר לאחל לך ?! אני רוצה לאחל לך הכל (כבר כתבתי את זה איפשהו ..) כי באמת מגיע לך הכל! והרבה מההכל הזה בחיי לא יודעת מה הייתי עושה אם לא היית פה ,בחיים שלי , את כל כך הרבה יותר מסתם אחת שהכרתי בתפוז .את האישה שלי! בשיא הרצינות אני חולה לך על הטוסיק! את אחת האנשות שאני הכי אוהבת בעולם כולו. ואני לא יכולה לחשוב על דרכים לומר לך את זה חוץ מישירות טוטאליסטית. מזל טוב יקרתי מי יתן וכל המשאלות שלך יתגשמו , מההכי קטנה דרך ההכי בינונית ועד להכי עצומה.
אוהבת אותך נורא
והתמונה - בשביל הרגע המדויק שבו זה יקרה
וכן אני אהיה שם כדי לצרוח איתך שיש לך קקי