להכיר אחד את השני

להכיר אחד את השני

בגלל שאני חדשה וגם כי אני בטוחה שהרבה רוצים לדעת בבקשה תענו על השאלות הבאות: איך קוראים לכם? בני כמה אתם? באיזה חווה אתם רוכבים? כמה זמן? על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב? בן כמה הוא? תודה!!!

ווינגז

New member
תשובות

איך קוראים לכם?
יעל
בני כמה אתם?
כמעט 15
באיזה חווה אתם רוכבים?
גבע כרמל
כמה זמן?
4 וחצי שנים
על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב?
ג'ז
בן כמה הוא?
17

טוב...

אבל עם אני רוצה לפתוח נושא חדש... אני חיייבת לעשות הודעה חדשה!!!!
חולה על סוסים, מתה על יונקים, ואוהבת את שאר החיות

שיתוף פעולה../images/Emo74.gif

קוראים לי אבישג. אני בת 12 וקצת.. אני רוכבת בחוות עמק זוהר אני רוכבת שלוש שנים בערך.. פליקס, פוצ'יני ואיקס.. פליקס בן 9 או 10 פוצ'יני בן 19 או 20 ואיקס בן 5 או 6.

Sweet SuGaR

New member
טובבב../images/Emo9.gif

שי בת 15 עוד חודש רוכבת בתלמי מנשה רוכבת בסה"כ 7 שנים אני מתה על צ'יקו!!! הסוס הכי מושלם שיש! והוא בן 9

שתקי! יא מושלמת.. את מושלמת!../images/Emo74.gif

מושלממת
לא הרבה נולדים עם עיניים כאלו כישרון לרכיבה וגוף פצצתי ככה ש... תגידי טנקס גאד! לוב יו! שמעת? או לצעוק יותר חזק?

Shai Felton

New member
../images/Emo55.gif

איך קוראים לכם? שי
בני כמה אתם? 15.10
באיזה חווה אתם רוכבים? משמר העמק
כמה זמן? 5 שנים
על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב? גיל כפיר ואוטי
בן כמה הוא? כפיר(22.5), גיל(18), אוטי(8).

avisarpt

New member
כן כן../images/Emo76.gif

איך קוראים לכם?
אבישר, עם ש שנשמעת כמו ס אז זה נשמע אביסר כן, שם די נפוץ (פפפפ) בני כמה אתם
12 וחודש באיזה חווה אתם רוכבים
סוסים בכפר זה בכפר סירקין (ליד פתח תקווה) כמה זמן
שלוש שנים וחודש, מתוכם שנה אחת טיפולית על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב
אניטה (סוסה) יש גם את פס שהוא סייח לשעבר (3 וחצי) והוא נורא חמוד אבל לא רוכבים עליו כמעט וזה רק המדריכים וכאלה אנלי מושג בת כמה אניטה

תשובות

איך קוראים לכם: נדב. אני בן 11. אני רוכב בחוות הפארק. כמה זמן שנה וקצת. אני הכי אוהב לרכב על קליאו אבל אין לי מושג בת כמה היא.

צדק8

New member
|כפיר|../images/Emo47.gif

מה שכתוב בכותרת של ההודעה זה האיקונים הקבועים שלי מעכשיו. איך קוראים לכם? שחר גיא. בני כמה אתם? 15 וחודש פחות יומיים. באיזה חווה אתם רוכבים? משמר העמק והזורע. כמה זמן? ווסטרן 5 שנים בערך, אינגליש איזה 8 חודשים +- על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב? ממשמר העמק- כפיר (|מלך|)מהזורע- אריזונה (המלכ-ה.)וסופי (המושלמתץץץ שלי
). בן כמה הוא? כפיר בן 23 וחצי בעיירך,אריזונה בת 8 וסופי בת 7-6

../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

יאיר
עוד חודש 16
חוות שדמות
3 וחצי שנים
פז
6-7

../images/Emo160.gifחו"לניקית עונה!!!

קוראים לי תמרה קלבלט kleeblatt אבל זה שם גרמני אז זה נשמע כמו kleblat אני עוד חודשיים בת 15 אני רוכבת בבלגיה שלוש שנים ורכבתי שנתיים בארץ בגבעת חיים איחוד הכי אהבתי (בארץ) את עפולה אבל היא נמכרה ואז עברתי לדניאל ופה אני הכי אוהבת את הפוני "שלי" שלצערי כבר לא שלי... ואת הסוסה שלי אבל אני שרופה על הסייחה שלי בדיוק כמו על האחרים!!! הסוסה שלי בת 6 עוד מעט 7 הסייחה בת שנה וחצי ואני גרה בלוקסמבורג-בלגיה

עונה...../images/Emo75.gif

צאלה 12 וחצי חוות איתן קיבוץ אילות על שוני למרותש הוא כבר בפארן וגם על דוני למרותש הוא בפארן אבל בקיבץ אני אוהבת לרכב על שחר או ברוסי. דוני בן 8 נדמנה לי. שון בן 5 או 6 ושחר בן 9 וברוס בן 12

למעלה