להכיר אחד את השני

ממממממ...../images/Emo6.gif

אוקיי.. אני ענבר אני בת 13-כיתה ח' אני רוכבת בחוות צח שנתיים וקצת, אני הכי הכי אהבתי לרכב על שוק.. אני לא רוכבת עליו כבר..
כי הוא בפנסיון... ואני לא ממש יודעת בנכמה הוא...

HORSE GIRL2

New member
אני.........

מתן בן ציון בת 15 וקצת רוכבת בבית חנן, ומעוד שבועיים בנצר סירני במקום. אני רוכבת קצת יותר משנה אני הכי אוהבת את טופז המתוק ואת ג'ט המחמודה אין לי מושג מה הגיל שלהם

אמממממ.........

קוראים לי דרור אני רוכבת בחוות הפארק בר"ג כבר 6 שנים... על אפולו שליייייייייייייייייי הוא בן 4 וחצי!!!

OHIO

New member
וולקאם

רעות 14 תלמי מנשה (רולזז) 7-8 ככה... לא זוכרת בדיוק על אוהיו... כאילו-ברווור! אני עושה עליו חצי פנסיון הוא בן 7 תמונה של המווושלם

TauraMan

New member
טוב אני אענה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

איך קוראים לכם?דורון בני כמה אתם?14 באיזה חווה אתם רוכבים? עין המפרץ אימפריה שולטת!! כמה זמן? נראה לי אני כבר בשמינית... על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב? כללי- טאורה, קפיצות-דיזל בן כמה הוא? טאורה בן 9 עוד מעט 10 ודיזל בן 5

../images/Emo55.gif

איך קוראים לכם?
יערה בני כמה אתם?
13 וחצי באיזה חווה אתם רוכבים?
היפודרום
על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב?
רמה
בן כמה הוא? 14-15

תשובה

היי! שלום לך!!! ברוכה הבאה!!!!! שמי עמית, אני בת 10, אני רוכבת בחוות יגור, אני רוכבת שנתיים ואולי יותר, אני הכי אוהבת לרכב על סוס ששמו לורד, הוא מהמם! (אם את רוצה פרטים רק תגידי, איני יודעת בין כמה הוא אבל הוא לא מבוגר כל כך... תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

Juli kleo rullz

New member
תשובות שלי! ../images/Emo15.gif

איך קוראים לכם?
שירה דורון
בני כמה אתם?
15.5 (מאתמול בדיוק!)
באיזה חווה אתם רוכבים?
אודים-של בורשטיין
כמה זמן?
שנתיים בערך
על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב?
אמממ אני הכי אוהבת לרכב על ג'וליה, מג'יק וברמונייייי
בן כמה הוא?
ג'וליה בת 7 מג'יק בן 6.5 וברמון בן 22 |מסמיק|

אני

בגלל שאני חדשה וגם כי אני בטוחה שהרבה רוצים לדעת בבקשה תענו על השאלות הבאות: איך קוראים לכם?אלינור בני כמה אתם?15 באיזה חווה אתם רוכבים? אודים כמה זמן? 7 שנים על איזה סוס אתם הכי אוהבים לרכב? ג'וליה המלכה בן כמה הוא? היא!! 7 אם אני לא טועה

למעלה