להכנס לתוך הראש של התאומות II- אשלי

Alexis14

New member
להכנס לתוך הראש של התאומות II- אשלי

פרק 2- אשלי. אשלי היא התאומה החלשה יותר, אנחנו מגלים. היא אפילו מקנאה במרי קייט קצת. הפרק השני יותר מצחיק וציני. בעיקר כלפי רוברט ת´ורן. קריאה מהנה... אני יושבת פה במיטה, ומנסה לשנוא את מרי קייט. אני פשוט לא יכולה. אני רק מצליחה לקנא בה יותר ויותר. את העובדה הזאת אין לי בעיה לשנוא. כבר חשבתי על כל החסרונות שלה. כבר הפנמתי לעצמי כמה שהיא מכוערת, ואז נזכרתי שאנחנו תאומות. אז המשכתי לחפש חסרונות, אבל מצאתי גם מלא יתרונות. היא יותר חכמה ממני, היא שחקנית יותר טובה ממני, היא יותר פתוחה למעריצים. הלוואי והיא הייתה אוהבת אותי. אני יודעת שהיא מעוצבנת עלי כרגע בגלל האמי, קצת ירדתי עליה. אמרתי לה שריילי פוסטמה. מה שהיא לא יודעת, זה שהכל מקנאה. מרי קייט תמיד הייתה הטובה מבינינו. כבר בFull House נתנו לה יותר סצינות לשחק. תמיד האישיות שלנו מתחלפת בסרטים. אני משחקת את הצפונית שמכורה לשופינג ורודפת אחרי בנים, ומרי קייט את התאומה הרצינית יותר. את התפקיד הרציני יותר, החשוב יותר. במציאות, למרי קייט היו הרבה יותר חברים, היא הרבה יותר Hanging With Friends. כשניסיתי לדבר על זה עם בוב ת´ורן, האמרגן שלנו, הוא אמר לי, שכשתאומות משחקות- אין דבר כזה תפקיד יותר חשוב. נראה לי שהוא היה שיכור. מרי קייט היא התאומה המועדפת על כולם. גם עליי, האמת. היא יותר יפה ממני, לדעתי. אנחנו הרי לא תאומות זהות. הסטייליסטית שלנו תמיד משקיעה במרי קייט שעות. עוד נצנצים על השפה התחתונה. עוד צללית על העין השמאלית. 50 חולצות היא מודדת. ואז נשאר לה בדיוק 5 דקות בשבילי, אז היא תוקעת אותי עם אני לא יודעת מה. ´אשלי, יש קצת ליפ גלוס בטעם אפרסק במגירה התחתונה. אני חייבת לרוץ לעזור עם התאורה- שלא ייזל למרי קייט המייק אפ´. יופי. אני בכלל שונאת אפרסק. אתמול הצעתי למרי קייט שנעשה מסיבת שינה בסוף השבוע, כשהFinals ייגמרו. היא שמחה, ואמרה שצריך למצוא דרך להעיף את שאר המשפחה מהבית. שתינו צחקנו וחשבנו על איך נשיג את הבית לעצמנו. אמרתי למרי קייט שאפשר ללכת לקנות עכשיו פיג´מות חמודות, אבל היא אמרה שהיא יוצאת עם החבר שלה. החלטתי שאני אלך עם ליזי. בפעם האחרונה שהלכתי איתה לקניון, כולם חשבו שהיא מרי קייט וביקשו חתימה. ליזי הייתה מחורפנת, אז היא חתמה להם בשם מרי קייט, וכולם התחילו לשאול אותה למה היא הסתפרה, והיא התחילה להמציא שטויות על זה שהיא רוצה להיות אינדיוידואליסטית ופשוט נמאס לה שאנחנו נראות אותו דבר. לפעמים קשה לי לתקשר עם מעריצים. זה קצת מוזר לי, העובדה שיש לי מעריצים. אני לא יכולה לדמיין איך זה יהיה אם לא יהיו לי מעריצים, כי זה ככה מאז שאני זוכרת את עצמי. פעם אני ומרי קייט הלכנו לבכורה של איזה סרט, וגם בראד פיט היה שם. הייתה מעריצה אחת שביקשה שהוא יחתום לה על הבטן כדי שהיא תעשה מזה קעקוע. בראד לא הסכים ובמקום זה הוא חתם לה על נייר. גם אני ומרי קייט רצינו לבקש ממנו חתימה, וביקשנו מבוב ללכת אליו. הוא אמר שזה לא יהיה טוב ליחסי הציבור אם יראות שאנחנו ´נואשות´. יחסי ציבור, יחסי ציבור. בוב כזה קוץ בתחת! התלוננתי עליו לאבא, אבל הוא רק אמר שזה מחיר התהילה. איימתי שאם בוב יעצבן אותי עוד פעם- אני אעיף לו כאפה, ולא איכפת לי מ´יחסי הציבור´. עכשיו יש לי חבר, ואני אוהבת אותו. הוא מתוק והוא מביא לי פרחים. הוא הכל בשבילי. האמת, אפילו כמעט ביטלנו אודישן לתפקיד אורח ב´חברים´ בגלל שהיה לנו דייט. אבל בסוף הלכנו. היה כל כך כיף! אנחנו משחקות מלצריות ב´סנטרל פרק´, וכל הזמן מתבלבלים בינינו, כי חושבים שאנחנו רק אחת, והבן של רוס, בן, אומר לנו כמה שאנחנו דומות לתאומות אולסן וכמה שהוא שונא את הקלטות שלנו. בקיצור- דאחקות על חשבוננו... באודישן מאט לה-בלאנק היה ממש נחמד! יש קטע שהוא לוחש לצ´נדלר "man, that girl is HOT!" צ´נדלר: they are twins. ג´ואי:even better… צ´נדלר: 16 years old twins… בקיצור- היה ממש כיף, ואנחנו מצלמים את הפרק בעוד חודשיים. בהצלחה לנו...

motib4

New member
יפה מאוד. ../images/Emo127.gif

מייד לטור שלך במאמרים.

SHIRA2811

New member
ואוו! ../images/Emo24.gif

זה ממש מדהים! איך את נכנסת לראש שלה..
יפה מאוד! אבל איפה המאמר הראשון בנושא שכתבת?
שירה

motib4

New member
ואז לקטגוריה:

להכנס לתוך הראש של התאומות. שם יהיה טור שאלקסיס תכתוב כל כמה ימים.
בהצלחה !

ישמש

New member
יפה מאוד ../images/Emo12.gif

את כתבת את זה , כלומר את המצאת את זה נכון...זה לא שאשלי באמת כתבה את זה נכון?

בקשר היכנס לראש של התאומות

לפי דעתי מה שרשמת זה ממש לא נכון אבל. זה לא שיש לי משהו נגד מרי קייט אבל כתבת שמרי קייט היא זאת שכל היום מבלה ועושה שופינג וכ´ו אז תדעי שזה ממש להפך אשלי היא זאת שכל היום מבלה עם חברים עושה שופינג וכ´ו ומרי קייט היא יותר ביישנית ומופנמת . למרות ששתיהם חמודות באותה מידה ...

motib4

New member
זה לא סיפורים אמיתיים...

היא ממציאה אותם ולא משנה אם הם נכונים או לא, העיקר שכולם נהנים לקרוא אותם.

Alexis14

New member
בקשר לטור שלי

אז אנחנו לא ממש יכולים לדעת אם באמת אשלי היא זאת שאוהת קניות והכל! ככה זה בסדרות והכל אבל אי אפשר לדעת, ושכולם ידעו שזה לא אמיתי! זה מבוסס על האמת נגיד על האמי שמרי קייט לא זכתה והכל אבל בעיקרון זה הכל בדיוני! בכוונה עשיתי שמרי קייט יותר דומיננטית ויותר girl טיפוסית אמריקאית כי בטובות השתיים והכל אשלי היא הדמות הזאת! אז אני ממש מבקשת- אתם יכולים להביע דעה נגיד ´זה ממש לא הגיוני שמרי קייט תעשה בלה בלה בלה´ אבל לא ´זה בכלל לא ככה בחיים האמיתיים´ כי אתם לא ממש יודעים וזה לא אמור להיות צמוד למציאות! זה סתם בשביל הכיף... מקווה שאתם נהנים!!!

Alexis14

New member
חשוב מאוד

למישהו יש תמונה של אחת התאומות או שתיהן ביחד כשהן כזה בפוזה כאילו הן חושבות על משהו? תודה רבה

רוצה להגיב

אני יודעת שבאמת אנחנו לא יכולים לדעת. אבל עובדה שברוב הראיונות וברוב האתרים אשלי היא זאת שיותר אוהבת את הדברים האלה כמו בסדרות . טוב בכל אופן הקטע מאוד נחמד!!!!!!! , וכל הכבוד על היצירתיות

Alexis14

New member
פרק 3

איזה כיף היה אתמול! אני ואשלי החלטנו לעשות מסיבת פיג´מות. קנינו המון חטיפים וממתקים. הזמנו את שאנון, ליז, ג´סיקה ומנדי. השתלטנו על החדר של ליזי- החדר הכי גדול בבית, העפנו את כל הרהיטים, שמנו מלא מזרונים, זרקנו שמיכות ופיזרנו את הדבר הכי חשוב- כריות. חיברנו את הDVD והבאנו את הסרט ´לא רק בלונדינית´. הכנו פופקורן בכמויות, וכשטרנט עבר במטבח התחלנו לזרוק עליו קצת... טוב, נו, הרבה. ואז התחילה מלחמת הפופקורן הגדולה בעולם. ליזי הייתה עם חברה שלה בסלון, כי לא היה לה חדר, ושתיהן הצטרפו בשמחה. היה כל כך כיף, עם שמקנזי הגיעה. בהתחלה היא צחקה מהצד אבל אז היא נזכרה שהיא כבר לא בת 16, ושהבית שלה עומד להיות מוצף בפופקורן, אז היא אמרה שכדאי שנתחיל לנקות פה. זה לא ממש דיכא אותנו, לקחנו את שואב האבק והתחלנו לעשות תחרות מי שואב יותר בפחות זמן. טרנט ניצח. ב8:30 הבנות הגיעו. ראינו את הסרט ואז אשלי נרדמה. זה מה שחשבנו, לפחות. כולנו ישבנו בצד השני של החדר, דיברנו בשקט, עד שאשלי ´התעוררה´ והתחילה מלחמת כריות פרועה... כשגילינו שאין לנו מספיק כריות, התגנבנו לחדר של טרנט וגנבנו לו כמה. אז הוא נכנס. "אמממ... לא צילמתם את ´אתם מוזמנים למסיבת שינה´ בגיל 8 או משהו? Grow up… אתן רוצות שאני אבוא עם חברים שלי ואפחיד אתכם עם מסכה על הפרצוף?" ואז הבנו שהוא צודק. ואז הבנו שלא איכפת לנו. אז התחלנו לתכנן דברים כדי להציק לו. שמנו לו חול בנעליים, צעצוע-צפרדע במיטה, והעמדנו פנים שאנחנו ישנות. כשהוא נכנס לחדר של ליזי הוא לקח כריות וזרק אותן עלינו, ואז קשרנו אותו לכיסא והתעללנו בו. בקיצור היה ממש כיף, עד שהיינו כבר סחוטות והלכנו לישון. בבוקר התעוררנו, התלבשנו יפה והלכנו לכנסייה. אח"כ הלכנו ללונה-פארק עם ג´יימס ובריאן, החברים שלנו. כשעלינו לגלגל הענק, בריאן הביא לי שרשרת עם תליון בצורת לב! זה היה כל כך יפה! נתתי לו נשיקה גדולה, והלכנו לקנות צמר-גפן מתוק. בסוף היום אני ואשלי חזרנו הבייתה והתמוטטנו על המיטות שלנו... זה בהחלט היה סופשבוע כיפי- אבל מעייף!

ענבר 2002

New member
זה ממש פוגע....

אוקי זה היה יפה אבל רק בגלל שאת אוהבת את מרי קייט יותר זה לא אומר שאת צריכה להפוך את אשלי למפלצת היא בכלל לא מקנאת בה היא גם לא ירדה עליה היא דווקא תמכה בה וזה ממש לא נכון שמרי קייט יותר טובה מאשלי אוקיי אז אני עכשיו יעשה תור מחשבות משלי ותגידי אם זה טוב אני כותבת את זה כי אני אוהבת יותר את אשלי: מרי קייט חושבת: תמיד שבאו אורחים לבית הם תמיד אמרו שאשלי היא התאומה היפה בינינו תמיד היא קמה בבוקר עם חיוך על הפנים כשהשער שלה מונח על הכתפיים בצורה מושלמת , ואני הייתי ניראת כממו מפלצת , אמא תמיד אמרה שאני צריכה לקחת דוגמא מאשלי ושהיא תמיד אהבה את אשלי יותר וגם אבא ליזי וטרנט חשבו ככה , סבתא תמיד אמרה שאני מכוערת וטיפשה ולעומת זאת אשלי יפיפה לא מהעולם הזה !!!!! אתם רואים זה בדיוק כמו מה שהיא כתבה וזה ממש מעליב , כמו שאת לא יודעת אם זה נכון שאשלי מקנאה בה אז אני לא יודעת אם הסבתא שלה באמת חושבת שהיא מכוערת , מוטי אני חושבת שאתה לא צריך לשים את זה כי זה משמיץ את אשלי!!!!!!! וגם פוגע ברגשותיהם של אלה שאוהבים את אשלי יותר .

Alexis14

New member
אני אף פעם לא אמרתי

שאני יותר אוהבת את מרי קייט! והסברתי מיליון פעמים שאני לא אומרת שזה המציאות! זה סתם בשביל שיהיה מעניין לקרוא את זה. ובכלל- אני לא אוהבת את מרי קייט יותר מאשלי, ותראי, רק בשני פרקים הראשונים אשלי היא התאומה החלשה. את לא יודעת מה יקרה בהמשך! ואני מקווה שתפנימי שזה לא דעתי אלא סתם מה שאני כותבת בשביל הכיף שלי ושלכם!! אף פעם לא אמרתי שזה אמיתי!

Alexis14

New member
לא היה לי זמן ורציתי לעשות משהו

לטור שלי שישלים בין מרי קייט לאשלי, אז סתם חתכתי תמונות עם הבעות פנים מתאימות וצירפתי טקסט... מצטערת שזה מכוער. אולי אני אעשה אנימציה

למעלה