היי זה ממש יפה.... את יכולה לעשות עוד ?????
A Alexis14 New member 2/8/02 #25 אוקיי הנה עוד משהו זו אנימציה שמרי קייט משכנעת את אשלי לעשות מסיבת שינה... מקווה שתאהבו... לדעתי זה מכוער
אוקיי הנה עוד משהו זו אנימציה שמרי קייט משכנעת את אשלי לעשות מסיבת שינה... מקווה שתאהבו... לדעתי זה מכוער
י ישמש New member 2/8/02 #43 מה זאת אומרת... יש לך אתר ובו את "נכנסת לתוך ראשיהם" של מרי-קייט ואשלי??
A Alexis14 New member 3/8/02 #46 כנסי בשורה האפורה למעלה ל´מאמרים´ ואז בצד שמאל בריבוע האפור ל´הכנסו לתוך ראשן של התאומות´ או משהו כזה, ותקראי את הפרקים (עדיף לפי הסדר...) ובקשר לאנימציות- אני מכינה את התמונות בפוטושופ או בפיינט שופ ואז אני מעבירה לאנימיישן ועושה אנימציה...
כנסי בשורה האפורה למעלה ל´מאמרים´ ואז בצד שמאל בריבוע האפור ל´הכנסו לתוך ראשן של התאומות´ או משהו כזה, ותקראי את הפרקים (עדיף לפי הסדר...) ובקשר לאנימציות- אני מכינה את התמונות בפוטושופ או בפיינט שופ ואז אני מעבירה לאנימיישן ועושה אנימציה...
A Alexis14 New member 2/8/02 #34 נראה לי שאני יכולה אבל ב18:00 אני הולכת לבת מצווה של בת של חברים של ההורים, ואני צריכה להתארגן. אבל אוקיי.
נראה לי שאני יכולה אבל ב18:00 אני הולכת לבת מצווה של בת של חברים של ההורים, ואני צריכה להתארגן. אבל אוקיי.