להלהלהל שרשור שבועי להלהלהל

LIly845

Well-known member
להלהלהל שרשור שבועי להלהלהל

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע:

HagarStar

New member
גירל יו נואו יו דרייב מי קרייזי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

יש גם היי לפני, אבל לא היה מקום שיר השבוע מmtv2: לאדעת? שיר השבוע לא מmtv2: כל הדיסקים של פראמור+זה של קיוט להקת השבוע: פראמור, קיוט קליפ השבוע: קייט נאש שהיא נורא צהובה! דיסק השבוע: השניים של פראמור והאחד של קיוט הפתעת השבוע: שהדיסקים של פראמור הגיעו, ושאפי רוצה אותי והוא מציק, ושבצ'קה ת-מ-י-ד בסנטר, וש..המ.. בוואנס יש נעליים!!!111 אוה וטל ובן התנשקו ס'חמודים D? [נקבה וזכר, כן? O_O] ביאוס השבוע: שאפי רוצה אותי?! תמונת השבוע: סרט השבוע: סימפסונס D: ספיידר פיג ספיידר פיגגגג סדרת השבוע: ווייייייייידס D: שתתחיל העונה השלישית בארה"ב סעמק!#$@# סיילס יהיה בכלא
וננסי.. מתה? ושיין עם קאט בפיטסבורג?
ערוץ השבוע: יסטארז 1-2 ספר השבוע: חה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האאאאאאאאאאאאאאאאא גם אני רוצה ;;;;;;;

אהמ אהמ. זוכרת?? חחח אני חושבת שזה כבר אמור להיות אפילו בחנויות.. יהיה יותר קל XD

Djerry

New member
../images/Emo22.gif

שיר השבוע מmtv2: Editors - Smokers Outside The Hospital Doors שיר השבוע לא מmtv2: The Fratellis – Stacie-anne Silverchair – Tuna in the Brine Air Traffic – Empty Space REM - Losing My Religion Muse – Muscle Museum GoodBooks – The Illness להקת השבוע: Silverchair, Muse קליפ השבוע: דיסק השבוע: סילברצ'ר ה4 האחרונים הפתעת השבוע: מסך חדש ושטוח ביאוס השבוע: פסיכומטרי תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: חברים ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: הספר של הפסיכומטרי =(

PATD

New member
youre always so sure about something

שיר השבוע מmtv2: from yesterday, the kill, attack שיר השבוע לא מmtv2: כללל 30STM oh my god- lilly allen jacks mannequin להקת השבוע: 30stm
קליפ השבוע: מממ לא יודעת
דיסק השבוע: ABL של 30STM! אתמול קניתי אותו סופסוף DDDD: הפתעת השבוע: Crack Square
ביאוס השבוע: ממ אין D: תמונת השבוע:
סרט השבוע: רקוויאם לחלום [שוב חחח] סדרת השבוע: מה עובר על בראיין, חברים, סימפסונס, סאות'פארק ועוד חח ערוץ השבוע: Xטרא הוט וביפ ספר השבוע:

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: Kt Tunstall - Suddenly I See Status Quo - In The Army Now[השיר של דריה וג'ללD: פעם אפילו ידעתי ת'תנועות
] להקת השבוע: פראמור. קליפ השבוע: הללויה של פראמורD: דיסק השבוע: ריוט! הפתעת השבוע: חופש סופסוף<: ביאוס השבוע: זה היה ארוך ומעייף-.- תמונת השבוע: סרט השבוע: ע"פ חוקי המשיכה. סדרת השבוע: החברה הגבוהה ו-ורוניקה מארס. אה ומייטי בוש
ערוץ השבוע: 5 . ספר השבוע: יומני הנסיכה 2.

הנה שלי :)

שיר השבוע מmtv2:madina lake-here i stand
שיר השבוע לא מmtv2: korn-evolution כי אין אותו באמטיוי2 עדיין ?
להקת השבוע:Green day
קליפ השבוע: korn-evolution
דיסק השבוע: muse-black holes&revelations
הפתעת השבוע: שקנו לי ת'דיסק של מיוז ושנסענו לת"א
ביאוס השבוע: לא משנה חחח..
תמונת השבוע:
המפרט משנה תמונה חיייחיחיח...
סרט השבוע: אולי רובוטריקים רק כי ראיתי אותו השבוע .
סדרת השבוע: סימפסון
ערוץ השבוע:ביפ
ספר השבוע: אני ממש חייבת להתחיל לקרוא את רוץ ילד רוץ לפולין ><"

BabyShambles

New member
If youre brave enough you'll just succumb

שיר השבוע מmtv2: Suburban Knights- Hard- Fi |הסדגש|שיר השבוע לא מmtv2: Music When The Lights Go Out- הליבס The Boy Lookes AT Johnny- הליבס Major & Minor- The Procession Seed- TAI Everything We Had- TAI You Might Have Noticed- TAI I Wish- שמבלס On A Burnning Coast- Larrikin Love I'm Always Right- The Pigeon Detectives Never Meant To Hurt You- Good Shoes *כל פטריק וולף:p* להקת השבוע: פטריק. קליפ השבוע: לא היה משהו מיוחד. סתם כל מיני קליפים של פטריק דיסק השבוע: לא משהו ספציפי. הפתעת השבוע: סקיני צהוב:p ביאוס השבוע: נוט יור ביזנס. תמונת השבוע: כ!0*ת Xש מג*ל 6. סרט השבוע: השבוע לא ממש יצא לי לראות אבל טריינספוטינג [מלפני איזה שלושה שבועותXD] סדרת השבוע: ליטל בריטן כמובן. ערוץ השבוע: לא יודעת. ספר השבוע עדיין, ה"פ 7.

../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אינטרפול - דה היינריך מנוור שיר השבוע לא מmtv2: PW - To The Lighthouse PW - Lycanthropy Thom York - The Eraser להקת השבוע: פטריקוולף, אינטרפול קליפ השבוע: לאדעת דיסק השבוע: PW - Lycanthropy Interpol - Our Love To Admire Thom York - The Eraser הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: לבלות את רוב היומולדת שלי במחסן. תמונת השבוע: אין לי פה ממש תמונות >: סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סדרת השבוע: אמ לאדעת ערוץ השבוע: יסטארס 1 ספר השבוע: ה"פ 1

elknetld2kil

New member
פסיכו

שיר השבוע מmtv2: אני כבר לא יודע מה משדרים שם... לא ראיתי את הערוץ הזה כבר די הרבה זמן. שיר השבוע לא מmtv2: מאצ'בוקס 20 - Real World, Long Day (רוב תומאס הוא אחד מהכותבים האהובים עליי), פיול - Gone להקת השבוע: Fuel, Submersed, Tenacious D קליפ השבוע: Matchbox Twenty - כל הקליפים מהדיסק הראשון דיסק השבוע: Tenacious D - POD, Fuel - Angels & Devils הפתעת השבוע: התקבלתי ללימודים לתואר ראשון
ביאוס השבוע: אין עבודה, אין שפה, קשה קשה
תמונת השבוע: אמריקן פסיכו (זה אני) סרט השבוע: הורדתי 6 סרטים ב24 שעות השבוע, מתוכם ראיתי בינתיים רק את סימפסון. עוד מעט אני אראה (אם אני לא אתעצל כרגיל) את רינו 911 סדרת השבוע: כל הסדרות בחופש, אז עברתי על כמה פיילוטים לעונה הבאה בארה"ב. Reaper ו-Chuck נראים מצויין בינתיים. ערוץ השבוע: המחשב שלי ספר השבוע: רייייייט...

orw93

New member
MTV זה לא מזיק לתאים במוח!!;;../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: Hard Fi - Suburban Knights שיר השבוע לא מmtv2: Fat Lip-Sum 41 להקת השבוע: Sum 41 קליפ השבוע: Pain For Pleassure-Sum 41 קליפ כל כך הזוי דיסק השבוע: הפתעת השבוע: לא נסעתי בסוף לת"א. בעצם במחשבה שנייה זה לא מפתיע
ביאוס השבוע: לא נסעתי לת"א
תמונת השבוע: סרט השבוע: רובוטריקים
הארי פוטר ומסדר עוף החול. סדרת השבוע: טורצ'ווד
ערוץ השבוע: יס סטארס ספר השבוע: Harry Potter And The Deadly Hallows נראה לי יש פה איזה שגיאה
אם לא היה הצפונבורי באמצע כבר הייתי מסיימת אותו מזמן><

Djerry

New member
את היית בצפונבורי?

גם חברה שלי הייתה, אולי את מכירה אותה (איריס?)

למעלה