להלהלהל שרשור שבועי להלהלהל

orw93

New member
הו, הם היו לידינו../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

אבל לא התעמקתי במיוחד בהם

Djerry

New member
אההא

שאלתי אותה היום אם היא הכירה שם מישהי בשם אור... כי אור זה לא שם נפוץ בכלל =/ היא לא הכירה.

t a o t a o

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע מmtv2: Foundations- Kate Nash שיר השבוע לא מmtv2: King Of England- The Hot Puppies להקת השבוע: The Fratellis קליפ השבוע: .... דיסק השבוע: Made Of Bricks- Kate Nash הפתעת השבוע: הרצועה הנסתרת באלבום של קייט נאש. כשעברתי על רשימת השירים בדיסק ולא ראיתי את ליטל רד התבאסתי ואז ישבתי להקשיב לדיסק ביחד עם אחי הקטן והסברתי לו שהיא היתה צריכה לשים את השיר הזה בתור רצועת סיום או מקסימום רצועה נסתרת.. כשהרצועה הנסתרת התחילה בסופו של דבר וזה אכן היה ליטל רד דפקתי צרחה והוא נבהל. הוא טוען שניסיתי לגרום לו להתקף לב בכוונה (אנחנו אוהבים את קייט נאש). ביאוס השבוע: אל תגרמו לי להתחיל. תמונת השבוע: ממש כאן: סרט השבוע: רובין הוד (הגרסה המצויירת). סדרת השבוע: דה מייטי בוש. ערוץ השבוע: יס סטארס 2. ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם.

Chemical Venom

New member
=/

שיר השבוע מmtv2: פולדינג סטארס של ביפי זוה רק בגלל שלא ראיתי כל השבוע את MTV2 שיר השבוע לא מmtv2: יש המון אבל בעיקר Rise And Fall של FFAF להקת השבוע: FFAF לינקין פארק מיוז..3 DOORS DOWN ברנד ניו! קליפ השבוע: פולדינג סטארס דיסק השבוע: יש המון שמעתי מלא השבוע הפתעת השבוע: אין הפתעות הכל משעמם! ביאוס השבוע: שרע....עבר כבר חודש שנראה כמו נצח..ושום דבר לא השתפר..רע! תמונת השבוע:-----------> סרט השבוע: לדפוק חתונה. סדרת השבוע: פאמלי גיי(איש משפחה) ערוץ השבוע: יס סטארס 1 2 ו3 ספר השבוע: טחחחח

It feels so much like falling

שיר השבוע מmtv2: Biffy Clyro - Folding Stars Kate Nash - Foundations smashing pumpkins - trantula ועוד המון..... שיר השבוע לא מmtv2: Flyleaf - Much Like Falling Katatonia - Ghost Of The Sun Lacuna Coil - Within Me The Apples - Attention! וכמעט כל שיר של קורן ומיוז להקת השבוע: The Apples Korn Flyleaf קליפ השבוע: Korn - Evolution Muse - Plug In Baby Flyleaf - All Around Me דיסק השבוע: Katatonia - Viva Emptiness הפתעת השבוע: הלך לי מצויין בבגרות.... ביאוס השבוע: שכחתי יומולדת של חברה..... תמונת השבוע: סרט השבוע: מת על ההספד, אחים חורגים, ו- The New Guy סדרת השבוע: ורוניקה מארס, יריחו, שוגר אהובתי, קייל XY ו-bleach ערוץ השבוע:המממ נגיד ש....אקסטרה הוט. ספר השבוע: לא בידיוק ספר אבל הגיליון השני של מגזנין רוקפוינט

oshriti123

New member
ווי רוק דה סטלייט!

שיר השבוע מmtv2:
Hard-Fi - Suburban Knights שיר השבוע לא מmtv2: The Blackout ft. Ian Watkins - It's High Tide Baby להקת השבוע: הארד-פי.
קליפ השבוע: Hard-Fi - Suburban Knights דיסק השבוע: Hard Fi- Stars of CCTV הפתעת השבוע: אדיר לא עלה
ביאוס השבוע: יום שישי. תמונת השבוע: שני הסולנים של שתי הלהקות האהובות עליי באותה תמונה.
סרט השבוע: סקארפייס. סיי הלו טו מיי ליטל פרינד! סדרת השבוע: מייטי בוש! אוי זה פשוט גדול
ערוץ השבוע: BBC פריים. אני בהלם שרק השבוע גיליתי אותו, עד היום הייתי פשוט מדלגת על הערוץ המעולה הזה. ספר השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול
.

Brianstorm

New member
הוא חיי!!111

המחשב שלי חיי!!11 שיר השבוע:וואל..ממ..מודרן וואי? להקת השבוע:אין
קליפ השבוע:הממ..דאט בוי דאט גירל דיסק השבוע:פייבוריט וורסט נייטמר הפתעת השבוע:מועדון האידיוטים בטלויזיה^^ וגילית שמייטי בוש זה מעולה |מתחבאת| ביאוס השבוע:המחשב מת תמונת השבוע:XD סרט השבוע:Lock, Stock and Two Smoking Barrels וMonty Python and the Holy Grail סדרת השבוע:מייטי בוש,שיימלאס,מועדון האידיוטים,נשות הכדורגלנים [כן כן
] ועוד כל מיני ערוץ השבוע:לא יודעת P: ספר השבוע:אין

noapc

New member
שלי D: אני חדשה פה אגב :O

שיר השבוע מmtv2: Priestess - lay down שיר השבוע לא מmtv2: blaqk audio - stiff kittans .. בקרוב שמה אבל D: להקת השבוע: AFI תמיד :O קליפ השבוע: ארממ אני אהבתי את החדש של דה יוזד The_Used - pretty handsome awkward במיוחד שברט מקיא על הזאתי D: דיסק השבוע: אממ לא יודעת ? סקסלס? הפתעת השבוע: אמא שלי לובשת את חגורת הניטים שלי....זה הפתעה? ביאוס השבוע: אממ...לא יודעת :S תמונת השבוע: אממ >> הכנפיים של דייבי האווק D: איזה מגניב זה :S סרט השבוע: לא יודעת סדרת השבוע: לא יודעת :S ערוץ השבוע: MTV2 כמובן ספר השבוע: לא יודעת...התחלתי לקרוא אם יש גן עדן :S בנתיים דיי שמעמם :S

למעלה