להליקון ובחזרה!

Dafi the Mighty

New member
אני מתנדבת לצייר סקיצה!!!

אה לא התכוונת לזה ברצינות? אה...

אני דווקא בעד!../images/Emo45.gif

*הרבה אנשים מקפצים מעלה ומטה וצועקים- "סקיצה! סקיצה!"* ושני, חתכים זה באמת דבר ממש לא נוראי...אפשר לתפקד עם חתכים ביד, וכמו שנטע כבר אמרה, זאת זינה...

Dafi the Mighty

New member
סקיצה!

הכנתי... אני מוכנה להכין עוד. אני מוכנה גם להכין גבריאל... יש לי הרבה רעיונות מקוריים... (שאולי לא הגיע זמנם לצאת לאוויר הפורום...
)

גדול!!../images/Emo6.gif

אולי נכריז בזאת על תחרות יצירת הסקיצות לבגדים חלופיים לזינה וגבי <או גם דמויות אחרות>? המנצחת תקבל נסיעה לניו זילנד, על חשבון ברודי!

shanyz

New member
ההה דפי!!!

איזה יפה! אני חושבת שהרעיון של אביב יפה.. רק שהפרס לא יהיה נסיעה לניו זילנד כי זה לא אפשרי
פשוט בואו נעשה תחרות ציורי תלבושות! אני אהיה שופטת!! :-9 כי אני לא יודעת לצייר.. :S חההה טובב?? מי עוד שופט!?

*neta*

New member
תגידי השתגעת דפנה ?

מה עשית לי את זינה בלרינה צפונית !? מעניין מה גבריאל תהיה..

Dafi the Mighty

New member
אני אכין גבריאל יותר מאוחר.

אין עוד רעיונות לגבריאל. סתם יש רעיון אחד, אבל זה בטח יצחיק רק אותי אז אני לא אשים את זה. פשוט חשבתי, אמרת סקיצות... זינה חדשה, אז זה מה שעלה לי לראש! ושתדעי לך שחשבתי לא לשים את זה כי חששתי שתרביצי לי, אז אביב שיכנעה אותי שאת לא תעשי כלום ושאני אשים את זה (תלונות, איומים ומכות- אנא להפנות לאביב, תודה מראש
)

gabrielle

New member
עדיף שלא תכיני על גבריאל...../images/Emo4.gif

אם את זינה עשית בלרינה מעניין מה תעשי עם גבי...

ברודי

New member
לי דווקא לא אכפת... (שלוש נקודות)

כל עוד הפרס לא על חשבוני.(נקודה-סוף משפט-סוף דיון-סוף העולם) המנצח זוכה בסט ספלים מהודר מתנת קריאשיין. רק הוא צריך לעשות משהו פעוט, באמת, כמו למלא את מספר הישרכארד שלו לדוגמא.

*neta*

New member
זהו דפי מעניין מה תהיה גבריאל...

יש לי כמה רעיונות

shanyz

New member
נטע!!!

מי תוקף!? בסך הכל ארמתי את דעתי.. ושלדעתי בפרק הזה זינה עשתה כל מיני דברים שמשכו את תשומת ליבי וזו לא הפעם הראשונה שהתלבושת של זינה הפריעה לי.. היא פשוט קצת מעצבנת.. היה את הפרק שהיא וואריה החליפו בגדים וזה היה לה ממש יפה! הנה, היא יכולה ללבוש כאלה דברים.. נו נניח גבריאל בפרק האחרון לבשה בגד אחד והיה לה מקום לצ'אקרם.. יש מקום אם רוצים! ואוקי, נכון, זו זינה, והיא יכולה להילחם בכל מצב, גם כשהיא חצי מתה. אבל באופן הכללי לדעתי זה לא כ-ז-ה חכם לפצוץ את עצמך במשהו שלוקח לו זמן להחלים, לא כמו מכה כחולה.. צריך להתחיל לתפור וכאלה.. וחוץ מזה שגם פרק אחרי בכלל אין סימנים של חתכים.. תמיד עושים את זה בתוכנית.. זה סתם לא מציאותי. אין לי בעיה עם זה, סתם זה משב את תשומת ליביייייייייייייייי!!!

*neta*

New member
כל דבר יפה על זינה ../images/Emo8.gif

לא חכמה
ובבגד של גבי בFIN בקימונו מה זינה לא יכולה להיות איתו כל הזמן, במיוחד עכשיו שהיא מתה, אבל גם מקודם היא תמשוך המון תשומת לב עם קימונו ארוך במיוחד שחם מאוד (או שסתם כולם שם עם בגדים קצרצרים?) ובארץ שהיא לא במזרח הרחוק. ואני לא חושבת שאפשר לתכנן היום אני אקבל מכה כחולה..מה גם שלוקח לזה זמן להכחיל וגם חרב חותכת כך שהיא הייתה צריכה להפגע ולא הייתה לה דרך אחרת, אלא אם היא הייתה הולכת אליו בוא תן לי בוקס ביד..

shanyz

New member
חחהה../images/Emo13.gif

בסדר, אבל היא יכלה נניח שהוא יתן לה איזה כמה בוקסים ומכות בבטן ואז היא הייתה נופלת, עושה ת'צמה מסכנה, קמה והולכת.. אין צורך לחתוך את העור... בקשר לבגדים, מממ.. כן.. אבל כמו שאמרתי, היא יכולה ללבוש משהו בסגנון האמזונות, או כמו גבריאל..

*neta*

New member
שני מכה בבטן יכולה לפגוע באיברים

חיונים. וגם זה נראה לי יותר כואב. ויותר מזה, נראה לי שאת פשוט לא אוהבת לראות דם

shanyz

New member
אני!? לא אוהבת לראות דם1?../images/Emo13.gif

דווקא אני אוהבת.. אני פשוט דואגת לזינה היקרה שלי!! אני לא רוצה שיכאב לה.. למרות שאת צודקת, גם בוקסים כואבים.. אבל חתך יותר! כי תחשבי על זה משהו ח-ו-ת-ך לך את העוד!! אני נכנס מנייר וזה מזההההההה כואב לי!! אז מחרב?!?! חחה.. טוב, אבל זו זינה שלנו!! חזקה שתוך יום החתך נסגר מעצמו ולא נשארות צלקות
חיחי ו... ממ.. אני לא אוהבת דם כשהוא אצלי... אצל זינה.. שיהיה! חחהה.. כל עוד היא חוזרת לעצמה...
יווווווווו עכישו יש לי סקר קטן לכולם1! איזה סצנות מכל התוכנית שבה זינה (או גבריאל) נפצעו ממש ממש קשה.. איזה הכי אהבתם!?!

*neta*

New member
ופגיעה באיברים החיונים לא כואבת?

בוקס חזק בבטן יכול לקפל אדם ל2... טוב די קרה מה שקרה וזהו. ושני אני לא בטוחה שהרבה אנשים יראו פה את השאלה שלך, אולי כדאי להעביר אותה לאשכול אחר
?

למעלה