להלן תזכורת

waviram

New member
קיימת סתירה פנימית במה שאתה כותב

מצד אחד, "הסגל שלהם הוא אחד החזקים מאלו שהיו להם אי פעם", מצד שני, "המאמן שלהם טוב יותר מגודס".

גיא גודס הוביל את ירושלים לרבע גמר היורוקאפ עם סגל שאף אחד לא יכל לומר עליו שהוא "אחד החזקים מאלו שהיו להם אי פעם", אז איך בדיוק "המאמן שלהם", שהודח מהמפעל בצורה כ"כ מבישה עוד לפני שהשלב הראשון הסתיים, "טוב יותר מגודס" ?!

עברתי קצת על הרקורד של דני פרנקו, ולמעשה חוץ מגביע המדינה עם חולון (בעזרת שלשת פוקס/קלאץ' של בריאן טולברט) והעונה האחרונה בחיפה, אין שם יותר מדי במה להתפאר... 3 הופעות בגמר התיכונים עם בליך ר"ג - הפסיד בכולם, קיבל את נבחרת הנוער - ירד איתה לדרג ב' ולא הצליח לחזור לדרג א' למרות שהאליפות נערכה בישראל, פוטר מעירוני רמת-גן, פוטר מגלבוע-גליל, הדחה בפלייאוף עם חולון (אותה חולון שלקחה גביע) למרות יתרון ביתיות, מקום 9 בליגה עם נתניה בעונה הראשונה, ובעונה השנייה שוב הדחה בפלייאוף למרות יתרון ביתיות, ועכשיו הדחה מבישה ביורוקאפ עם ירושלים.

יותר טוב מגודס? חובת ההוכחה עליו...

yanivya2

New member
הסגל של ירושלים בזמנו של גודס היה מאוד חזק

אפשר לזלזל בסגל שיש בו את נעימי,אוחיון,טרה סימונס, דיז'ון תומפסון, פו ג'טר (שמשחק כבר כמה שנים בNBA) וברנדון האנטר?
אולי לא הסגל הכי חזק שהיה אי פעם לירושלים, אבל בטח לא קוטלי קנים.
בנוגע לגודס... בליגה באותה עונה הוא הודח בחצי גמר מול נתניה... ראיתי את המשחק בלייב... אכזבה עצומה לירושלים ומשחק בו ירושלים קיבלה פיק ברכיים רציני.
להגדיר את העונה כהצלחה ירושלים ממש לא הגדירה, ואם אני לא טועה גם נפרדה מגודס באותו פרק זמן.
לדעתי אם ייתנו לפרנקו שקט, הוא יגיע מינימום לגמר סל. שם הכל יכול לקרות... אני מקווה כמובן שיפסיד שם למכבי, אבל ימים יגידו.

DRORIKO8

New member
אותו גודס שאתה כל כך מזלזל בו

הביא את ירושלים לרבע גמר יול"ב. אותו גודס עם הסגל בשקל וחצי שפדרמן נתן לו הביא את מכבי לטופ 16 ועשה את זה ממקום שני. אני לא אומר שהוא דיויד בלאט, אבל הוא מאמן יותר טוב מפרנקו.

yanivya2

New member
דעתי שפרנקו טוב יותר מגודס... בלי קשר לרבע גמר גביע יול"ב

אפרופו סגל טוב, גם אז היה סגל מאוד איכותי עם שחקנים כדוגמת: יובל נעימי, יוגב אוחיון, פו ג'טר, דיז'ון תומפסון, שרון ששון, ברנדון האנטר.
הבית שהיה לו בזמנו היה חלש יותר, היה שם את אריס וזהו בערך...
בנוגע לפרנקו, בכמה שנים האחרונות בכל קבוצה שהוא מגיע אליה הוא הוציא 150% והגיע איתה להצלחות.
גודס כיום במכבי נעזר בפיני, שזה אקסטרה כוח מיוחד שאין לפרנקו. לא שאני לוקח מגודס את הקרדיט להצלחה, אבל צריך להתחשב בגורם הזה כמובן.
גודס הוא מאמן משקיען, אישיות שאני מאוד אוהב ומעריך. עדיין לדעתי להגיע לעמדת המאמן הראשי במכבי אחרי שנים רבות שלא אימנת מציב אותך בעמדת חולשה. לטעמי היו צריכים לשלוח אותו לאמן באירופה שנה-שנתיים, להוריד את החלודה ואז לחזור לאמן את מכבי.
בנקודת הזמן הנוכחית פרנקו טוב יותר וחד יותר מגודס...

droriko

New member
למה איזה בית היה לפרנקו

היתה לו שם קבוצה שהכוכב שלה זה דיג׳י קנדי, זה נראה לך אריות אירופה?

yanivya2

New member
לא אריות אירופה אבל קבוצות ברמה גבוהה

בנביט וריטאס וילנה הן קבוצות שיכולות לשחק גם ביורוליג.
פרטיזן בלגרד עם וויושוביץ' היא שנים רבות ביורוליג.... וזה מאמן שעשה למכבי בי"ס בעבר.
אם פרטיזן, שאולי לא מעמידה את הסגל הכי חזק העונה, אבל עדיין עם וויושביץ' היא במקום האחרון, זה אומר שהבית לא פשוט בכלל.
אני מניח שאם מנסה בונסו היה פותח את השנה בירושלים היא הייתה מגיעה להישגים טובים יותר בזירה האירופאית. הייתה להם נחיתות פיזית בעמדת הסנטר באירופה. אבל ת'כלס, לא ממש מעניין אותי מה קורה או ייקרה איתם.
שמחתי כל כך לראות את האוהדים הירושלמים שורקים בוז עוד בתחילת הרבע הרביעי, כשהקבוצה שלהם הייתה ביתרון של 9... ממש רומם את רוחי... האוהדים הפילו את הקבוצה שלהם עוד יותר עמוק למטה ותרמו לא מעט להפסד.
הפועל רחב...

קראתי שפופס אמור להיחתך

לא בטוח בידיעה זאת אבל אם זה נכון הם מתנהלים כמו שכונה אגב אתמול הוא שיחק שבע דקות והיה טוב. מה תגידו על רוטברט מישחק מושלם, אולי להביא אותו למכבי, אגב אני עוקב אחריו שנים מעולם לא ראיתיהו נותן משחק כזה, תודה רוטברט.

רוטברט היה חמאה. אולי נהיה קשיח עם השנים

היו זמנים שהתפלל איתנו בבית כנסת בנתניה. איזה גובה יאוואראדי. הלוואי שיצליח

אולי חמאה ענק

אבל תגיד לי אתה, לא עדיף על זיזיץ' מאריץ' וכל העגלות שנפלו עלינו ,וכמו שכתבתי אני עוקב אחריו מאז שהיה ילד בצרפת בחור עם לב טוב אופי טוב וציוני אז למה לא הואם?

שומו

New member
לרות'בארט

ישראלי כמוהו חייב להיות במכבי, כשמפעילים אותו נכון אז הוא יכול להיות כלי נשק קטלני.
אשמח מאוד לראות אותו אצלנו כסנטר שלישי, יעיל יותר ממאריץ' הוא בטוח יהיה (וגם זול יותר)

yanivya2

New member
מעניין מה קורה שם עם בונסו

שמעתי גם כן שהוא הולך להחתך... מצד שני, שיחק טוב בדקות שכן היה על המגרש.
נראה לי שמחפשים שעיר לעזאזל שאשם בהפסדים של ירושלים.
מה שכן, אשמח אם הוא יעוף משם... הוא גבוה שקשה מאוד להתמודד איתו.

yanivya2

New member
לא אריות אירופה אבל קבוצות ברמה גבוהה

בנביט וריטאס וילנה הן קבוצות שיכולות לשחק גם ביורוליג.
פרטיזן בלגרד עם וויושוביץ' היא שנים רבות ביורוליג.... וזה מאמן שעשה למכבי בי"ס בעבר.
אם פרטיזן, שאולי לא מעמידה את הסגל הכי חזק העונה, אבל עדיין עם וויושביץ' היא במקום האחרון, זה אומר שהבית לא פשוט בכלל.
אני מניח שאם מנסה בונסו היה פותח את השנה בירושלים היא הייתה מגיעה להישגים טובים יותר בזירה האירופאית. הייתה להם נחיתות פיזית בעמדת הסנטר באירופה. אבל ת'כלס, לא ממש מעניין אותי מה קורה או ייקרה איתם.
שמחתי כל כך לראות את האוהדים הירושלמים שורקים בוז עוד בתחילת הרבע הרביעי, כשהקבוצה שלהם הייתה ביתרון של 9... ממש רומם את רוחי... האוהדים הפילו את הקבוצה שלהם עוד יותר עמוק למטה ותרמו לא מעט להפסד.
הפועל רחב...

לריטאס ובנביט אין מקום בטופ 16 ביורוליג

אם הן היו משחקות השנה ביורוליג הן היו ככל הנראה מסיימות במקום האחרון בכל בית שהיו משתבצות בו.
כבר ראינו מה עושות ביורוליג ולנסיה וקאזאן שבכל שנה מטיילת ביורוקאפ והן נמצאות בכמה רמות מעל הקבוצות בבית של ירושלים.

גם פרטיזן נראים העונה פח אשפה ואפילו באדריאטית הם נמצאים במאזן 6-6.

yanivya2

New member
אל תזלזל בריטאס...

ריטאס כמעט בכל עונה שלה ביורוליג הגיעה לטופ 16. נכון שהם בירידה, אבל עדיין קבוצות ליטאיות ויוגוסלביות מגדלות כוכבים כמו זבל.
אף פעם אי אפשר לדעת האם באותו שנתון יהיו כוכבים שייפרצו או שהקבוצה תהיה בתחתית. תראה מה קורה עם הכוכב האדום. מי היה מאמין שהיא תגיע למקום ה2 בבית שלה? סביר להניח שכל אדם שפוי לא היה מהמר על זה בקיץ.
בנביט היא אולי לא פנר/אולקר, אבל איטודיץ בנה שם קבוצה לתפארת שהפסידה בדקה ה90 אליפות בטורקיה. לזלזל בה זה גם לא כל כך חכם. הרבה כסף נשפך בשנים האחרונות בטורקיה ובנביט, למרות היותה צנועה יחסית שם, היא קבוצה חזקה שיכולה בהחלט להגיע לטופ 16.
אם קבוצה כמו אלבה הגיעה לטופ 16, ריטאס ובנביט היו יכולות גם כן.
מה שכן, כשכתבתי שהן יכלו להתמודד ביורוליג לא אמרתי טופ 16. אתה הנחת את זה משום מה... אני פשוט זורם עם ההנחות שלך.

Roy M

New member
ציינתי: ריטאס קבוצה מאומנת להפליא ובבית של אולימ'

או ברצלונה, היתה יכולה בשקט להעפיל לטופ 16. היא על הגבול של הטופ 16 בכל מצב.
בנוויט לא שייכת לטופ 16 (גאלא טובה ממנה וככה"נ לא תעלה).
כל השאר, כולל פרטיזן, לא שייכות לענף הזה בכלל העונה

שומו

New member
מרחם על חובבי ההלקאה העצמית

הפועל זה הפועל, מכבי זה מכבי וגם עוד 1,000 הנהלות דפוקות וקמצניות כמו שלנו או עילאיות ונערצות כמו של הגועל לא ישנו את זה.

למעלה