להלן תזכורת

DRORIKO8

New member
אני כבר באותה תקופה

כתבתי פה שהצלחת מחכה לכם ברחוב הירקון,במילים האלה בדיוק. פרנקו לא מתאים לקבוצה בלבל של ירושלים,שתי עונות הוא מאמן ביורוקאפ ובשתיהן הוא נכשל כישלון טוטאלי. הרוני בוסני של האשכנזים

עכשיו מתחילים להבין מדוע דונטה סמית נמצא בירושלים ולא במכבי.

החלטה נבונה של הדרג הניהולי שלא להביאו.

mikiarb

New member
עכשיו אני מחתים את דונטה סמית על חוזה ארוך !!!!

החלטה אולי של דב נבון .....

לך תדע גוף שלישי

מה הוא היה נותן במכבי אכן בדיעבד החלטה טובה ,כל זה מזכיר את אפי במכבי שבא עם השחקנים של ,סימונס וויליאמס ושכח את טפירו ,ניכשל חרוצות כמו שפרנקו יכשל כי הוא חי או מת עם היכולת של דונטה.

waviram

New member
לא נראה לי שפרנקו זה שם של אשכנזים...

לא שזה משנה באיזשהו אופן. באופן אישי אני כן חושב שהוא מאמן טוב, אבל לצורך האיזון היה חשוב לי להעביר שבשום אופן אי אפשר לומר שהוא טוב יותר מגודס. ככל שהציפיות יותר גדולות, כך הלחץ גדל וכך יותר קשה להצליח. לא נולדים מוכנים לכאלה סיטואציות, וגם הגדולים נכשלים בדרך להצלחה.

DRORIKO8

New member
לפחות מהדיון הזה יצא דבר אחד ששכנעת אותי לגביו

פרנקו זה אכן לא אשכנזי,בדקתי עכשיו בגוגל

נמשל

New member
אל תשמח בנפול אויבך

מי המציא את הפתגם הזה, מי?
אמנם ירושלים לא אויב, אבל כל הפסד שלה מעלה בי תחושת סיפוק נהדרת.
&nbsp
שיחזרו לגודל הטבעי שלהם.

סופרים את הכסף במדרגות

היה צפוי שהפועל לא תנצח כל העונה.
השחקנים שלה לא מאופסים על אירופה - אבל על הליגה ומכבי במיוחד הם יהיו מאופסים.
אני לא מתרשם מהעדר הפוקוס של דונטה סמית' מול נהריה, כשהוא ישחק מול מכבי הוא יהיה מפוקס - הוא יודע להגיע למשחקים גדולים.
אתמול היו ניצוצות של קילר אינסטינקט, וזה משמח, אך סנונית אחת לא מבשרת את בוא האביב. עד עכשיו כשירושלים היו מפוקסים לא הייתה לנו תשובה להם, ובמיוחד לדונטה סמית'. אני מקווה ש: או שהם יצאו לחלוטין מפוקוס, גם מולנו, או שביחד עם חיזוק רציני ושיפור ביכולת נהיה מספיק טובים כדי שזה לא ישנה אם ירושלים בפוקוס או לא.

הים אותו ים החול אותו חול וירשלים אותה הלוזרית

כל בוקר אני מברך טוב שלא עשני אישה ,ואוהד הפועל

למעלה