להעביר את המסר

shiptz

New member
להעביר את המסר

היי, אני מניח שלכל מי שנמצא בפורום הזה ומדבר עם הסביבה שלו, יצא לא פעם להתמודד עם אנשים שלא מבינים איך זה בכלל אפשרי, מה זה וכו' בכלל לנסות להסביר את זה ו"לתרץ" את זה נשמע הזוי. איך אתם מתמודדים עם הבעיה הזאת ? של כאילו, לך תסביר למישהו שאתה לא מעוניין בסקס, הרי זה צורך בסיסי אצל רב האנשים ... תמיד חוזרים אליי עם התשובה של "זה כמו אוכל, אי אפשר בלי זה" או "זה לא מסקרן אותך ?" אז אני אומר שזה לא כמו אוכל, כי בלי אוכל במשך תקופה מסויימת פשוט תמות ולא זה לא ממש מסקרן אותי ... רציתי לשמוע את הדרכים שלכם להתמודד עם שאלות כאלה ... תודה ושבוע טוב !

Berethor

New member
להעביר או לא להעביר זאת השאלה

בדקת פעם אחרונה אם לא רשום על החולצה שלך מאחרונה "אני לא מעוניין בסקס!" ?. מאיפה יש לאנשים תחוצפה לתחקר אותך על זה ? אתה לא צריך "לתרץ" כלום. למי אתה בדיוק צריך להסביר, חוץ מאשר לחברה שלך . זהו שזה לא צורך בסיסי בדיוק כמו שאמרת בהמשך. אתה גם תמיד יכול לשקר, ולהגיד "כן בטח שאני אוהב סקס! כול שישי במועדון" (*רק אל תשתמש באותם שקרים שהם כבר משתמשים בהם, עלולים לחשוד).אתה יכול גם לא לענות ולא להגיע לנושאים האלה בכלל אתם. או שסתם תגיד לא צריך ולא מסקרן אותך ושירדו ממך. תגיד להם שילכו ל.....

p019

New member
בסבלנות../images/Emo8.gif

האמת שרוב הפעמים שיצא לי לספר אנשים קיבלו את זה ממש טוב. לפעמים פשוט קבלו, לפעמים התעניינו. אבל רק פעם אחת נתקלתי במישהו שממש לא מסוגל לקבל. אדם שאומר שזה כמו אוכל, טוב, אני לא בתוחה שאפשר בכלל להגיע אליו. אני לא מתרצת את עצמי, אז מי שאני. רוצה להתעניין ולהבין, אני ישמח לדבר, לא רוצה. לא צריך. בפעם האחרונה שסיפרתי זו במקרה היתה מישהי שהיא FaceBlind. אדם שלא מזהה פרצופים. לכן חלק מהדברים שחוויתי בתור א-מינית היא הצליחה להבין מנקודת המבט שלה. אם מישהו אומר לך שזה לא יכול להיות שמישהו לא מעוניין במין, תזכיר לו שיש ארבה מעוד יוצאי דופן באוכלוסיה - כגון אנשים שלא מסוגלים לזהות פרצופים (או אם הוא אוהד כדורגל - שלא כולם אוהבים כדורגל
). ואין דבר כזה שאין דבר כזה.

Berethor

New member
אחלה דוגמה נתת

כדורגל זה באמת כמו מין בשבילי(מהבחינה הזאת). גם אני לא אוהב כדורגל ולא צריך לראות משחקים בכלל(אפילו לא מונדיאל
), אבל גם לא שונא, ויכול לראות אם אין כלום בערוצים אחרים ויש מונדיאל או יורו, הפועל רעננה נגד מכבי תל אביב אפילו יותר לא מעניין(כמו שאדם יפה ומוכשר יותר מעניין ממכוער ופתטי, כן גם עבורנו). אני לא מבין מה כול כך מרגש וסוחף בלראות 22 אנשים רצים אחרי כדור אחד. עדיף סרט פעולה טוב!

Berethor

New member
הבהרה

הדוגמה פה היה כמו(כדי לתת המחשה, לא דוגמה של אחד לאחד) אז לא לתבלבל. הדוגמה שנתתי זה רק פתטי(חסר כישרון ואיכות יחסית למונדיאל ויורו למשל), משהו שהוא גם מכוער ופתטי זה בני סכנין נגד הפועל דימונה. שלא היה אי הבנות

p019

New member
זו אפילו דוגמה טובה מעוד בחינה

אני דווקא מדי פעם אוהבת לראות כדורגל (במיוחד מונדיאל וממש לא כדורגל ישראלי), אבל היתה תקופה שגרתי עם אחי והוא ראה כדורגל כל הזמן. מה זה ראה כדורגל, הוא היה רואה כל דבר, גם שתי קבוצות מהליגה באוזבקיסטן, ואני לא צוחקת. בשלב מסוים זה ממש גרם לי לא להיות מסוגלת להיות בסלון כשהיה כדורגל - ממש חטפתי אלרגיה לכדורגל. אני חושבת שזו הסיבה שיש א-מיניים (מכל הסוגים) שיש להם רטיעה ממין ולא רק חוסר עיניין. אצלי זה בא בגלים - לפעמים זה פשוט לא מעניין אותי ועובר לידי כשאנשים מדברים על זה, ולפעמים אני "חוטפת קריזה" על כל הנושא.

Berethor

New member
מסכים אותך

לא לקחתי בחשבון שחלק מהסוג השלישי(ששונאים ונגעלים ממין) זה בעצם לא גופני עצלם, וזה בעצם נפשי, נסיבתי. המקרה שציינת עם אח שלך בעצם מראה איך אדם חולה כדורגל גורם לאדם אחר לרתע, לשנוא, לגעל. מרוב שאח שלך מכור לכדורגל(עצמו) כבר לא אכפת לו איזה קבוצות משחקות, ומה האיכות, זה כפי שאדם מאוד מיני או מכור למין נגרר להפקרות וחוסר סלקציה גמורה. גם אני מכיר תהרגשה, במיוחד אחרי שמדברים או שומעים מישהו עם פה מלוכלך זמן,רב מדיי. או שיוצא לדבר או לשמוע סוטים, מגעילים ומטומטמים. דברים האלה יכולים להיות בגלל כול הדברים בסביבה פרסומות וכאלה ודברים אחרים מעצבנים. מה שכן אני תמיד משתדל לקחת דברים בפרופורציה, לראות אם זה נסיבתי, מה הסיבות ולכוון לגורם הבעיה הנכון. למשל אותם האנשים הסוטים והבהמות. או לחברה המופקרת והמתירנית שרואים רמזים מיניים בכול חור היום. זה לא נכון לכוון את זה על המין עצמו או על אנשים מיניים ותרבותיים שלוקחים אותו בפרופורציה הנכונה. זאת עצה שלי לכולם. אגב מה זאת אומרת בא בגלים ? סתם ככה בלי שליטה, או בעקבות משהו שקורה ?. למה אנשים לידיך מדברים על זה ? האם זה בכזאת רמה נמוכה ובלתי נסבלת שנשבר לך מהם ?. אגב שאת "חוטפת קריזה" אפשר גם להרביץ, רק ככה הם מבינים!

p019

New member
../images/Emo19.gif

כשאמרתי "גלים" לא התקוונתי לפונקצית סינוס. בהחלת תלוי במצב ובמצברוח הכללי - אם כי לא ביצעתי מחקר מדעי למתי ומה הסיבות. "חוטפת קריזה" זה אומר שממש לא בא לי לשמוע מזה - או לראות תוכניות טלוויזיה שלרוב חושבות שזה הדבר היחיד שמעניין אנשים. אני לרוב לא אומרת שום דבר לאף אחד, חוץ מאולי לחתוב משהו עוקצני בפורום
. דרך הגב - טענת בהודעות הקודמות שלך שאני אנטי א-מיניים שאתה קורא להם "מהסוג השני". אני חושבת שזה בדיוק האפך - אני הצעתי לתת לכל סוג של א- מיניות כינוי אחר - ואתה עושה בדיוק את זה רק קורה להם "סוג א", "סוג ב" ו"סוג ג" שדרך הגב - אני לא בטוחה שיש דבר כזה סוג ג עלפי הגדרתך וזה לא פשוט כמו שתארת - פועל יוצא של סוג א או סוג ב. הנקודה שלי - אני חושבת שעדיף לתת לזה קינוים שלא כוללים שום סוג של מיספור- אני לא חושבת שזה לעניין. וכמובן שכולם מוזמנים לפורום. לא חשוב תחת איזה שם הם יעדיפו להסתובב.

מקמיקא

New member
את כזאת מתמטיקאית :D

פונקציית סינוס :D בהודעה הבאה, ננתח את נגזרת פונקציית הסלידה ממיניות כתלות בגורמים חיצוניים :D

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

בתור בת לאמא מתמטיקאית אני מוכרחה לציין שאתם בהחלט משעשעים! אני, אגב, חושבת שמין הוא פשוט לא פונקציה, בעולם של א-מיניים...

Xylophone

New member
כמה טוב לראות עוד בן

שלא אוהב כדורגל! יש כול כך מעט כאלו

AL212

New member
אף פעם לא הבנתי

מה הקטע בלצפות בבבונים רודפים אחרי כדור, יותר מעניין כבר לצפות בנמלים. לשחק כדורגל זה נחמד (אם ננתק מזה את הקונוטציות הערסיות והאלימות...).

מאור 281

New member
אני חושב שאת צודק ת

ישנם באמת אנשים שלא מבינים ולא יוכלים להבין דברים ואי אפשר להשוות את זה לאוכל זה שני דברים שוניים

Xylophone

New member
אולי זה האנשים שאתה מסתובב איתם

אותי לא מתחקרים ולא שואלים ואני לא מתחקרת אף אחד ולא שואלת. אם אנשים נכנסים לך לוריד ובכלל שמים לב לזה שיש לך מחסור במין, אז הם לא האנשים שצריך להסתובב איתם.

למעלה