להעביר את המסר

inbardaf

New member
אפשר לחיות מצויין בלי זה...

קרה לי לא מעט שדיברתי עם אנשים ונסיתי להסביר להם מה אני מרגישה. השאלה הראשונה ששואלים אותי כשאני אומרת שבעצם אף-פעם לא ממש נמשכתי לגבר ואין לי עניין בקיום יחסים, זה: אולי את לסבית? אז לא, אני לא. אני פשוט מסתדרת מצויין בלי סקס. ממש לא חסר לי. להיפך. עד היום אנשים הגיבו בשלב הזה בסוג של הלם קל ונסיון לעכל את הדברים שהם שמעו. או ששתקו או שאמרו לי שזה מוזר. אף פעם לא גילו עוינות. ובטח לא אמרו לי שזה כמו אוכל. ברור שזה לא כמו אוכל. אדם שלא אוכל מת. למי שלא עושה סקס לא קורה כלום. (הוא גם נמנע מנזקים שסקס עלול להביא איתו) אני חושבת שמי שאמר פה שא-מיניות מאפשרת בחירה צדק. בניגוד לאנשים מיניים שמרגישים שהם חייבים את זה (ולכן כניראה השוו את זה לאוכל), אדם א-מיני לא חייב ולא מונע מתוך דחף יצרי קשה לריסון. הפיתוי המיני נחשב לפיתוי שמאוד קשה לעמוד בו וזה לא חייב להיות אונס. גם גבר נשוי שבוגד, עושה את זה הרבה פעמים מתוך חולשה. בעיני א-מיניות זה ברכה. זה כמו עוד רמה באבולוציה של האנושות. אתה רחוק בעוד צעד מעולם החיות...

shiptz

New member
זה החלק שלא ברור לאנשים

"אדם א-מיני לא חייב ולא מונע מתוך דחף יצרי קשה לריסון" כי זה דחף מאוד בסיסי ...

inbardaf

New member
לא הבנתי

לא ברור לאנשים איך אין לך דחף כ"כ בסיסי? תקרא את המאמר על עוגת השוקולד. אני חושבת שהדימוי מצויין. למרות שרוב האוכלוסיה אוהבת שוקולד, עדיין יש אנשים שלא. אני למשל - מכורה. שים לי עוגת שוקולד מול הפרצוף, וגם אותי יתקוף דחף קשה לריסון... יש לי אחות שלא אוהבת שוקולד וכל פעם מנסה מחדש, כי היא רואה איך אנחנו נהנות והיא רוצה גם.. כל פעם היא מתאכזבת מחדש. שאלתי אותה פעם: למה את עושה את זה? והיא אמרה שהיא לא מבינה איך אנחנו נהנות כ"כ ממשהו והיא לא. היא כל פעם מקווה שאולי היא כן תאהב. בשביל מה? שאלתי אותה מה טוב בשוקולד? הלואי שיכולתי בלי... עכשיו תחשוב על מישהוא שלא אוהב סקס וכולם סביבו כן, עושה את מה שאחותי עשתה. אני עשיתי את זה. כל פעם מחדש חשבתי שאולי עם האדם המתאים בזמן המתאים כשלי מתאים - אולי אז אני יהנה. זה לא קורה וזה גם מה שצריך להסביר לאנשים ששואלים אותך אם אתה לא רוצה לנסות ואולי בתנאים מסויימים כן תהנה. או שאתה אוהב שוקולד או שלא. או שאתה מרגיש די נטראלי בנושא.. יכול לאכול אבל לא דחוף לך - אז אתה מה שהגדרנו כאן כ:א-מיני סוג ב'
בכל מקרה אין לך בעיה לוותר על העוגה והיא פשוט "לא עושה לך את זה" מסכימה אתך שלאנשים קשה להבין, גם אני נתקלת בזה (אפילו לי קשה להבין את עצמי!) בפעם הבאה נסה את דוגמת השוקולד.. אולי זה יעבוד
בהצלחה!

מקמיקא

New member
נוסח מצויין :)

גם אני בדרך כלל (כלומר, לשתיים-שלושה אנשים שיודעים P: ) מספר שאף פעם לא הרגשתי את הצורך, בטח שלא בצורה האובססיבית והבוטה שרוב האנשים מרגישים אותה. וכשכן הגיעו המצבים שבהם יכולים לממש את החוויה הזאת, רק גיליתי יותר שאני לא מעוניין בה, וזה תמיד הרגיש לי כמכשול מיותר במערכת יחסים, יותר מאשר משהו לצפות בו במערכת היחסים הזאת. אז יכול להיות שזה בגלל שלא הייתי עם הנשים (או הגברים? :O ) הנכונות, אבל כרגע זה לא מרגיש לי ככה, ואם יום אחד תבוא הבחורה שתגרום לי לשנות את דעתי בנושא, אז מה טוב. אבל עד אז, טעמתי מהעוגה, והיא עשתה לי כאב בטן, אז אני לא רוצה עוד.

inbardaf

New member
חחחחחחחחה ../images/Emo6.gif כאב בטן..

אני לרוב סתם חוטפת בחילה.... גם אני קוויתי (מקווה?!?) שעם הגבר הנכון זה יעלם. בנתיים זה עוד לא קרה

Berethor

New member
זה מאוד ברור לאנשים

קודם כול זה לא דחף בסיסי, זה דחף טבעי(אצל אדם מיני למשל). דבר שני, זה קל למכור אשליות ושקרים לאדם שלא יודע מה זה, זה כמו לומר לאדם עוור מלידה שהשמיים ורודים. האנשים שאתה מדבר אתם שמים לך ספגטי על האוזניים. בשביל זה יש לך אותנו פה, לשמוע תאמת. אם אתה רוצה שהיה להם ברור, יש לי עוד הסבר בשבילך. בהנחה שה'חברים' שלך סטרייטים, תשאל אותם האם הם מרגישים משיכה לגברים, שוב בהנחה שיגידו לך לא. תשאל למה ואיך זה יכול להיות זה "דחף מאוד בסיסי". עכשיו תסביר להם שאתה לא מרגיש שום דבר לשני המינים וזה בעצם הא-מיניות שלך.

AL212

New member
הוא לא בסיסי, הוא נפוץ.

וזה שהוא נפוץ, לא אומר שאין אנשים שלא מרגישים את הדחף הזה. חוץ מזה, קשה או קל לריסון, זה דבר שתלוי מאד בהתייחסות של האדם לדחף, האם הוא מתבונן ונותן לו לחלוף, או נצמד אליו ולא רגוע עד שהוא לא משיג את מה שהוא צריך. לאדם אחד זה יהיה קל ולאחר קשה.

Berethor

New member
../images/Emo45.gif

"עוד רמה באבולוציה של האנושות. אתה רחוק בעוד צעד מעולם החיות... " מסכים אתך לגמרי.

מקמיקא

New member
אני לא כל כך מסכים עם הפסקה האחרונה...

להתרחק מעולם החיות זה לא בהכרח אבולוציה. ברמה אבולוציונית, א-מיניות היא די הרסנית... אבל מכיוון שהגזע שלנו רחוק מהכחדה (לפחות עקב דילול אוכלוסין), זאת לא אחראיותנו לדאוג לדברים כאלה. התרבות האנושית הגיעה לשלב שבו המין יכול להמשיך הלאה גם בלי חתירה אינדיווידואלית לשרידת הגזע, ולכן זאת זכותנו לעשות את מה שאנחנו רוצים ואת מה שעושה לנו טוב. ואם המנעות מסקס היא הדבר הזה, אז מותר ואפילו מומלץ לנו לעשות את זה.

Berethor

New member
ואני לא מסכים אתך

בהחלט לתרחק מעולם החיות זה אבולוציה, גם בתנ"ך וגם על פי דרווין. א-מיניות הרסנית ? דברנו כאן על א-מיניות לא על חוסר המשכיות. רק שתבין תסטירה לדברים שאתה אומר, inbardaf היא בעלת 2 ילדים, והיא א-מינית. מצד שני יש היום מיניים שלא מקימים משפחה, חיים כרווקים ומשתמשים באמצעי מניעה. האם המיניות או א-מיניות תורמת או גורעת מזה, התשובה לא. אדם מספיק חכם כדי להחליט לבד אם הוא רוצה ילדים, כמה ומתיי. הדחף זה הדבר היחיד שמניע תחיות לתרבות, אצל אנשים הדבר שונה לגמרי, בגלל הבינה. וזה מה שמראה על השלב הבא באבולוציה, לא בהשמדה עצמית.(כפי שאתה טוען). "מכיוון שהגזע שלנו רחוק מהכחדה (לפחות עקב דילול אוכלוסין), זאת לא אחראיותנו לדאוג לדברים כאלה.". תלוי מה אתה מגדיר כ"גזע שלך" , ערבים למשל מתרבים כמו ארבה ואם זה ימשיך ככה ישלטו על הכול. האם אנחנו במצב בטוח ? אני בספק, להפך צריכים לעלות את אחוזי האוכלוסיה שלנו. וזה כן ב'אחראיותנו' לדאוג לדברים האלה. "התרבות האנושית הגיעה לשלב שבו המין יכול להמשיך הלאה גם בלי חתירה אינדיווידואלית לשרידת הגזע, ולכן זאת זכותנו לעשות את מה שאנחנו רוצים ואת מה שעושה לנו טוב. ואם המנעות מסקס היא הדבר הזה, אז מותר ואפילו מומלץ לנו לעשות את זה." שוב טעות,תמיד יש תרצון לשרוד, בכול אמצעי, מלחמתי ושמירה על רמת ילודה סבירה. זה דבר שישאר לנצח ובלי קשר לתקופה, אלה שחושבים אחרת נכחדים בסופו של דבר. כפי שהסברתי כאן בהחלט לא זכותך לעשות מה שאתה רוצה, במיוחד שזה בא בניגוד לטובת הכלל. "ואם המנעות מסקס היא הדבר הזה, אז מותר ואפילו מומלץ לנו לעשות את זה." זאת כמובן הכללה מה שאתה עושה כאן, לא כול א-מיני נמנע מסקס, או לא בעל ילדים. מה גם שברור שזה מותר, אבל ממש לא מהסיבות שציינת. חוץ מיזה א-מיניות סוג א'(100%) היא דיי נדירה, וזה בהחלט לא משפיע על כול הדברים שציינת. אם הא-מיניות הייתה יותר נפוצה בהחלט שיותר א-מינים היו מתפשרים ומקימים משפחה גם בניגוד לצורך(שלא קיים). למען אותה טובת הכלל, העם. וזאת בדיוק הרמת אבולוציה ברמה הגבוהה, אין צורך יש רק בחירה, רצון(נפשי), נאמנות וחובה.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif הרשה לי לחזק את דבריך...

האמת, שכשקראתי את התגובה של מקמיקא רציתי לענות ולהסביר ואף לפתוח בנושא שרשור. ישבתי וכתבתי ומסיבה כל שהיא הכל נמחק לי (המחשב הארור
) אז עזבתי. בעקבות מה שכתבת החלטתי שוב לפתוח שרשור בנושא ולשמוע את כולם. אני חושבת שזה דווקא מעניין לשמוע מה אנשים חושבים על הנושא הזה. אגב, בשביל משהוא בן 23 יש לך דעות ומחשבות בהחלט בוגרות ומעניינות וניראה גם שיש לך ידע רחב בהרבה תחומים. קבל את התרשמותי...

Berethor

New member
../images/Emo207.gif"סקס זה כמו אוכל" יחסי ציבור של סרסורים

יש פה מאמר מאוד מעניין ונכון שנתקלתי בו, מאמר של 'מכון לתודעה' על זנות, מין, שקרים, קלישאות והעובדות. בדיעבד זה מתקשר מאוד למה שה'חברים' שלך טוענים ומאמינים בו. זה גם בתקשר למיניות , חיות, חוסר חוק וחברה מופקרת, נושאים שדברנו עלהם כאן בפורום. הנושא הזה ראוי להודעה נפרדת אבל החלטתי לרשום אותו פה בקישור לדברים שאמרת. מיתוסים על זנות ולקוחותיה- השקרים הקלישאות והעובדות הנה ציטוט ממיתוס מספר 7: "סרסורים ובאי כוחם עושים יחסי ציבור לזנות בכך שהם טוענים שגברים לא יכולים לחיות ללא סקס. הם קוראים לזה "להתפרק"." לא נכון. "סקס זה לא אוכל. כאשר מפסיקים לאכול מספר ימים קיימת סכנת מוות. לעומת זאת כאשר לא עושים סקס במשך חודש או חודשיים וגם שנים עדיין נשארים בחיים. לסקס עם זונה אין שום קשר עם מיניות האדם שמבוססת על אינטימיות בין שני הפרטנרים. והטענה של הסרסורים שגבר צריך "להתפרק" מורידה את הגבר לדרגה של חיה."

inbardaf

New member
בהחלט דורש שרשור משלו

ויש לי כ"כ הרבה להגיד בנושא, שזה לא יגמר, אז אולי עדיף שאני אשתוק. אני רק יגיד שאני מאמינה שלב הבעיה בחינוך. בתפיסות שאנחנו מעבירים לבנים ובנות עוד בילדות על תפקידם ומקומם בעולם ביחיסם שביניהם ועל מין בכלל. ראו סוף מיתוס מס' 10. (הנה, בסוף לא התאפקתי וכתבתי משהו..
) איך אתה מוצא את כל הדברים האלה? אני חושבת שמה שמגנט אותי באמת לפורום הזה הוא הרמה של האנשים כאן. אולי בכל זאת יש משהו בא-מיניות ואבולוציה...

Xylophone

New member
בטח שיש

כשהיינו במפגש פורום בספטמבר דיברנו שעות על מתמטיקה ותאוריות מדעיות. אפילו מישהי שלא מבינה דבר וחצי במתמטיקה והיא בכלל הומנית יותר מריאלית התענינה נורא. ואז מישהי אמרה שזה בגלל שאנחנו אמיניים ויש לנו יותר זמן לחשוב (לא מבזבזים זמן על סקס ושאר ירקות
)

inbardaf

New member
הבנתי

כמו שאפשר לראות מהשירשור שפתחתי בנושא, אני חושבת ככה. פשוט הפורום הזה הוא עוד הוכחה. אני חשבתי על הנושא מהכיוון של מוסר והתעלות מעל כל מה שנמוך באדם (ומשותף עם עולם החיות) כניראה שיש משהו גם במה שכתבת (שיש לא-מיניים יותר זמן להתעסק בדברים אחרים.)

למעלה