להפיל סטרייט

MARMELAD

New member
להפיל סטרייט

אז בעקבות שאלה של זורבבל. מה דעתכם... להפיל סטרייטים, טוב או רע? נחמד או מגעיל? נורמלי או מראה על תסבוך? אתם תענו, ואז אני אגיד לכם מה שאני חושב. (ובתור אחד שרב בני זוגו היו סטרייטים, יש לי הרבה מה לאמר
)

אלי פלס

New member
הומו "פרום אונזערע"

שבחורה הצליחה לפתות אותו. גם זה יכול לקרות (נראה לי)... בכלל, אני לא חושב שזה "נורא" או לחילופין "מגניב" להפיל אחד מהצדדים...אם זה טוב לשני הצדדים אז למה לא בעצם?

זורבבל

New member
אם שאלתי אז גם אענה

תחילה בתור חובב שאלונים אמריקאים נעמה על השאלון: טוב או רע? - רע נחמד או מגעיל? - מגעיל נורמלי או מראה על תסבוך? - המורה, אפשר רמז ? אני לר מבין ת´שאלה... ועכשיו קצת ברצינות. אני חושב שלגרום לבנאדם לעשות משהו שהוא לא ממש רוצה זה לא בסדר, במיוחד אם אתה מנצל את זה שהוא מסטול/שיכור (ראה הודעתך הקודמת). יצא לי כמה פעמים לדבר עם סטרייטים בנושא ואחת התגובות שקיבלתי היתה "אני ארצח אותו (את זה ש"הפיל" אותי - זורבבל) ואחר כך אחתוך לעצמי את הורידים" - אני חושב שזה די ממצה. כולנו כהומואים גאים
עברנו תהליך שלם בקבלה והכרה והשלמה - איך סטרייט אמור להתמודד עם משהו כזה שנופל עליו בבום? מצד שני, אם הבחור יוזם ומעוניין להתנסות, כשדעתו צלולה - אז you are most welcome
אבל אז זה כבר לא נקרא להפיל...

האמת, אני די מסכים עם זורבבל

כי בסה"כ, "להפיל" סטרייט או וואט-סו-אוור, זה דבר די דוחה לעשות. כמובן, שכמעט כמו כל דבר בחיים, חוץ מהמוות (הוי המוות), זה תלוי בנסיבות. לדעתי, אם יש בחור, שהפטיש שלו בחיים זה להפיל סטרייטים, והוא מחפש תמיד איך לעשות את זה למען ההנאה, הייתי ממליץ לו שבמקום ללכת לתסכל אחרים (וזה לתסכל אחרים, LET´S FACE IT, הסטרייט לא ייצא כל כך מאושר כמו שהוא ייצא נגעל או מבולבל) - שילך לפתור את התסיכולים שלו עצמו, עם עצמו. באמת, למה להוציא על העולם את כל הבעיות שלך. דבר שני, זה נראה לי אקט די מצ´ואיסטי לעשות. תסלחו על הבוטות, אבל זה מזכיר לי חבר שהסביר לי למה יש לו גם אופנוע וגם אוטו- הוא קרא לזה "אקסטנשן לזובי". רק שהוא לא אמר זובי. הוא אמר מילה אחרת. לא משנה. אבל זו אותה הפואנטה. לדעתי שוב, אותה דמות שהפטיש שלה זה להפיל סטרייטים ויאדא יאדא, יש לה כאן קטע מצ´ואיסטי. ושוב אני רק מזכיר, שאני מדבר על בנאדם שעושה את זה באופן כרוני, לשם ההנאה גרידא. לסיום הערה קטנה - אני לא "צדיק". היו לי גם שני סטרייטים שעברו במיטותיי (היו לי כמה, בבית ובפנימיה :) ), אבל זה לא היה בנסיבות ה"יתיר הולך להשכיב איזה סטרייט גיחי גיחי גיחי". אלה פשוט דברים ש"קרו" להם, יותר ביוזמתם האמת, מבלי שהייתי צריך לעשות בדרך מניפולציות כאלה או אחרות, או לשחק אותה חתלתול היתיר. חג שמח ושומני.

MARMELAD

New member
סטרייטים - תארוז לי שניים בבקשה

ההודעה הזאת כוללת סטריאוטיפים. כולם סטריאוטיפים שאולי הם לא נכונים, אבל אצלי בראש הם קיימים. חוץ מזה אני הולך לרשום כאן כמה דברים שאולי לא מתאים שמנהל פורום יכתוב. וזה גם נורא ארוך. אז כל מי שחושב שזה יפריע לו - שיעשה לעצמו טובה ויעבור להודעה אחרת.
נתחיל: אז אני מצהיר על עצמי כסטרייט-פרינדלי. כבר מגיל 16 הבנתי שבעיניי סטרייטים פשוט יותר סקסיים. הם יותר גבריים, הגבות שלהן תמיד יהיו קצת מבולגנות, הם לא מבינים באופנה, הם לא מעבירים ביקורות ציניות על דוגמניות בטלויזיה. הם כאילו יותר "גברים". אז כן, ברור שיש הומואים גבריים. יש גם סטרייטים שנראים כמו קוקיצות. אבל אני מדבר עכשיו הסטרייטים הרגילים, במרכאות. אלה שממש לא נראים בקטע. אלה שלכאורה אין לנו שום סיכוי להשכיב. אז זהו, שיש לנו סיכוי די טוב. אם אני רואה הומו חתיך וסטרייט רגיל, על מי אתם חושבים שאני אסתכל קודם? ומי יהיה זה שאני ארצה להשכיב? החתיך? תחשבו שוב. אצלי, זה יהיה הסטרייט. אני אעדיף סטרייט רגיל, לא יפיוף ולא מדהים, על פני הומו יפהפה. מוזר? חכו, זאת רק ההתחלה. את החבר שלי לשעבר אתם מכירים? אני אספר לכם קצת עליו. בחור חמוד, נראה טוב יחסית, אבל ממש לא חתיך מהמם. וסטרייט. והיינו ביחד חצי שנה. איך זה מסתדר? פשוט מאוד. הייתה בינינו משיכה מסוג קצת שונה. לא משיכה מינית (לפחות לא מצדו אליי) אלא משיכה רגשית. משיכה בין שני בני אדם שאוהבים אחד את השני עד כדי כך שהמיניות לא שינתה. אז אני מכיר את כל החבר´ה שאומרים "ללללאאאאא יכול להיות... הבנאדם חי בפנטזיות, החבר שלו הוא הומו מודחק, אין מצב שסטרייט יהיה עם הומו לאורך זמן.." אז אני חוזר ואומר. הבחור סטרייט. מעולם לא נמשך מינית לגבר. גם לא אליי למעשה. כשהיינו רואים טלויזיה הוא היה בוהה בדוגמניות ואני בדוגמנים. כל מלצרית גרמה לו לסובב את הראש ברחוב וגם כשראיתי סרט עם בראד פיט בטלויזיה (בלי חולצה) הוא לא שם לב אפילו. ובכל זאת בסוף הלילה הוא נכנס אל המיטה שלנו, חיבק אותי ונרדם (תוך כדי שהוא מועך לי את הצורה). אז למה זה בעצם - לגביו, ההסבר הוא ארוך ומסובך. כבר אמרתי כאן לא מזמן שבעיניי אין דבר כזה סטרייט מוחלט. כל אחד יכול להיות הומו ליום אחד (או לתקופה) אם הוא יהיה ב"מצב הנכון". גיל מסוים, מצב ריגשי מסוים, סביבה חברתית מסוימת - והוא יתנסה. ולא, לא מדובר כאן על ניצול מצד ההומו. הסטרייט מעוניין בזה לא פחות מבן זוגו לנסיון. אבל אני הולך להתמקד עכשיו בעצמי. למה אני נמשך לסטרייטים? למה אני מסוגל להתאהב לגמריי באיזה סטרייט אדיוט ואנטיפת, כשהומו חמוד ורגיש לא גורם לי אפילו לעפעף? תאמינו לי , חשבתי על זה המון. זה מה שגיליתי - על עצמי לפחות. אני הומופוב. הומופוב, כן, במידה מסוימת. לא מאלה שנכנסים לחרדות כשהם פוגשים הומו ברחוב, אבל בהחלט מאלה שאיפה שהוא בפנים החברה והסביבה הצליחה להטמיע בהם. הומואים זה רע, זה מלוכלך, זאת מחלה. (חשבתם שתשמעו אותי אומר את זה פעם..?
) אמ´מה.. אני לא רק הומופוב. אני גם הומו. ואני מכיר הומואים אחרים, ולסביות, וסטרייטים. ומקיף את עצמי בחברים. ולומד מהם כל הזמן. ואיכשהוא בין גיל 16 להיום הצלחתי כבר להיפטר מרוב המטענים השליליים שצברתי לגבי הומוסקסואליות - אותם מטענים שסחבתי כל חיי בגלל החינוך, הסביבה, הילדים בבי"ס, התוכניות בטלויזיה. היום אני כבר בן אדם אחר. אני כבר לא סולד מהומואים. אני כבר לא סולד מעצמי. אני מנהל פורום נפלא בנושא. עשיתי מסיבות גייז. השתחררתי מההומופוביה העצמית שלי. האמנם? לא, עוד לא השתחררתי עד הסוף. למה? ההסבר. בכל מצב בחיי אם תשאלו אותי איפה אני אהיה בגיל 40 התשובה תהיה אותה התשובה. נשוי לאישה, פלוס ילדים, בית צמוד קרקע, חתול, כלב, ג´יפ. גם היום. זוגיות הומוסקסואלית בכלל לא קיימת אצלי כאופציה עבורי. ברור לי שיש אנשים שזה מתאים להם, שיש אנשים שזה יהיה להם טוב, שיש אנשים שאם יתחתנו עם אישה יתגרשו ממנה צ´יק צ´ק כי לא יצליחו להתמודד עם ההומוסקסואליות שלהם.. ובכל זאת זה החלום אצלי. וזה הכיוון שלי. למה? לא ממש ברור לי. חבר שלי טוען שזה כדי "להרגיש נורמלי". יכול מאוד להיות שהוא צודק. אבל זה מסביר לי משהו אחר. הסיבה שאני נמשך לסטרייטים, היא לא כי "בא לי" להפיל אותם. היא לא כי אני אוהב משחקי כוח. ולא כי אני רוצה להרגיש כל יכול. היא מסיבה מאוד פשוטה. סטרייט הוא סטרייט. הוא תמיד יהיה סטרייט. אם אני אכנס למיטה עם סטרייט, זה אולי יהיה נהדר. אולי זה גם יחזיק מעמד לתקופה מסויימת. אבל מתי שהוא זה ייגמר. עוד לפני שהקשר מתחיל, ברור לחלוטין שאין לו עתיד, כי הבחור סטרייט. כלומר - נסיון, חוויה - כן. קשר לכל החיים - אין סיכוי. ומאחר שאני בעצמי לא מצליח לדמיין את עצמי חי עם גבר - אני בוחר, בלי להתכוון אפילו, בקשרים שאין להם שום סיכוי. בקשרים עם הסטרייטים. בעצם הסטרייטים הם פשוט תעודת ביטוח שלי מעצמי. אמרתי לכם שיש כאן הרבה סטריאוטיפים. וגם שהדברים שרשומים כאן הם לא הכי "מתאימים למנהל פורום". אז אני מתנצל עם פגעתי במישהו. ומעבר לדיון (שאין לי ספק שיהיה, כאן או במייל) האם זה ראוי שאני אגיד כאלה דברים בתור מנהל - בואו נעבור לדבר הבא. למה לדעתכם אנחנו מפילים סטרייטים? האם יש כאן עוד מישהו שחושב כמוני?

אתה רואה?

אני חושבת בדיוק אותו הדבר על הומואים. אותי הם מושכים יותר. יותר סקסיים. אולי המחשבה על שניי בנים עושה לי את זה, אבל ההבדל הוא, שאצלי, לא כל מי שהומו חמוד, כל מי שחמוד - הומו!

אה, כמובן איך שכחתי!

אני לא חושבת שיש בכלל הגדרות כמו סטרייט הומו לסבית דו... ממש לא. בתכלס, בתת מודע שלנו זה קיים. כל הנשים אוהבות נשים, וגברים, וכל הגברים אוהבים גברים ונשים. הקטע הוא מי מוציא את זה לפועל. מי האמיץ שבאמת מגלה על עצמו את הצד היותר חזק שלו. אז בעיקרון אפשר לומר שאני מאוד גיי פרנדלי, כי אני עצמי לא הוצאתי את הצד שלי... לא גיליתי אותו עדיין.... אם אני אגלה אותו בכלל.

לירוי25

New member
סוף כל סוף בחורה נורמלית בפורום

למרות שהקטע שאנחנו מושכים יותר וסקסיים יותר לא ממש ברורה לי, אבל על הקטע האחרון במשפט קבלי ח"ח!!

דרור22

New member
אני מסכים לחלוטין....

(אומנם לא לבית ואישה..) אבל סטרייטים בהחלט יותר מעניינים אותי ויותר מושכים אותי... יאללה אין לי מה יותר להוסיף... שלכם דרור...

ב´ דברים לי אליך...... ../images/Emo120.gif

והדיון על תפקיד המנהל מיצה את עצמו מזמן.... א. בעניין הסטרייטים, וזה תקף באותה מידה לגבי נשים שמחפשות "להחזיר הומו" - זה הכיף של לכבוש את מה שבלתי ניתן להשגה - הצייד האולטימטיבי. זה נראה לי מוקד המשיכה העיקרי. גיא - תסכים איתי שמבין ההומואים שמצאת הכי מעניינים (אם היו כאלה) הם היו דווקא אלו שלא התעניינו בך, או כאלה עם חבר.... ב. וזו בעצם אזהרה/המלצה: בראשית הדרך הדבר שהיה לי הכי חשוב זה להגדיר. כל הזמן להגדיר. בהתחלה זה היה "אני יכול לפתח בקשר רגשי רק לנשים, גברים זה רק פיזי"..... אח"כ זה היה משהו בסגנון "זה תסביכים פסיכולוגיים.... אני נמשך לנשים מבוגרות ממני, ולבנים צעירים ממני".... ושהדבר הכי טוב בשבילי זה למצוא איזשהם נישואין פתוחים (ואגב כך גם משפחה) ולסטץ עם בנים תוך כדי. בולשיט. כל הגדרה רציונלית שיגעתי, ניסחתי והחלטתי שתקפה לגבָי זה שטויות, ומנותק לגמרי ממה שבעצם רציתי. והפתרון - לזרום, פשוט כך, להפסיק להגדיר מה אתה רוצה בסוף התהליך ואת הנקודה שאתה נמצא בה כשלב בדרך לשם, אלא לעשות בכל רגע נתון את מה שמרגיש לך נכון, בלי הסברים ותאוריות שמעוגנות בחברה ובילדות. כי ברגע שיש לך תזה מנוסחת היטב, ושנשמעת הגיונית לגמרי לך ולסביבה, היא יכולה להידבק לך הרבה זמן ולהכתיב לך את חייך, רק שלא תמיד היא קשורה למה שאתה באמת באמת רוצה.

אוי, תיקון בהול.....

כשכתבתי "בולשיט", זה התכוון לרלוונטיות של התפישה לחיים שלי. אני בשום אופן לא התכוונתי שבולשיט כל מי שחושב ככה.

MARMELAD

New member
תזות למיניהן...

בהחלט יכולות לעשות לך בעיות בחיים. אני גם חושב ככה. לגביי, התיאוריה שלי נוצרה בעקבות חיפוש שעשיתי, בהיסטורית הגברים שהיו לי, ונסיון להבין את השתלשלות העניינים בחיים שלי. יכול להיות שכל התיאוריה הזו בכלל לא נכונה, בוודאי, אבל היא מסבירה לי הרבה דברים שאחרת אין לי שום תשובה לגביהם.. ואולי עדיפה לי תשובה נכונה חלקית מסימן שאלה גדול.

Blackice

New member
זוגיות לטווח ארוך?

אני יכול לראות את עצמי בזוגיות לטווח ארוך עם בן... ואני לא ממש מתקשר למה שאתה כותב.. אבל אני מבין את כוונתך. לדעתי אנחנו מתאהבים בסטרייטים כי... כי יש פי 9 יותר מהם אולי?
אבל אם הצלחת לשמור על קשר ממושך עם סטרייט.... אז באמת באמת באמת כל הכבוד לך.... איזו השראה... אם זה אפשרי.... היום, סטרייטים, מחר- העולם!
(חזרנו לפינקי והמוח?) לילה טוב... וחנוכה שמייח
) ארז

ferran

New member
איזו הודעה

לפי מה שרשמת, אז הומוסקסואל יכול לקיים מערכת יחסים עם אדם סטיירטי-בחור או בחורה. אני אישית מאמין שאין כזה דבר משיכה למין מסויים. זאת פיקציה. כולנו נמשכים לשני המינים (במינון שונה), אצל חלק זה מודחק, אצל חלק זה לא, חלק מקצינים משיכה למין ספציפי וכו´.

.m

New member
I´m not gay, but my boyfriend is...

כתבתי-שכתבתי-מחקתי-כתבתי מחדש-שכתבתי שוב-מחקתי שנית-כתבתי משהו אחר-... והתוצאה - גיא - תתקשר אלי! (ובדוק מסרים) mai

זורבבל

New member
הספיור הזה השמיד אותי לחלוטין

וטרף את כל הקלפים. מסתבר שמוזר מכל דמיון זו לא רק סיסמה אלא מציאות (לפחות לפי תפיסתי). למה שסטרייט יהיה מעוניין במערכת יחסים כזו - אין לי שמץ של מושג אפילו איפה להתחיל לחפש את התשובה

זורבבל

New member
הספיור = סיפור

והגיע הזמן שאני אתחיל לקרוא את מה שאני כותב לפני שאני לוחץ "שלח"

למעלה