להפיל סטרייט

MARMELAD

New member
מה שמוכיח... שהכל יכול להיות !

האמת היא שכשפגשתי את הבחור ההוא.. ידעתי איפהשהוא בפנים שאני והוא הולכים להיות ביחד, לגמרי. ההגיון שלי אמר לי שזה לא יכול להיות, אבל הגיון זה לא הצד החזק שלי. אני מבטיח יום אחד לעשות על הסיפור שלנו איזה סרט קצר או לפחות מיני סדרה.

תגובה למרמלד

הליבידו שלי פועל אותו דבר אבל הפוך. אתה נמשך לסטרייטים כי לא יצא מזה שום דבר? אני לעומת זאת נמשך לקבוצה המשלימה, פשוט כי רק מזה יצא משהו. אני נמשך לגברים שמשדרים מיניות שאינה גברית במאה אחוז, או במילים אחרות, גברים עם מאפיינים נשיים-קצת (אבל לא לאוחצ´ס) או בניסוח יפה: "גברים עדינים". גברים שמשדרים סטרייטיות יכולים להיות חתיכים עולמיים מצידי, אבל חוץ מגירוי מיני הם לא יעוררו בי משיכה, פשוט כי הליבידו שלי יודע מה טוב בשבילו. ובקשר ללהפיל סטרייטים - לי אין בעיה שאישה "אותי", אבל אני כבר הבנתי שאת האהבה האמיתית אני יכול לקיים רק עם גבר. זה יכול להיות ניסיון נחמד, מבחינתי, אבל יכול להיות שאחרים לא יאהבו את זה, ואני לא חושב שסטרייט ממוצע ירגיש בהכרח התעלות כתוצאה מחוויה כזו. יכול להיות שאפילו להפך - אז למה לצור אצל מישהו רגשות לא-נעימים? ציפור לא יכולה לאהוב דג. צריך להודות בזה ולחפש ציפורים אחרות.

לירוי25

New member
להפיל סטרייט??

עם בחור סטרייט מבקש להתנסות איתי במגע מיני כל שהוא (כן זה כבר קרה לי) אז זה אומר שהפלתי אותו?? תסלחו לי אבל די לא מובנת לי ההגדרה. זה לא משחק על נקודות ואין כאן אליפות. הלא רובנו התחלנו כסטרייטים ולחלקנו הגדול היה נסיון עם בנות בתחילת דרכנו, אז מה זה אומר? שגם אותנו הפילו?

MARMELAD

New member
להפיל סטרייט זה סה"כ ביטוי

הכוונה שלו היא להכניס מישהו למיטה - או להיכנס עם מישהו למיטה - והכוונה היא למישהו סטרייט, שפרט להתנסות מינית אחת ספציפית לא נמשך לבנים ולא מקיים מערכות יחסים עם בנים. ואני לא ממש מסכים לגבי "גם אנחנו התחלנו כסטרייטים"... אני חושב (וגם אפשר לראות את זה בסקר - מתי גילית על עצמך) שכמעט כולנו התחלנו כהומואים.. אולי לא ממש מבינים אבל הומואים. וזה ההבדל בעצם..

גם, אבל לא רק...... ../images/Emo120.gif

נראה לי ש"להפיל סטרייט" נולד כהיפוכו של המושג "להחזיר למוטב" הומואים.

למעלה