להפסיק את השחיתות במשרד הרישוי!

nnaa11

New member
להפסיק את השחיתות במשרד הרישוי!

מתייחסים למצב הזה כאל נורמה, וצריך לשנות את זה!

Glass Prison

New member
תראי...

אני... לא הוצאתי רישיון... וגם עד עכשיו לא ניסיתי מסיבות כאלה ואחרות... אני די בטוח שאת צודקת במה שאת אומרת... כי שמעתי כל מיני סיפורים על טסטים וכאלה... אבל... תראי לי משהו שהוא לא מושחת במדינה הזו.... אני מקווה שתצליחי במשימתך... בהצלחה!

nnaa11

New member
סבגבג../images/Emo15.gif

שלחת לי אימייל??? אם לא, אז בבקשה תשלחי, אוקי? הכל דיבורים... צריך לפעול!

סבגבג

New member
אני אנסה...

האי מייל שלי קצת דפוק החליט לא לשלוח הודעות... תודיעי לי אם קיבלת

סבגבג

New member
אז יאללה...

יש לנו כאן הזדמנות לשנות את זה... דברים גדולים תמיד מתחילים מקטן.

Run Dudi Run

New member
זה באמת מעצבן...

אני מוכן לעזור בכל מה שצריך... עשיתי שלושה טסטים, ובאמצע הייתה שביתה שגזלה ממני עוד 15 שעורי נהיגה שעכלו לי כסף רב!! מוכן להעיד בבית משפט אם צריך.. [email protected]

Anna Karenina

New member
תראי...

אין ספק שמשרד הרישוי הוא מכונה משומנת היטב ל"חליבת" כספים, (ובתור מי שעברה טסט שלישי-אני יודעת על מה אני מדברת..), אבל בואי לא נשכח, שמשרד הרישוי הוא לא היחיד ב"חגיגה", ו(כמעט) כל משרד ממשלתי מצליח לחסוט כספים בדרך זו או אחרת. אני לא מצדיקה את משרד הרישוי, בכלל לא, וגם אני חושבת שמחירים לטסט (113 אגרה+250 הטסט עצמו, נכון לרגע זה) הם גבוהים מאוד, אבל מצד שני-הם לא היחידים, ומשרדים אחרים רק מחזקים את הלגיטימציה לכך.

nnaa11

New member
את יכולה לשלוח לי מייל?

זה לא רק המחירים הגבוהים, זה גם שחיתויות אמיתיות, שוחד, פרוטקציה וכו. זה שכל המדינה מושחתת לא הופך את זה למצב שצריך להשלים איתו... מאוד יעזור אם תשלחי לי מייל, אפילו ריק, כדי שאני אוכל לצרף את הכתובת שלך לרשימת התומכים. תודה

NiGa

New member
מסחטת כספים?

או אנשים שמנסים להוציא עצבים על זה שהם נכשלים טסטים? אני עברתי טסט שני, לאחר שנכשלתי טסט ראשון באופן מוצדק לחלוטין. ידעתי מראש כמה עולה שיעור, ידעתי מראש כמה בערך יעלה לי כל הרישיון... התחשבתי בזה מראש... שמישהו הולך לחנות, והוא רואה שטלויזיה עולה 1500 שקל, הוא הולך לבכות שהמוכר סוחט ממנו כסף? לא! הוא בוחר אם להשקיע או לא! אין כסף? אל תקנו! אל תעשו רישיון! אם אתם בקטע אחר, של לבוא ולומר "שמעו, קשה לנו בואו לקראתינו" זה משהו אחד. אבל לעורר סתם בלגנים וכאלה כמו יפי נפש לא יעזור. וחלש הפרי טסט הזה ד"א - קדימה אני לא עשיתי!

Uv Kruvi

New member
חלש פרי-טסט הזה...

אבא שלי בדיוק אמר לי על זה היום... כמה שאני לא כזה יודע מה זה אומר, אבל לפי מה שהבנתי, שהטסט מתחיל מתוך משרד הרישוי (מי שלא יודע, הרמפה הקטנה הזאת...עליה צריכים לעשות זינוק בעליה ברוורס או משו כזה...) ועדיין...לא צריך ממש להפריע... כשאתה מספיק מוכן לעבור טסט, תעבור גם את זה, אין חוכמות פה, רק מצברוח של טסטרים...

nnaa11

New member
מה זה אל תעשו רשיון???

ומי שצריך רשיון לעבודה? או לכל מטרה אחרת? רשיון זה דבר בסיסי, ולא צריך לשבור קופת חיסכון בשביל זה. בשום ארץ אחרת זה לא ככה, וגם אין שום הצדקה שזה יהיה ככה. המצב כאן הוא שמי שיש לו רשיון זה מי שיש לו מספיק כסף (או פרוטקציה), ולא מי שיודע לנהוג.

NiGa

New member
זה זיוני שכל אוקיי

למעט כמה יוצאי דופן, שגם שם - לכו תדעו עם כל סיפורי ה"הטסטר שונא בנים עם שיער ארוך" בכלל נכונים ויש להם רקע, מי שנכשל טסט בד"כ מגיע לו להיכשל בטסט. יכול להיות גם שהוא נהג טוב, אבל הוא היה לחוץ ונדפק. זה שזה נהיה יקר מדי - זה כבר משהו אחר. אבל למורים אי אפשר לבוא בטענות. המורה שלי סיפר לי על העניין הכספי. שהוא עצמו לא מרוויח יותר מדי מכל שיעור. הם צריכים להחליף אוטו כל 3-4 שנים כדי להישאר מעודכנים, הם צריכים לקנות מכוניות איכותיות ולא משהו זול וקטן... יש להם המון הוצאות על דלק, ואחרי 3 שנים שהם צריכים להחליף את המכונית, גם מקזזים להם 30% בגלל מחירון לוי יצחק. אז למי נבוא בטענות? ל 350 שקל האלה של תאוריה וטסט? (או לחליפין מחיר טסט 2 והלאה) אולי זה יקר אבל זה רק טיפה בים בהשוואה למכלול מה שמוציאים על כל העניין.

j a m i t

New member
יותם חמוד שלי!

אני לא רוצה להכנס לעניין הזה יותר מידי אבל רק כדי להביע את עמדתי, אז אספר לכם שאני עברתי בטסט שלישי, לאחר שבטסט הראשון הכשילו אותי (בדוק, בדוק), הוא לא אמר לי מילה ובן אדם אחר שעשב איתי את הטסט היה כבר אחרי טסט אחד, הוא נגע לו בהגה ואפילו צעק עליו. והוא גם עבר!!! בן זונה!!! וזה גרם לי להוציא עוד בשביבות ה- 500 שקל לעוד 2 טסטים ועוד כמה שיעורי נהיגה ! בטסט השני נכשלתי בעצמי כי אני אפס! ובטסט השלישי עברתי... ועוד סיפור זה שתמי ראח של נמרוד עבר בטסט השני אבל כשאבא של תמיר הלך לדבר עם הטסטר (אין לי מושג איך הוא עשה את זה) הטסטר אמר לו שהוא חשב הרבה אם להעביר אותו בגלל שהיה לו עגיל באוזן !!! אמר לו ככה, גלוי! זהו, זאת עמדתי! עניין הטסטים מושחט גם הוא במדינתינו היפה.

NiGa

New member
אם זה באמת ככה זה אחד הגרועים...

קשה לי להאמין, ואני שומע סיפורים כמו שעכשיו אמרת כל הזמן... ובכל זאת קשה לי להאמין שזה עד כדי כך מושחט.

NiGa

New member
וסתם אנקדוטה מעניינת -

הטסט שהכשיל אותי טסט I נפטר...

NiGa

New member
וסתם אנקדוטה מעניינת -

הטסט שהכשיל אותי טסט I נפטר...

למעלה