להפקה, לערוץ 10וואלה-חשוב ואולי לא קראתם

puma141

New member
להפקה, לערוץ 10וואלה-חשוב ואולי לא קראתם

ראשית שנה טובה לכולם רציתי לכתוב את אשר אני חושבת ומרגישה. קראתי את הכתבה עם מנכלית ערוץ 10 ועלי להודות שאני חושבת שהיא הרימה ידיים מהר מידי. ראיתי את כל תכניות האח הגדול,ולדעתי אף אחת מתכניות האח הגדול לא עניינה כמו הדור הבא 24/7. לאח הגדול, ולקופרמן ה"גדול" שעשה בתכנית כאילו היא שלו אישית מבחינת צפיה,שהורגש במשך כל העונות כל העונה-שהוא הוא השליט היחיד בתכנית, ויחסו לצופים הוא כקליפת השום.לעומת האח הגדול הדור הבא עולה עליו ב10 מונים! כביקורת בונה, אני יכולה להגיד לכם, שלאחר שצפיתי בתכנית בהתחלה,שקלתי לא לשלם לערוץ הכבלים את הכסף עבור המשך צפיה כי היה מאוד משעמם,רדוד,ועלוב בהתחלה. שילמתי בכל זאת, בהשפעת אחותי, וכבדיקה נוספת. מאותו רגע, התכנית רק עלתה! בכל רגע היה עניין, להוציא את אורבך העייף, המחושב, הרדוד,והקר שלדעתי הרס לכם את תחילת התכנית,ולכן הרייטינג הנמוך. הרושם הראשוני של התכנית, היה גרוע ביותר באשמתו היחידה של השחקן הראשי-אורבך. לדעתי אם תפיקו לקחים, ותבינו שזו הייתה הבעיה היחידה, ושזו הייתה תחילת הדרך של תכנית מרתקת ונפלאה לכל אורך העונה, התכנית הבאה של הדור הבא 24/7 תהיה עם אחוזי צפיה גדולים בהרבה מהעונה הנוכחית, ואף גדולים בהרבה מהאח הגדול! בשמי, ובשם המון צופים שמוכנים להודות באמת-אתם נפלאים, אמיתיים ולא מזייפים כמו קופרמן למשל, ובברכת יישר כח בתכנית הבאה, מבקשים שתהיה עונה נוספת, טובה לפחות כמו זו! שנה נפלאה ותודה על תכנית שהיא מסמך אנושי פשוט ונפלא!

כמה לא אובייקטיבית את יכולה להיות?

נכון, איתן לא מתאים לפורמט, בדיוק כפי שגב לא התאים, לראייה, הוא לא עשה שום דבר מעניין מאז שנכנס, לא יצא לדייטים (למעט עם מור), לא נאלץ לג'נגל בין מערכות יחסים כפי שאיתן עשה, לא עמד מול הדחות לבד, הוא בא לחודש וחצי של קלאב מאד הכל כלול ונח, קרן נפלה לו ליד כפרי בשל, הוא לא היה צריך להתאמץ אפילו איתה, סלחו לו על הכל, על התקפי הזעם, על ההסגר בלופט, על חוסר העניין הכללי שהוא הביע לסביבה שלו ולמחוייבות שלו כלפי ההפקה. היו כל כך הרבה בעיות בפורמט הזה שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. קודם כל הקונספט עצמו, בעייתי, אין לי ספק שהם ישנו אותו בעונה הבאה. שנית, כבר עשו פיילוט מגוחך, למה לא ללמוד מהטעויות על הדרך? למה הבנות החדשות נכנסו בשלב כל כך מאוחר שלא היה להם סיכוי לא מול איתן וגם לא מול גב. כבר הביאו בנות, למה כאלו לא מעניינות (במושגים טלויזיונייים) המשימות המטופשות שהתאימו למסיבת כיתה ו' , לא עניינו ולא עשו שום עניין בוילה חוסר העניין הכללי, אין בעיית תקציב, אז הכל נחמד וטוב , פעם זו בוכה ופעם ההיא, אבל כשאין אינטריגות אמיתיות , אין עניין ועל זה בנויה תוכנית ריאלטי בדכ. את יכולה כמובן, להאשים את איתן אורבך, אבל איתן הוא הרבה יותר בן אדם מכפי שמושאי הערצתך אי פעם יהיו, הבן אדם הוא מלח הארץ, בחור מנומס, ערכי, מוסרי, ספורטאי מצטיין שהביא רק כבוד למדינה, משך שנים. מה גב עשה? תזכירי לי? אה כן , הזריק הרואין והסניף קוק. נכון, איתן לא מתאים לתוכנית ריאלטי, אבל זה פאק רציני של ההפקה שלא עשתה מספיק שיעורי בית על הבן אדם שאמור להחזיק תוכנית שלמה על כתפיו, זו לא בעייה שלו, הוא בא וניסה לעשות כמייטב יכולתו , יצא לדייטים, ג'ינגל בין שלוש בנות, הבין בסופו של דבר שהוא פוגע בהן ובעצמו והחליט לשים לזה סוף, יש שיחה אצל איריס בה הוא מודה שהוא לא מסוגל לפגוע יותר באף אחת וגם לא בעצמו. במקום לשבח אותו על התנהגות אצילית, את בוחרת לזכור לו את השהייה במיטה. למייטב זכרוני, הוא גם בישל, ניקה וכיבס, גם את המעט הזה את לא יכולה לזקוף לזכות גב הפרזיט שחוץ מלשיר שירי מכורים מתחת לספסל לקרן לא עשה כלום, אבל פשוט כלום. לא באה לשנות את דעתך, גם בעינויים את לא תשני אותה, הבנו.

sexyleydi

New member
אפשר לשאול אותך משהו?

לא חבל על הזמן היקר שלך? את מגיבה לריק לרוח

לפי דעתי זאת גאווה שאיתן לא מתאים לפורמט הזה,

רק מראה איזה בן אדם איכותי ונאמן איתן היקר שלנו. לעולם אנצור אותו ואת דני בליבי.

את יודעת מה עוד הרס אותי חנק אותי מצחוק?

קרן המלכההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!1 קרן מהממת!, קרן מדהימה! רגישה! היא מרגשת! היא אמיתית! טרקאיכס!!!!!!!!!! זה גם הצחיק אותי בטירוף.

אביבה75

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

|איתן ודניאל

puma141

New member
ליידי אני בשר ודם-ששווה המון:) בניגוד אלייך.א

אני לא כותבת יומן חיים בפורום של תכנית TV.והקינאה שלך מאוד לא במקומה. אחרי שתראי אותי-תהיה לך סיבה לקנא:) אבל לא תראי. כנראה יש לך אינטואיציות מעולות חחח ולשאפולי-היא התחילה. תראי את ההודעה שהיא כתבה לי למעלה:) ו.....הנה פעם שניה-הגבתי! חחח ורק אמת!!!

puma141

New member
צליל! אחת ולתמיד-תקשיבי למה שיש לי להגיד.לא

מתוך האטימות אולי שנוצרה בשתינו-אלא כאדם לאדם. אוקיי? תחשבי שבסך הכל זו תכנית ריאליטי.מציאות. הרי גם במציאות שלנו, אין הרבה רגעים של שיא! רגעי השיא באים לעיתים. לא זה מה שציפיתי לו מהתכנית. אני חיה על כדור הארץ. אבל!!! התכנית עצמה, הייתה נפלאה כי ראינו התמודדויות של אנשים בתוך סיטואציות, העליות והמורדות בתכנית מבחינת משימות והאנשים שנכנסו-הייתה מרתקת,אותי בכל אופן התכנית עניינה וריתקה בהתפתחות שלה- במשך כל שלושת החודשים למעט ההתחלה. וכפי שציינתי אני חושבת שהרייטינג היה נמוך-כי הציפיות מאדון אורבך-היו גבוהות וירדו למטה למטה עד נקודת האפס. ראו שהוא מאולץ,ושהוא אדם רדוד,ויבש ועייף-ולדעתי המון המון אנשים פרשו בגללו בהתחלה. אינני חושבת או רוצה לשנות דעתך. באמת שלא! ובטח גם קראת את תפיסתי וראייתי את הדברים לגבי המקרה עם קרן. תחשבי על בתך בסיטואציה. מה היה שעה לפני הדייט-קרן מנסה לברר את האמת לגבי רצונו של איתן, ונותנת לו אפשרות לפרוש-הוא משקר!לה וטוען שלא רוצה שהיא תוותר, ונהפוך הוא הוא רוצה שתיזום!!קרן עם רגשות אליו. מה שאומר תקווה שהיא תצליח להיות איתו.אחר כך שוב נקודת יציאה-בתוך הדייט,כשדניאל מובלת לבית חולים וקרן מציעה לו לצאת! הוא אומר לא. ושוכב איתה במקום. אינני מסירה אחריות מקרן. לא הייתי נוהגת כך. אך אני רואה באיתן אורבך אחד שניצל מעמדו, ואינני רואה בו מלח הארץ או בחור טוב. אני רואה בו מניפולטור חסר תקנה, במסווה של בחור עדין. בואי אני אגיד לך משהו על גב. בחירתי הייתה בקרן. גב היה נילווה. אני מאוד מעריכה את גב על דרכו, וחושבת שנכון למציאות של ימינו-הוא מלח הארץ! אבל הוא לא האישיו מבחינתי. קרן כן. צליל, את ואני בדעות שונות:) תפיסות שונות. אין מה לעשות. אבל את מסיכימה איתי-שאורבך מאוד! לא התאים לתכנית. יכול להיות שגם גב, אבל גב הגיע כגיבוי. לא כעיקר. אני רואה בזה הריסת תכנית בגלל ליהוק של מישהו שהוא עמוד התווך בתכנית-איתן אורבך. הוא הרס להם פורמט מעולה מבחינתי! פשוט הרס להם

חמודה, הוא לא הרס שום דבר

מי שהרס את הבזיון הזה אלו אנשים ההפקה והמלהקים שלא עשו שיעורי בית כמו שצריך, הוא לא התנדב לתוכנית, הם פנו אליו ושילמו לו הרבה כסף כדי שהוא ייחק בזה חלק, לא רק כסף, גם המון שכנועים, הם רצו אדם איכותי, לא פלייבוי, מישהו שמכוון לחתונה, זה מה שהם טענו וזה מה שהוא. זכרי, איתן אמר שכשמחזירים אותו לאותו יום של הדייט, התחושות שלו הן תחושות קשות של כאב ורגשות אשם. אני מאמינה שהוא פעל בניגוד למה שהוא מאמין , בגלל הלחץ שהפעילה עליו ההפקה וזו אכן הייתה טעות, איומה אפילו. כמו גם הריצה של קרן למיטה איתו, גם זו טעות שלה, תפסיקי לנקות אותה מאשמה, יש לה חלק גדול בזה. אני זוכרת את השיחה שלו ושלה עם הקירות, כשהוא אמר לה שהיא צריכה להשיג את האינטימיות שלו ושל דניאל, הוא אמר במפורש - "לאו דווקא אינטימיות פיזית". הוא התכוון לפתיחות, היא פירשה את זה כסקס, הוא זרם, לצערו בדיעבד. ואסכם בזה שאני מאחלת לבת שלי חתן משעמם ועייף כמו איתן ולא אדם לא צפוי כמו גב.

מסכימה עם הכל אבל...

אין טעם להזכיר את העבר של גב, ואת העבר של איתן... בטח לא להשוות ביניהם, זה לא יפה ולא רלוונטי.

למה לא? גב רץ על הטיקט הזה כבר שתי

תוכניות ריאלטי, במאקו עשו כתבה "הדרך לגמר עוברת במרכז גמילה"...הוא לא מתבייש בזה, זה חלק ממי שהוא כמו שהשחייה היא חלק בלתי נפרד מאיתן ואי אפשר לקחת מאיתן את מה שהוא עשה עד לתוכנית הזאת. אולי זה לא הכי רלוונטי , אבל יש טעם להזכיר במיוחד כשהיא עושה לאיתן דמוניזציה כמו שהיא עושה.

שהיא תעשה מה שהיא רוצה

זה לא אומר שאת/אנחנו צריכים לעשות אותו הדבר. זה שהוא שיחק על זה זה דבר אחד,אבל להשתמש בזה בכדי להדגיש כאילו שהוא מזבלה.. זה לא יפה בעיניי.

puma141

New member
אני חושבת שאדם הוא גם הרקע שלו. השאלה

היא נקודת המבט לגבי הרקע שלו, וכמה אנחנו אובייקטיביים ביחס לרקע שלו-מול מה שאנחנו חושבים עליו כעת.זה שאורבך שחיין אבל אדם נוראי במסווה של אדם בסדר-בעיני זה נורא.הוא לא למד להיות אנושי ומתחשב, אלא רק בפה לא המעשים שלו. אז מה שווה אם הוא אפילו נסיך בממלכה עילאית? ומה עם התנהגות לנשים? ומה עם צניעות? ומה עם חשיבה שלא הכל מגיע לי כי אני ככה וככה? גב דיבר על הסמים לא הרבה לטעמי. וגם אם כן, דיבר ונתן דוגמה לאנשים שסובלים מהבעיה הזו.כל הכבוד לו, אם הציל נפש אחת. בכך שהראה שאפשר לצאת מזה, שאפשר להגיע,שיש תקווה! מה רע בזה?אלו אנשים טובים שחוזרים לחברה. בעיני הם סוג של גיבורים. אבל מי אני,מה אני? :)

למעלה