להפקה, לערוץ 10וואלה-חשוב ואולי לא קראתם

ולדעתי גב הראה בתוכנית שהוא גם נרקומן לשעבר

שזה יפה שהוא הצליח להגמל, באמת לא רבים זוכים לזה. ופה נגמרות לי המחאות לגב כי הוא גם בן אדם מגעיל שלא תרם לחיים בבית בשיט. הבן אדם חי עם קבוצה של אנשים שבישלו עבורו, ניקו עבורו, כיבסו עבורו, כאילו הם עובדים בשבילו. אמות המידה שלנו בנוגע למיהו בן אדם נוראי שונות מאוד. אגב, איתן בשום מקום לא אמר שמגיע לו משהו, להיפך, כשהבין שהתאהב בדניאל אמר שהוא יודע שהוא לא יזכה ושהוא לא מתחרט על כך כי זכה בה. את כנראה מפספסת את כל הקטעים האלו....ומתמקדת ב"עיקר" .

puma141

New member
אז זהו-שאמרתי מראש,

שאיתן מדבר יפה-אבל במעשים גרוע!וזה מה שחשוב.מעשים. אוקיי אני אל מגינה על גב, ולדעתי שולי שהוא לא עשה כלים, אבל כן הכין לעצמו אוכל, ועזבי את זה. אני באמת בקטע של העיקר. אם העיקר אצלך זה אם הכין כלים או לא-אז חחח אין לי מה להגיד. דיברתי על אופי, על עוצמה. בגב יש באיתן אין.הוא גם לא אמין בכלום. מבחינתו זה אחד בפה אחד בלב. ויודעת מה-הזמן יעיד אם אני או את תצודקות, לגבי הזוגיות של איתן ודניאל. אני נותנת להם לצערי-גג חודשיים! בואי נחכה ונראה. לגבי הזוגיות של גב וקרן-לא אכפת לי. ממש לא. אני הייתי בעד קרן יותר ממה שגב. אבל אני משערת שהזוגיות שלהם תחזיק הרבה הרבה מעבר לאיתן ודניאל. ימים יגידו צליל. ובלי תירוצים! לא ממני ולא ממך. נראה כמה זמן זה יחזיק אצל שניהם..

גייל 7

New member
צליל, ממש לא נעים לי ... ../images/Emo4.gif

שוב להסכים אתך ... תיכף המפלצת תפתח את הלוע ותשפריץ עלי אש וגופרית ... כל מה שכתבת, ועוד - כל התנהלות גסה ואלימה וסוציופטית שלו, מיד מוסברת ומתורצת ע"י הזכרת עברו ... אז איפה הגבול ?? גב נגמל מהסם, אבל לא נגמל מהסממנים שמאפיינים מכורים .. ולכן זה עדיין רלוונטי. (מה בא קודם ? הביצה או התרנגולת ?? האם תכונות אופי מסויימות, ראה מקרה פרידה, מוליכות את האדם למסלול מר ונמהר של שימוש בסמים, או להיפך ?? )

puma141

New member
גייל,את מכנה אנשים מפלצות.רחמי עלייך!לא ראוי

לתגובה.אני רק מאוד שמחה שלאט לאט מתגלה גם פרצופם האמיתי של אוהדי דניאל איתן. הצפוי הגיע :) קראי מה כתבת לי-כמו איתן-במילים יפות-אבל ממקום מאוד רע וחסר אמת. ואז אולי תביני מי מבין שתינו היא המפלצת.

leeee2

New member
פומה, אני משתגעת מזה שאנשים אומרים שאיתן הרס

את התוכנית.. מה ציפיתם? הייתם יותר שמחים ומאושרים לראות אדם מזגזג מבחורה לבחורה, ממיטה למיטה? אז הוא היה הופך להיות מושא הערצתכם? אנשים איבדו את עצמם לגמרי.. איתן אדם מחונן, אוהב, עם אינטיליגנציה רגשית גבוהה ובגלל כל המעלות האלו שלו הוא הרס את התוכנית והפך להיות משעמם, בגלל שהוא בחר ללכת עם הלב של ושל דניאל ולהיות רק עם אחת (אבוי) אז התוכנית נהרסה.. ממש עצוב.. אבל גב, וואו, מדהים, מושא הרעצה של כל אשה בישראל, פרזיט, כל היום בלופט (איתן היה כל היום במיטה? ומה גב עשה כל היום? מעניין.. בואי ספרי לי מה גב עשה במהלך חודש וחצי שהיה שם, אני אשמח לדעת), איתן ניסה לתת צ'אנס אמיתי ומכובד לכל הבחורות שהיו שם, תסתכלי טוב על הדייטים, היחידה שלא יצא איתה לדייט אחד על אחד זו דניאל (וגב? למי הוא נתן צ'אנס, אפילו לא לחן שעוד שם היה איזה שהוא קליק אמיתי, לא כמו עם קרן).. לכל המתמודדות בוילה (אולי מלבד קרן) לא היתה מילה אחת רעה להגיד על איתן, אז לך יש?? תחשבי מה הן עברו איתו בווילה והן מדברות עליו בכזו הערכה ואהבה.. הם אלו שחיו איתו וראו בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא מתנהל והן חושבות ככה אז אולי יש דברים בגו? דרך אגב, כל המתמודדות שעזבו לפני הגמר חשבו והצהירו שאיתן ודניאל זו אהבה אמיתית ושמגיע להם לזכות אבל.. את יודעת למה הם לא זכו? כי הם לא כוכבי ראליטי, קרן וגב הם ה-אב טיפוס של תוכניות הריאלטי בישראל (ולראיה לגב זו התוכנית השניה, וקרן מסתבר גם לא אנונימית במיוחד), עכשיו יש להם מעריצות בנות 12-15 וזה מה שמגיע להם. גם מגיעה להם הזוגיות הזו,, עונש משמים ודניאל ואיתן, רק שכל העיניים הרעות יעברו לידם.. אני מקווה שהם יצליחו לשרוד את הקנאה המטורפת לזוגיות המדהימה שלהם גם מחוץ לווילה, שיהיה להם שקט ושלווה להמשיך את הדבר המיוחד הזה שהם התחילו בווילה.

puma141

New member
קינאה במה?!יקירתי, כל אחת מהמתמודדות-

יש לה את האינטרס להגיד על איתן דניאל דברים טובים. לדוגמה: איילת-דניאל השתמשה בה, והיא מתרגמת את זה למשהו שבעדה. אתי-איתן שבוע לפני אמר שהיא לא מתאימה לגמר, אבל כשהוא ודניאל הסיטו אותה לדבר רע על קרן, וזה מה שהיא עשתה-הוא שינה דעתו. רק דוגמאות קטנות. איתן אורבך עוד לפני שהתחיל עם הבנות, היה יבש, משעמם, לא אמין, מחושב-צנון. גב ממש לא מושא הערצה. לא מבחינתי. אבל בעיני גב היה משעשע יותר, שומר על כבודן של הבנות יותר, צנוע ולא רברבן, עד הסוף הוא אמר שלא מגיע לו המיליון בניגוד לאורבך שהיה "מאוכזב" והוא ודניאל התנהגו מגעיל לאנשים שם כשהבינו שהמיליון לא בכיסם. ולא, לא הייתי רוצה גבר שיתזז בין הבנות. הייתי רוצה גבר מעניין, אמין, שרמנטי, חכם, אמיתי וזורם בתכנית. כל! התכונות האלו בעיני אין באורבך, ועוד בלשון המעטה!!! כי יש לי המון דברים גרועים להגיד על האישיות שלו. אבל אמרתי כבר

leeee2

New member
פומה, לכל דבר יש לך תירוץ מעולה.. את משאירה

אותי פעורת פה... בוודאי שאיתן היה מאוכזב מכך שלא קיבל את המיליון, אני לא רוצה לחשוב מה גב וקרן היו עושים במצב הזה (ראית מה קרה כשהפסיקו לו את המשחק? נראה לי שאף אחד בהפקה לא היה לוקח את הסיכון הזה שגב יפסיד שוב), אבל איתן תמיד אמר באותה נשימה שיחד עם האכזבה הוא זכה בגדול בדניאל... וזאת האמת! גב שמר על כבודן של הבנות בכך שפשוט לא דבר איתן, אלא רק עם קרן, כל הכבוד לו, הוא לא עבר חצי ממה שאיתן עבר ולא עשה את אותה הדרך שאיתן עשה.. חבל שאת לא מצליחה לראות את הדברים.. כשאת כותבת "הייתי רוצה גבר מעניין, אמין, שרמנטי, חכם, אמיתי" זה בדיוק מה שאני רואה באיתן וזה בדיוק מה שהייתי מאחלת לילדיי, איך את לא רואה את זה??? הדבר היחידי שאני מסכימה איתך זה שאיתן לא התאים לתוכנית, כי לתוכנית צריך יותר מישהו כמו קרן, כמו גב, קצת מלוכלכים, קצת מסתכנים, הרבה שחקנים, יותר אדישים, נכון. זה הם, לא איתן. מזל שהם צריכים לחיות עם זה ולא אנחנו. אני מאד מקווה שאיתן ודניאל לא יפרדו למרות התחזיות הקודרות שלך.. וגם אם כן - שניהם ימצאו זוגיות, הם אנשים מדהימים שיסתדרו בחיים, ובכל מקרה נראה לי שהם קבלו המון מהתוכנית ביחס לעצמם,למשפחתם ולחייהם האישיים, מה שקשה מאד להגיד על קרן וגב שלא עברו שם שום תהליך אני גם מקווה שקרן וגב ישארו ביחד אם טוב להם ביחד, אבל הם פשוט ממש לא מעניינים אותי, כמו שהם לא עניינו אותי בווילה שנה טובה לי

puma141

New member
לי,נראה היה שכתבת:

שנה טובה לי. לך :) לעניין: תראי-השאלה הגדולה היא עם מי ועם איזה מעשה את מזדהה. אז קודם כל-גב לא היה משתולל אם לא היה זוכה, ויום לפני הגמר אמר לאיתן לא נראה לי שאני וקרן נזכה. אתה פה חודשיים לפני, וסביר להניח שאתה ודניאל תזכו!! תבדקי אותי. במילים האלו. גב השתולל, כי הקטע של הפסקת המשחק, גרם לו לחזור לנקודה כואבת, מתסכלת ומשפילה בחיים שלו. אני לא מבינה אנשים כמוך, שמשתמשים בזה נגד אדם בשעה כל כך קשה שלו! אל תשארי פעורת פה. לא הייתי רוצה שמישהו ממשפחתי יתקל באדם מניפולטיבי כמו אורבך, שניצל לרעה את מעמדו מול קרן, שיקר, וסילף רק כדי לשכב איתה.הדברים החיצוניים של איתן,כמו נימוס, זה שהוא היה שחיין, המילים השקטות והנעימות שלו לכאורה, לא עובדים עלי, לא עושים לי את זה, כי את יודעת-מעשה אחד שווה אלף מילים!! כל המעשים שלו היו נילוזים ורעים בעיני. כמו איך דיבר על אתי ואל אתי-ושינה דעתו לנוחיותו כמו איך שדיבר ליוני חברו!!-ויוני העיר לו ואמר לו להירגע כמו איך שהוא מתיחס למין הנשי ואיך הוא עבד על קרן כמו איך הוא היה מאוכזב מהמיליון,במקום לשאול את עצמו-מה קרה? איפה טעיתי אולי משהו בי לא בסדר? כי הכל מגיע לו. קרן שאלה את עצמה ועשתה חשבון נפש. הוא לא! אני גם מקווה שקרן וגב ישארו יחד-זוג מהמם:) מלא רגש נתינה וצניעות! מתה עליהם איתן ודניאל-שניהם בעיני ריקים מתוכן, ובהחלט מגיעים אחת לשניה!מין מצא את מינו לגמרי בעיני

leeee2

New member
פומה,זה ממש לא מה שהתכוונתי, אני חס וחלילה לא

משתמשת בזה נגדו, אל תוציאי מילים מהקשרן (למרות שזה מה שאת עושה כל הזמן בנוגע לאיתן ודניאל), אני רק אומרת שההפקה לא היתה לוקחת סיכון, יכול להיות שגם זה היה מחזיר אותו למקומות כאובים, אני אומרת את זה עם כל האמפתיה שיש לי אליו, באמת באמת, תאמיני לי. ושגב אמר מה שאמר לאיתן הוא כבר ידע שהמיליון בכיס שלו... זה היה אחרי הפעם השניה שדניאל הודחה.. זה היה ברור שגב וקרן לוקחים. ועוד דבר - כשגב נכנס הוא ידע מה כיוון ההפקה, הוא ידע לאן ללכת, הוא בא אחרי חודש וחצי, זה כבר היה די ברור (שמת לב שהוא אפילו לא ניסה אחרות, אפילו לא בכאילו, ישר הלך אל המטרה).. ואמא שלו הוסיפה לו רמז (דברה איתו בפלאפון בפגישה שלו עם קרן ודניאל חבר שלו), אז אל תהיי תמימה. בשביל מה גב נכנס לתוכנית? הוא כבר "מפורסם", בחוץ מאד אוהבים אותו, היתה לו אהבה שנגמרה פחות מחודש לפני התוכנית, אז הוא בטח לא נכנס כדי למצוא אהבה חדשה, נכון? בשביל מה הוא נכנס??? שמישהו יסביר לי, כי הוא אמר שהוא לא נכנס בשביל לנצח.. פחח.. תדעי לך שכל הדברים הרעים שאת חושבת על איתן אני חושבת על גב ולדעתי התוכנית הזו ממש, אבל ממש לא עשתה לו טוב...הורידה אותו למטה למטה... אני מאחלת לו באמת שיהיה לו רק טוב ושיצליח, אפילו אם זה יהיה עם קרן. דרך אגב - שמת לב שנגיד בראיון שהיה במסיבת הסיום שלהם היא סתמה וחייכה ורק הוא דיבר? היא תמיד בשפת גוף שלה כאילו מתחבאת מאחוריו... צללית שלו, ככה זה גם היה בוילה. הדבר היחידי שאיתן עשה לא טוב בתוכנית זה סקס עם קרן (שדרך אגב זה היה כל כך לטובת דניאל, לשמחתי), אין לזה תירוץ שנשמע טוב אבל כנראה שבכל זאת ההורמונים שיחקו שם תפקיד מרכזי משני הכיוונים... אני חושבת שבאותה מידה גם קרן היתה לא בסדר שעשתה זאת אבל כאילו - סקס עם מיליון או לא סקס ולא מיליון, זה בטח מה שעבר לה בראש, אז יאללה, היא שתפה פעולה.. אני חושבת שדווקא במקרה הזה לאיתן לא היה אינטרס לשכב איתה אלא באמת פשוט היה לו חשק באותו רגע... איתן לא היה צריך לשאול את עצמו איפה הוא טעה ולמה לא זכה, הוא ידע בדיוק למה הוא לא זכה והוא ממש לא חשב שזו טעות. תגידי, את בטוחה שראית את התוכנית? לא שמעת את הדברים שהוא אמר? קרן לא שאלה את עצמה שאלות וגם לא היתה צריכה כי היא ידעה שמוטי רייף ידאג שהיא תזכה אחרי שבטקס מלכת היופי לא הלך לו... חשבון נפש? קרן? ואוו, כנראה אני צריכה להתחיל לשים משקפי ראייה רגש? גב וקרן? את יכולה לתת לי דוגמא לרגש אמיתי שיצא מהם? הבעת רגש? הבעת תשוקה? באמת, אני אשמח בכל אופן, כנראה לשכנע אותך אני לא אצליח, אני גם לא רוצה... אני באיזה שהוא מקום שמחה שאיתן ודניאל לא זכו מהסיבה שבגללה הם לא זכו, זה עושה את הזוגיות שלהם שווה הרבה יותר בעיניי, כי הם כבר הקריבו כל כך הרבה האחד בשביל השניה וההפך וזו זוגיות אמיתית! שנה טובה לך
לי

גייל 7

New member
../images/Emo45.gif לי, אני מסכימה עם כל מלה

ונהנית לקרוא שישנם עוד אנשים שמרגישים כמוני. אפילו אם זה משכנע רק את המשוכנעים ...

adiyon2

New member
לי2, הפורמט כן דורש מעבר מבחורה לבחורה

(לאו דווקא יחסי מין או נשיקות), וכן הייתי רוצה לראות מנייאק על המסך שימצה את הבחורות עד תום, כי בשביל זה יש ריאליטי. זה מה שמעניין. הבעיה של ההפקה היתה בליהוק. איתן בחור הגון מדי למשחק הזה, בהפקה היו צריך לחקור יותר ולראות שהוא כבר לא אותו רב שגל מלפני 10 שנים, הוא היה בזוגיות מאוד ארוכה, הוא כבר לא החתיך שהיה פעם. הם טעו פעמיים כי גם גב לא סיפק את הסחורה. טוב היו עושים אם היו סוגרים את התוכנית קודם ומודים שטעו, היו עושים טובה לכולם. בסוף הכניסו את גב שלא תרם כלום לתוכנית, הרייטינג לא עלה, הוא התחבר לבחורה הראשונה שרצתה אותו, ההפקה ואנשים מבחוץ הריצו את הזוג והסוף ידוע כבר. קרן וגב, מגיע להם אחד את השנייה, זה העונש של שניהם על ההתנהגות הנלוזה שלהם בתוכנית.

היי גייל ../images/Emo13.gif יש מחקרים בנושא הזה

בעלי במקרה מהתחום (לא מהצד המסומם) ואני גם מכירה קצת את התחום הזה, בנוגע לאנשים שנופלים לסמים, יש כמובן את עניין ההתמכרות, אדם מתמכר לסמים כמו שאחר מתמכר למשחקי קלפים או הימורים או סיגריות או אלכהול וכו'...יש אנשים שזה חלק ממפת האישיות שלהם. יש גם מבנה פנים, גילו שיש מבנה פנים מסויים לאנשים מסויימים שרוב הסיכויים יובילו אותם לתחום הפשע. ויש כמובן את הסביבה שלך, את הרקע ממנו אתה מגיע הקרוב והרחוק, לכל אלו יש השפעה.) אני מכירה משפחה מאוד נורמטיבית, אב ואם משכילים ועוסקים במקצועות חופשיים, בן אחד הוא קצין בכיר מאוד בצבא והשני התאבד לאחר שהתמכר לסמים והפך לנרקומן, איך זה קורה? מי יודע. אני בהחלט זוקפת לזכות גב את הגמילה, זה קושי עצום שהוא הצליח להתגבר עליו. שאפו. לא אהבתי את מה שראיתי כשבחנתי את האדם שהוא בלי קשר לסמים, מפחיד, מגעיל ועצוב.

adiyon2

New member
לפעמים יש תחושה שהשימוש בסיפור הגמילה

נותן לו לגיטימציה לנהוג איך שמתחשק לו, מאחר וסולחים לו על הכל. תמיד מצדיקים את ההתנהגות שלו בזה שאומרים, אבל יש לו סיפור קשה, הוא עוזר לניגמלים מסמים. באמת מגיע לו כל הכבוד על זה, אבל זה לא נותן לו את הלגיטימציה לנהוג באחרים כפי שהוא נהג בדור הבא. זה היה מזעזע.

puma141

New member
גב היה מקסים!הוא לא חשב שמגיע לו, הוא לא התנה

התנהג רע עם אף אחד/אחת, אפילו התאפק עם אתי שליכלכה עליו והוא לא הדיח אותה כשאיתן ביקש, הוא לא ניצל כמו אחרים אף אחת בתכנית-איפה גב היה רע?! גב מדהים, על אחת כמה וכמה-ביחס לאיתן אורבך! כנ"ל לדבי קרן-ביחס לדניאל טרקאי

adiyon2

New member
דידי, הרי כבר מזמן סיכמנו שאת ואני לא

ראינו את אותה תוכנית. די, אין לי מה להוסיף, אני לא מנסה לשכנע אותך בכלום. הטלוויזיות שלנו משדרות דברים אחרים לגמרי. את לא חייבת להגיב על זה.

izmeral1

New member
היי סוזי משלומך. חשוב. ועל איתן ותהילה.......

איך אפשר למחוק דבר של אדם באשר הוא לטוב ולאע. גם עושים זאת. ואיתן לא רק .אחד מגבירוי הגאווה לישראל. אלה גם תרם.עוד הרבה עד עכשיו מלמד.בענף היפה שלו והכי בריא . בכלל. לא יתן להגיד לא רלוונטי. ההפקה בתוכנית ההזויה בא השתתף. א מזכירים לנו את חלקו.בעשייה וכמובן אהבת החיים שלו. אפלו השטיות של קרן מזכירים לנו.. אז מה רע להביא את הנושא. בכול מצב. זה גאוהה להיות רק לשניונת ..ליד אדם כזה ושמו איתן אורבך.. לא סתם עפו עליו. הרבה חכם הרבה עדין ויושר. וכמובן יפה.. עוד אם להסביר למה רוצות אותו. לא בגלל הפרס או משהו. -סתמי. א בגלל שהוא איתן אורבך. לי ולעם הוא לא פחות מי אדם אחר מפורסם. גם שחקן... אז לפני הכול שמו צועד לפניו..בן אם נרצה או לא. על גב פשטי גם יש מה להגיב בחור נחמד. העבר שלא לדעתי מחוק.יש דרך חדשה. -והיא להיות טוב ולחיות טוב? אז זה שהוא כאן עשה דבר שהוא.לא בסדר. נכנס לתונית נטו לכטוף הפרס. שני בחורות לא היו לטעמו למשחק. אחת היא ליהי. בכלל דוחה.אותו. זה היה ברור. כבוד נתן לה בגלל הרבה מעבר.היא יד ימינה של קרן למשחק.-וכמובן נותרה חן. בא מצא חומד של הסגנון שלו.... כך הוא נתן לנו להבין. היא לא סתם חיזרה אחריו. היה הדיי. נכון שהיא פשוט נסחפה קצת מעבר. מי לא. גבר נאה מאוד. והאימא שלה מראש קילקללה את הכול שם. זאת ראו כולם ושם גם הטעות.להביא את האימהות. חחח אחת שיווקה לו את קרן ישר לך. בחוץ נעשה הכול נתמוך. העיקר שאיתן יובססססססססססס. וכך השתלשלו הדברים. ולסיום תמיד וחייב ומטבע להזכיר את העבר של האדם. לפעמים זה לטוב והפוף. וכאן במקרא של איתן זו גווה.בגדול. רק להזכיר לך. מי אנחנו. גם את הנאנשים הכי פשוטים" או מהשורה.מחפשים להביא משהו מהמקורות שלהם. זה לגבי אלה שהם משתתפים בראליטי. צהריים טובים לך
הרבה בריאות.שנה טובה
ולבבית. היתי רוצה שכאן יהיה פורום על משהו קצת שונה מעט על התונכית שמרה לנו רק קקיססססססססס אבל לא הולך ? להעביר מדי פעם חוויה משהו. יש אבל אותם אוהדים של קרן לא הסתפו בפרס ומבאים דברים הזויים?

היי מותק

הכוונה שלי הייתה שאני חושבת שזה לא במקום להשוות את העבר של איתן, ולעבר של גב ולשפוט בנאדם על פי זה.

שלום172

New member
לצליל ../images/Emo140.gif זכותך לראות באיתן את כל המעלות

אולי תופתעי אך גם אני מצטרף לרוב המעלות שציינת למרות שאי ההתייחסות שלו לקרן אחרי חיבור אינטימי ותגובתו "אילוצים" ממש לא היו לכבודו, אך אף אחד לא מושלם כמו שלא לכבודך שרק במטרה לאושש את טיעונייך אמרת "מה גב עשה?" הזריק סמים גב עובד שנים עם כל ליבו ונישמתו עם ולמען מכורים זו עבודת קודש ולגביי השירים איש איש וטעמו רוב השירים שהוא שר לפחות באוזניי היו איכותיים ונוגעים וודאי לא היו שירי מכורים. גב עשה המון מעצם היותו דוגמא לאחרים כמי שהצליח להיגמל מהם שיש תקווה ואפשר להיגמל אולי אינך זוכרת אך גם מתוך התוכנית הוא יצא למפגש בנושא הסמים לדבר ולחלוק את סיפורו זיכרי יש אנשים מאחורי הדמויות שאהבנו ושפחות אהבנו אני מנסה מאוד להיות הוגן לא תמיד מצליח לי ואני מצר על כך מקווה ומייחל שהפורום הזה שבגדול מצאתי שהוא ראוי ומלא באנשים ראויים ימשיך להתנהל בצורה ראוייה

למעלה