להצביע!!!כנסוו!!:)

ronali001

New member
להצביע!!!כנסוו!!:)

בבקשה תצביעוו למיי כמיקל באתר של גלגל'צ!!!צריכים שהם ייכנסו לפחות ל-15 הראשונים כדי שישמיעו אותם!! וזה לא בגלל שאני רוצה לשמוע אותו ברדיו(טוב נו לא רק בגלל זה...) זה כדי להכניס לראש של אנשים מודעות על הלהקה הזאת-אנשים יאהבו-וישמצב הם יבואו לארץ אל תיהיו פסימים!!~ נא נא נא זה שיר כ'כ לווקח!!!! כל מי שהשמעתי לו אותו אהב אותו בסוף:) אז בזבזו חצי דקה מהחיים שלכם להצביע ללהקה הכי מדהימה בעולם!!♥ כי אין לנו מה להפסיד(; http://www.glgltz.co.il/Default.htm בהצלחה להםםם!!!:)

ronali001

New member
אהה ועוד משו...

אני בטוחה שכולכם כבר יודעים אבל הקליפ של נא נא נא שודר ב- MTV וכבר כמה ימים מופיעות כתבות עליהם בעמוד הראשי D: ובטח הקליפ של SING יהיה עוד יותר מדהים(;

NoAmItA ChAn

New member
ראיתי אותו ב-MTV

אצל חברה שלי, וממש התלהבתי XD אני משוכנעת שהקליפ של סינג יהיה מגניב D;

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אומגגגג,

זה נייטמר! גם עינת אמרה לי, אבל וואו אני בשוק!XD

קרניjack

New member
../images/Emo207.gif שמעתי את 2 השירים הנוספים על הנ-נה-נה

ומה שאני חייבת לכתוב , כן זה נאמר מילחיון פעמים: מיסחור פשוט בושה...אלו שירי פופ שמכסים אותם דיסטורשנים, אבל פופ לחלוטין! אפילו באלבום הקודם שהוא ביזיוני לעומת טרי צ'ירז הייתה פחות מוזיקה כזאת פופית... למה הם נהפכו? הנה נה נה ממש מגניב וגם אני אוהבת את הליריקה שלו, אבל חוץ מזה שSING נדבק- אין בו ולא בו הולד דם באק שום דבר של ממש...

קרניjack

New member
אגב, העריכה הקולית -אלקטרונית הזאת, מה שזה לא

יהיה שיש גם בהולד דם באק וגם בזירו פרסנט- ממש לא לטעמי...זה כאילו מנסים להנסוות את העובדה שג'רארד לא יודע לשיר או משהו

ronali001

New member
><

לדעתי ממש ממש ממש לאא! SING הוא אחד השירים היותר טובים שלהם-ובלי שום קשר אין מה להסוות בקול או בשירה של ג'רארד... ואין שום קשר למיסחור! זאת הלהקה וזאת המוזיקה שלה ואין פה בדיוק מה למסחר-O.O קלטו אתזה כבר-מיי כמיקל רומנס הם לא להקת מטאל-הם להקת רוק אלטרנטיבי וכאלה-אם אתם כ'כ אוהבים מטאל אז באמת שלא חסרות להקות מטאל-זה הם וזה הסגנון שלהם,ואם ככה הם רוצים ככה זה יהיה-למרות שלדעתי הם השתנו לטובה אפילו-זה כבר היה מעליב הקטע הזה שכל הזמן קראו להם "אימו" וכאלה ובגלל זה הרבה אנשים לא שמעו אותם... לפעמים זה נחמד לגוון ולכתוב על כמה יפה העולם ולא עד כמה בא לך למות>< וחוץ מזה זה היה משעמם אם הם כל הזמן היו על אותו הסגנון ת'כלס מוזיקה זה עיניין של טעם-יכול להיות שבכמה שנים של קיפאון שלהם כבר השתנה לכם המטעם במוזיקה למשהו יותר חזק....

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif חוץ ממה שאמרת על SING ,

מסכימה עם הכל

קרניjack

New member
הא? MCR מעולם לא היו מטאל../images/Emo6.gif

היה להם סיגנון ייחודי של אימו (כן, זה נחשב אימו), שאני אישית ממש אהבתי..טרי צ'ירז זה אחד האלבומים שאני אוהב איי פעם, וזה בכלל לא קשור לפופ או מטאל- אבל השינוי המטורף שהם עשו- זה מיסחור טהור. הרי, איזה שירים בדיוק מטרי צ'ירז הושמעו ברדיו (חוץ מפעם ב...)? יצאו להם כולה 2 אלבומים "באותו הדיגנון"- הראשון ושהני- אז להגיד שלעשות בסיגנון אחיד זה משעמם?! זה לא שהם גיוונו במוזיקה- הם שינו אותה לחלוטין. נה-נה-נה (יש שם יותר קיטשי וממוסחר מזה? ההוכחה הטובה ביותר) הוא אחהל שיר, ליריקה מגניבה, קצת מגניב- אבל כל שאר השירים לא מסתמנים במיוחדים בכלל...עלק מילים נמוכות עם מסר עמוק. ממש נשמע כאילו השירים נכתבים כדי שישמיעו אותם בכל מקום, כדי שהם יהיו קליטים וכדי שיפנו ל"קהל יותר רחב"- זה מיסחור. עוד שנייה זה יהיה ליידי גאגא עם קצת דיסטורשן. אז עכשיו הם לא נחשבים אימו, אז מה? למי אכפת מקיטלוג? גם כשהם עשו את המוזיקה הישנה שלהם הם היו אימו טוב ואיכותי הרבה יותר מהחרא הבכייני האחר שיש בשוק...עכשיו זה אולי לא אימו, אבל זה פופי, ממוסחר ולא איכותי כמו בעבר.

ronali001

New member
לא יודעת..

אני ממש לא מסכימה איתך >< להגיד אם הם השתנו לטובה או לרעה זה כבר עיניין אישי של כל אחד מה הוא חושב,אבל להגיד שהם פופ-קצת מעליב אפילו....פופ זה ליידי גאגא,קייטי פרי,ג'סטין ביבר וכאלה ומייכמ ממש לא כאלה... הם השתנו קצת נכון-ולדעתי דיי עשו בשכל שהמוזיקה שלהם יותר תתאים לקהל הרחב-אני מכירה הרבה אנשים שרק אחרי ששמעו את NA NA NA וSING אהבו אותם. אזמה גם להם מותר לשיר שירים אחרים חוץ מ"אימו" שהם גם ככה לא אהבו את הקיטלוג הזה שלהם אבל למי אכפת מהקיטלוג-3אלבומים דומים-אלבום רביעי מותר לחדש קצת... ומישהי פה כתבה שהשירים חסרי משמעות וחסרי עומק-וזה ממש ממש לא נכוןןן-תלוי איך אתה מסתכל עלזה-נגיד הבלאק פארייד דיבר על הסיפור של החולה בסרטן ועל מוות וכאלה ויש כאלה שחשבו שזה שיטחי לשיר על היום רק על מוות...ובאמת כמו שכבר אמרתי לא חסרות להקות שמנגנות על עד כמה בא להם למות... לא יודעת מה ניסגר איתכם כולכם-שמעתם כולה שיר וחצי מהאלבום החדש ואתם ישר שופטים אותם שהם ירדו והשירים חסרי עומק,הם היו בקיפאון איזה 3-4 שנים מן הסתם שהם לא יישארו אותו דבר וזה דווקא דבר טוב לגוון ולא אותה מוזיקה משעממת... קחו דברים חיובי,תזכרו כמה אהבתם אותם באלבומים הראשונים,אתם תיראו אני אומרת לכם לפני כולם שהאלבום החדש הולך להיות ממש טוב-אבל זה כבר רק עיניין של טעם..O_O ועוד משהו-מיסחור זה למכור את המוזיקה שלך תמורת כסף(למטרות רווח בלבד..) ולא לגוון קצת בסגנון למשהו יותר קופצני ו"רוק פאנקי" כמו שג'רארד אומר-אז להגיד מיסחור לא הייתי אומרת...קצת מגעיל אפילו.... יש עוד 8 ימים ל-22/11 ואז נוכל לדבר מה אנחנו חושבים על האלבום ועליהם... לא יודעת אני חושבת שכל שיר שהם רק מוציאים יותר טוב מהשני,ושכן יש להם עומק,היי אל תשכחו הם עדיין אותה להקה שאהבנו באלבומים הראשונים-אז באמת תשמרו על פרופורציות ואל תשפטו אותם לפני ששמעתם אותם...

קרניjack

New member
הם ממש, אבל ממש לא אותה להקה

אני שמעתי אותם לראשונה לפניי חמש וחצי שנים (פי, איך עבר הזמן
), והם עשו סיבובים של 360 מעלות עם מי שהם, מה שהם מייצגים והמוזיקה שלהם...

ronali001

New member
^-^

נכון,אולי הם השתנו קצת,אבל זה אותם מסרים וזאת אותה להקה שמעבירה אתזה בדרך אחרת בסגנון אחר-שמעבירים מסרים במוזיקה יותר קופצנית במקום במוזיקה שהיא דכאונית או "אימו"-אבל הדרך שבא אנשים מקבלים את השינוי זאת כבר בעיה שלהם. נסכים על זה שנשמע את כל האלבום ואחרי זה נחליט-סתם מורידים מהשם הטוב של MCR עם כל הדיבורים על איזה שיר וחצי ששמענו...

NoAmItA ChAn

New member
לא יודעת אם זה כזה מסחור

הם פשוט נהפכו ממש לפופיים ו.. טוב, אני מעדיפה לחכות עד שהאלבום יצא כדי לשפוט אותו :)

NotFamous

New member
../images/Emo45.gif ואני חייבת להזכיר לכן,

שSTAY (נו, זה השם שלו כרגע מבחינתי) גם הולך להיות באלבום הזה. ולעניות דעתי, הוא שיר ממש טוב. ככה שאולי השירים שעכשיו יצאו, בהחלט שונים..אבל עד שלא ייצא כל האלבום אי אפשר לשפוט אותו :)

PUMPKIN juice

New member
לא יודעת אם זה מסחור, אבל זאת בהחלט ירידה..

לא יודעת, לי אישית השירים החדשים לא עושים לי כלום. לא מרגשים, מצחיקים, משמחים ואני לא מזדהה בשיט עם הליריקס הדיי דבילי הזה. לא יודעת, אולי זה בגלל שהם התבגרו או התמסחרו אבל בסופו של דבר- המוזיקה שטחית, פופית בלי שום משמעות מעבר. אני מרגישה כאילו הכתיבה של ג'רארד נעלמה.. או שהוא סתם מסתיר אותה ומחליף אותה במילים סתמיות כדי לקבל קהל רחב יותר. אני רוצה לשמוע את המוזיקה שלהם ושמשהו יקרה לי בפנים, שהמוזיקה שלהם תשפיע עליי כמו בשלושת האלבומים האחרונים.. בקיצור, מסכימה איתך לחלוטין.

למעלה