להצביע!!!כנסוו!!:)

קרניjack

New member
ואני מסכימה עם מה שכתבת. ולזה קוראים מיסחור,

הרי, כמה הליריקה באמת חשובה אם סתם טוחנים את השיר? ליריקה "כבדה" כמו בעבר לא משהו שמושך קהל גדול...

ronali001

New member
זה לא עיניין של ליריקה...

לא כל שיר צריך להיות עם משמעות-אנחנו סתם מגזימים ולוקחים רציני-מותר להם שיר אחד כיפי כזה שישמיעו ברדיו ואנשים יאהבו סתם לשמוע אותו... אם כל השירים באלבום היו ככה הייתי מסכימה איתך... ומיסחור זה שוב-מכירת המוזיקה שלך תמורת כסף...(נגיד ג'סטין ביבר) ואם הגענו לרמה שאנחנו צריכים להשוות את הלהקה שלנו לג'סטין ביבר כדי לתת דוגמה אנחנו במצב לא טוב... יהיו גם שירים עם ליריקה "כבדה" כמו שאתם רוצים-פשוט אתם לא מרוצים מהעובדה שהם השתנו,כי אם זה לא היה אכפת לכם הייתם שמים לב ל "The Only Hope For Me Is You" ולסינג,וכמו שכבר אמרתי לא שמענו את כל השירים באלבום,חפשו משמעות בשירים ותצאו מהקיבעון הזה שאתם תקועים בו-אתם תראו שהם בדיוק אותה להקהXD

ronali001

New member
באמת שאין לי מושג למה אתם חושבים ככה...

זה בסך הכל עיניין של טעם..... יש לנו רק בקושי שני שירים שיצאו ואיזה בי סייד וחוץ מזה עפ'י מה אתם קובעים שהם שטחיים?שאין להם משמעות?שהם שונים מהאלבומים האחרים?שהם ירדו? ולשירים שלהם יש כן משמעות והרבה משמעות-אם רק תמצאו אותה ולא תיהיו עסוקים בלקטלג אותם בפופ או לא פופ או ממסוחר או לא ממסוחר.... תשמעו שוב את SING שיר עם הרבה משמעות-חפשו את מה שאני מצאתי שגרם לי לאהוב אותו על הפעם הראשונה ששמעתי אותו-את האופטימיות שלו...

PUMPKIN juice

New member
ברור שזה עניין של טעם :)

וגם לא דיברתי על משהו אחר כן? כי אין לי מושג אם הם באמת התמסחרו או וואטאבר ות'אמת שלא כ"כ מעניין אותי.. מה שמעניין אותי זה מה שהשירים שלהם עושים אצלי בפנים, וכרגע הליריקס לפי דעתי על הפנים. באמת שזאת רק דעתי ומה לעשות שלא לכל אחד מתאים השינוי.. מקווה שהבנתם וכ'ו :)

מצטערת,

אבל מה זה חפרתם כבר על העניין הזה של "אמסיאר התמסחרו ונהיו קקי בעין". כשיצא הפרייד כל המעריצים ה"ותיקים" (וכן, גם אני שומעת אותם כבר חמש שנים) יצאו עליהם ש"אמסיאר הם לא מה שהיו פעם, נהיו ממסוחרים, כולם מכירים אותם, מה זה הפרייד הזה... בלה בלה בלה" אחלה. עכשיו אלבום חדש, אותו סיפור? כאילו סבבה, הם השתנו. הם לא יעשו את אותו האלבום כל פעם, וכן הם שינו את ה... גוון המוזיקלי שלהם, נקרא לזה. אבל לפתוח את הנושא הזה של "הם ממסוחרים ואני שונא אותם איפה המוזיקה של פעם" שוב ושוב שוב?? דייי עשיתם חור בראש. כל פעם שלהקה כלשהי מוציאה אלבום חדש ובמקרה נהיית יותר מוכרת (או "מיינסטרים" כמו שאוהבים להגיד) כל העולם ואחותו יוצאים עליה שהיא התמסחרה. חלאס! הם עדיין לא עושים קמפיין לפוסטינור נכון!? הם לא מה שהיו פעם? מעולה. אז תזוזו הצידה ותעשו מקום למעריצים חדשים, או ל"ותיקים" שעדיין אוהבים אותם.

ronali001

New member
ישלי רק דבר אחד להגיד לך....

את כ'כ אבל כ'כככ צוודקתת!!!!!
זה ב-ד-י-ו-ק מה שאני אמרתיי XD לא אוהבים?לא צריך!באמת שלאמסיאר לא חסרים מעריצים!!$:

PUMPKIN juice

New member
ברור שעדיין אוהבים אותם!

וגם אני פחות דיברתי על המסחור.. יותר דיברתי על מה שהשירים החדשים שיצאו עשו לי ומה אני חושבת עליהם :) בכל מקרה, השינוי לא מתקבל על כל אחד באופן הגיוני.. והוא לא מתאים לכל אחד. אני עדיין אוהבת אותם ואני עדיין מקשיבה להם, פשוט אני לא יודעת מה יהיה עם האלבום החדש בהתבסס על השירים שכבר יצאו..

PUMPKIN juice

New member
אה וד"א, לכל אחד יש מקום פה להגיד את דעתו..

יש כאלה שלא יאהבו את האלבום ועדיין יאהבו את מכ"ר וזה לא סותר את זה, תבינו! אין סיבה להתעצבן ולהסיק מסקנות לא נכונות. כולה לא אהבו פה את השירים ומה לעשות, לפי מה שכן שמעתי הם השתנו כ"כ שוואלה, קשה לעכל דברים כאלה וגם קשה לקבל מאחר שאהבתי כ"כ את האלבומים האחרים.

קרניjack

New member
כאילו, דהה...

כשאני חושבת שזאת חרא מוזיקה והתמסחרות אני אכתוב את זה. לא יאה לך- זה לא הבית שלך. הפורום נועד למיליון דעות, ואם אני ארצה להגיד שהם ממוסחרים בפעם המאה אני אכתוב את זה. זה יהיה לי תמיד משמעותי כי פעם הם עשו חומר כל כך טוב-אחד האלבומים האהובים עליי- וכל כך חבל שזה כבר לא זה. אין פה קטע של "מעריץ ותיק", כאילו שיש לי פה איזה מונופול של פז"מ, הרי גם כשאני התחלתי לשמוע אותם היו מעריצים בארהב שחשבו שטרי צ'ירז זאת התמסחרות ענקית לעומת האלבום הראשון, בעוד שאני תמיד אהב את זה, ממוסחר או לא. במקרה של MCR מיסחור שווה למוזיקה שרק מדרדרת, והאלבום הזה ממוסחר בריבוע לעומת אלבום קודם כמו שנראה מעכשיו מהשירים שדלפו. את הנהנהנה שיבחתי, אחלה שיר למרות שהמוזיקה סופר קיטשית- אבל מצויין. השאר נשמע פחות טוב.

Let it Bleed

New member
אני בהלם שאת עדיין פה

חח זוכרת אותי? מישל.. בכל מקרה באתי לגיחה להגיד שזה לא חדש, אם את זוכרת גם בדה בלאק פרייד הרגשנו ככה אבל אהבנו אותם בכל זאת. ואם את שואלת אותי, לדעתי לאלבום הזה יש יותר פוטנציאל מדה בלאק פארייד, הוא נשמע דומה לטרי צ'ירס לא מעט

חח כה אני עדיין קופצת לפה

כשאני בבית בסופי שבוע... כן אני זוכרת את כל הסיפור עם בלאק פרייד. בתכלס, לא באתי פה להתכווח עם אף אחד, אין לי כוח לזה. סתם אמרתי שכבר חפרו על העניין שהם ממסוחרים חח

../images/Emo216.gifממ..אני בהלם שלא ראיתי את זה עד עכשיו!

(המעבר דירה..לא היה מחשב..וכו'..) וול..בכל אופן..כמובן שאני לא מסכימה. חברים..מי שירד עד לכאן וקורא את את..את האלבום אני שומעת כבר מס' ימים ועברתי על דיי הרבה ביקורות באינטרנט ואני מסכימה עם רובן. ב-22 לחודש..כשהוא יוצא אני מתכוונת לפרסם את הביקורת המפורטת שלי בעניין.

Ayush Cohen

New member
כן יאללה להמביעעע זה חשובב :

הפסיקו להשמיע את נה נה נה בסינגלס, זה אומר שהוא לא יכנס לפליילסט (אני מקווה שאני טועה בעיניין הזה)
אבל חחיייבים להצביע אם אכפית לכם מהלהקה! אולי גלגלצ לא כל כך אוהבים אותם אבבל צריך לנקוםםם צריך להכניס את נה נה נה למצעד ולא משנה מה(אם השיר יפה או לא)-כי מדובר פה בהצלחה של MCR הלהקה האהובה ♥♥♥♥♥ על כולנו בארץ! אם בגלגלצ הם לא מצליחים אז אתם יכולים לשכוח מהופעה שלהם בארץ! זה לא רק מצעד זה ההצלחה וצריך להצביע כי אנחנו אוהבים את MCR ואם אנחנו לא נצביע אף אחד לא יצביע ואז כבר לא ישימו את כל הסינגלים הבאים
זה לא כזה קשה להצביע בסך הכללל לסמן כמה שירים כולל נה נה נה (באררווררר) וללחוץ הצבע אז בבקשה תצביעו זה עניין ריציני
http://www.glgltz.co.il/Default.htm

למעלה