"להציל אותך" - הסדרה קוריאנית החדשה

Hadar 169

Active member
לפי התקצירים ומצפייה בארבעה פרקים הבנתי שזה היה כמו בהרי את מוכרת לי, ליווה את כל הסדרה. רק שלמשל בפרק 4 היא חוזרת להווה ולמעשה שום דבר לא השתנה, היא משותקת ברגליים והוא מת וכל מה שהשתנה זה שמצאו תמונות שלהם מהילדות אצלו לאחר מותו ולכן שאלו אותה לגביו ואז היא מבינה שזה לא היה חלום והיא התחילה לשנות משהו, אבל מה שקרה לא שינה שום דבר מהותי בהווה.
הצצתי בסצנת הסיום ו..ספוילר|ספוילר||למטה|
נראה שהמציאות של הראשיים אכן השתנתה והסוף טוב כששניהם בחיים ומאורסים!|שמח||לב|

evglev1

Well-known member
מנהל
הדר, את תצפי בה דרך ה-vod? כמה זמן בערך יש עד שהיא יורדת?
עד עכשיו בפרטנר לא ירד שום דבר מאז מיתרי האהבה לא מהקוריאניות של שישי ולא מהקוריאניות של שבת. אני מניח גם בהוט. בכל מקרה אני מניח שבקוריאניות יש הבדלים בזכויות שידור ולפחות החדשות ירדו לפי הסדר ומכיוון שעדיין יש את מיתרי האהבה, תתעודדו ופונג, נראה שלהציל אותך לא קרובה לרדת. ואגב בפרטנר יש גם את כוכבים נופלים, נשים על הגובה, קיירוס ונקמה קרה ללא תאריך ירידה, אבל הן פעם ראשונה בוי או די של פרטנר שרק עם החלפת השם מויוה לויוה טלנובלות התחילו לשים קוריאניות בוי או די של פרטנר ואילו בהוט הן היו בוי או די גם בסיבוב הקודם.

lili1992

Active member
לפי התקצירים ומצפייה בארבעה פרקים הבנתי שזה היה כמו בהרי את מוכרת לי, ליווה את כל הסדרה. רק שלמשל בפרק 4 היא חוזרת להווה ולמעשה שום דבר לא השתנה, היא משותקת ברגליים והוא מת וכל מה שהשתנה זה שמצאו תמונות שלהם מהילדות אצלו לאחר מותו ולכן שאלו אותה לגביו ואז היא מבינה שזה לא היה חלום והיא התחילה לשנות משהו, אבל מה שקרה לא שינה שום דבר מהותי בהווה.
בגלל זה היא חזרה שוב לעבר 😉

evglev1

Well-known member
מנהל
בגלל זה היא חזרה שוב לעבר 😉
כן נכון בפרק 4 היא חיפשה דרך לחזור לעבר אחרי שגילתה ששום דבר לא השתנה חוץ מתמונות שלהם יחד ובדרך גם למדה על איך השעון עובד בניגוד להרי את מוכרת לי שהוא הבין איך לחזור לעבר כבר אחרי הפעם הראשונה.

Hadar 169

Active member
סיימתי לצפות ב"להציל אותך".
באופן כללי אגיד שלצערי הסדרה קצת שעממה אותי.
הסדרה כן התחילה בצורה מעניינת, גם הסיפור עצמו וגם השילוב של חזרה לעבר כדי לשנותו ולשוב לעתיד לסירוגין.
כתבתי למעלה שחשבתי שעומד להיחשף משהו מאוד מורכב, אבל התאכזבתי לגלות שלא, ובמקום זאת הכניסו דמות רעה פלילית שבכלל לא נראית קשורה לסיפור שלהם.

ככל שהסדרה התקדמה, קיבלתי את הרושם שהאלמנט של חזרה לעבר שימש רק כמסגרת כדי לספר את סיפור האהבה של הדמויות הראשיות.
כלומר החזרה בזמן הייתה עניין יחסית שולי, והשתמשו בו בסדרה כדי לספר סיפור אהבה בדרך "מקורית".

לקראת הפרקים האחרונים, ו-זהירות! ספויילרים!, היה שינוי כיוון קל, דומה מאוד למשהו שעשו גם בסדרה של W. לאחר השינוי, שוב היה מעניין, אבל גם זה לא החזיק הרבה זמן...

כל דמויות המשנה גם שעממו אותי 😕
בעיקר כשרוב הסצנות שלהן היו "קומיות" שלא הצחיקו או שעשעו אותי בכלל.

(ואולי עוד קצת ספויילרים):
מבחינת הסצנות הרומנטיות של הזוג הראשי, הן הזכירו סצנות של סדרות ישנות יותר שלא היו הכי מציאותיות, כשהכל מושלם בין בני הזוג ויש מחוות, משפטים זכירים ורגעים "מרגשים" ביניהם.

וזהו, עכשיו אתחיל את "הכל חשוף", שנראית בסגנון אחר לגמרי.
יכול להיות שבזמן הצפייה גם אני ארגיש מריחות פה ושם אבל בגלל שיש את מוטיב הזמן ובגלל הסגנון הקליל נראה לי שאני יכולה "להכיל" את זה חח בכל אופן יש עוד זמן עד שאגיע אלייה אבל מקווה שזה יהיה בקרוב! ומקווה בשבילך שאולי החדשה תמצא חן בעינייך יותר!:D

lili1992

Active member
יכול להיות שבזמן הצפייה גם אני ארגיש מריחות פה ושם אבל בגלל שיש את מוטיב הזמן ובגלל הסגנון הקליל נראה לי שאני יכולה "להכיל" את זה חח בכל אופן יש עוד זמן עד שאגיע אלייה אבל מקווה שזה יהיה בקרוב! ומקווה בשבילך שאולי החדשה תמצא חן בעינייך יותר!:D
כן בדיוק כתבתי לך כאן שאלה על אופן הצפייה שלך בה.
הסדרה החדשה היא בסגנון אחר לגמרי, צפיתי בשלושה פרקים עד כה, אולי בהמשך אכתוב עליה כמה מילים.

Hadar 169

Active member
כן בדיוק כתבתי לך כאן שאלה על אופן הצפייה שלך בה.
הסדרה החדשה היא בסגנון אחר לגמרי, צפיתי בשלושה פרקים עד כה, אולי בהמשך אכתוב עליה כמה מילים.
כן אני ממש מקווה שאספיק לצפות בלהציל אותך דרך הויאודי!(עדיין אין לה תאריך ירידה)כי לפחות בפעם האחרונה שבדקתי היו תקלות באתר הקוריאני.
הסדרה החדשה היא פחות הטעם שלי אבל אשמח לקרוא את ההתרשמות שלך ממנה!😉

למעלה