אבל מספר בכל זאת, שאני כלל לא יודע מה סוג הדם שלי ועכשיו כשאני חושב על זה אז גם לא את סוג הדם של העולל שלי. חשוב לדעת לא? יש מקום שבו זה כתוב או שצריך ללכת להיבדק במיוחד בשביל זה? כולם פה יודעים מה סוג הדם של הילדים?
מאז שעשיתי בדיקות לצוות אויר בצבא. חוץ מזה כשיולדים אז גם עושים את הבדיקה. אני לא יודעת מה סוג הדם של שחר, הוא רק בן שנה. ובעלי הוא o+ אתה יכול לעשות בדיקה פשוטה ולדעת. טל
הפכתי את הארנק לחפש איזשהו סימן../images/Emo91.gif
לסוג הדם שלי. יש לי הצעת יעול שאולי כדאי להעביר לקופות החולים. על כרטיס המגנטי להוסיף את סוג הדם בנוסף לת.ז. נראה לי שזה יכול להציל חיים לפעמים ולחסוך בזמן יקר.
כלומר RH מינוס שכן חייבים להתייחס לכך בהריון ואחרי הלידה יש לבדוק את דמו של התינוק כדי לדעת אם צריך לחסן את האמא אחרי הלידה או לא. לי יש B- ולמזלי גם לתומרון יש מינוס. סוג הדם שלו זה O- הדם הנדיב ביותר........ שירלי.
קודם כל שלום לך, Long time no see מה שלום איה? גם אצלנו בעלי הוא O- ואני B- רק שתומר יצא כמו אבא
ואגב, אני קיבלתי את כל החיסונים במשך ההריון כי בגלל ההפריית המבחנה פחדתי שחס וחלילה קרתה טעות במעבדה בבי"ח ואני עלולה לדפוק את כל ההריונות הבאים שלי אם לא אקח זאת בחשבון... אז קיבלית זריקה אחרי המי שפיר וזריקה לקראת שליש אחרון. בסוף כאמור יצא כמו אבא
אנחנו כרגיל, עובדים, לחוצים, אין רגע דל... היום אני עובדת מהבית אז לפחות חסכתי את הנסיעות. אני מנסה ללמד את איה ללכת עם יד כמו תומר, בינתיים לא ממש הולך לי.
סוג דם על כרטיס מגנטי ../images/Emo45.gif כל הכבוד
אחלה רעיון. מי מתנדבת להעביר את ההצעה לקופות החולים. אני מניח שהם בודקים את זה בין כה וכה כדי שיירשם בכרטיס המבוטח לא? הרי לא הגיוני שרק כשמישהו צריך תרומת דם באופן דחוף בודקים את סוג הדם שלו לא?
במקרה של תאונה מכל סוג שהוא, כשיש צורך לתת מנת דם, תמיד בודקים את סוג הדם. בואו נאמר שכתוב לי על הכרטיס המגנטי את סוג הדם שלי ואני מחוסרת הכרה. אולי הכרטיס שבתיק הוא של הבת שלי, או הבן שלי או של חמותי? אין הרי תמונה על הכרטיס. לתת סוג דם שונה לאדם זה דבר מאוד מסוכן. ואיפה אמנון מרגלית כשצריכים אותו? טל
שאם ח"וח יש טעות, היא עלולה לעלות בחיים. לבדוק סוג דם, בבי"ח, לוקח דקות ספורות - "מקיזים" מעט דם על כמה זכוכיות נושא, מוסיפים על כל אחת אינדיקטור, ותוך שניות (חצי-דקה-דקה? משהו מש קצר), מתקבלת תשובה.