להקה נוספת באה לארץ

CitizenErased

New member
להקה נוספת באה לארץ ../images/Emo13.gif

והפעם נייטוויש, עם הסולנית החדשה, ב6 באוקטובר
http://www.nightwish.com/en/band/tour בקשר לפסטיבל עם מיוז, פלסיבו וThe Rapture... מדובר על אירוע שאמור להיות באמת ענק. רק היום נודע לי הגודל שלו. בעיקרון באמת יש לקוות שלא יקרה משהו רע הקיץ שיגרום להכל יתבטל. כל עוד המצב הוא ככה, ספטמבר-אוקטובר הקרוב הולך להיות לוהט במיוחד. בימים הקרובים אני עוד אביא לכם עדכונים אקסקלוסיבים ביותר על הנושא. ולמי שתהה למה קוראים לזה פסטיבל כשזה רק 3 להקות בינלאומיות - זה לא רק 3 להקות בינלאומיות כמובן, יהיו עוד.

lestatgirl

New member
השורה האחרונה... אני לאהוב אותך...../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif נייטוויש לא מעניינים ~,~ חחח

אבל אבל אבל!! הא! "זה לא רק 3 להקות בינלאומיות כמובן, יהיו עוד." אהמ..? השמועות על לוסטפרופטס[?!] חחח סתם. נווו היו שמועות פעם שהם יבואו בסתיו לישראל ~,~ אבל כמובן שמועות. אני כלכך מקווה שהם יבואו. אוך. החלומות שלי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהההה חחחח ../images/Emo122.gif

פעם אחת [טוב. יותר] ראיתי קליפ שלהם בMTV וזה אממ.. נוראי. פשוט לעמוד על במה ולשיר כמו אופרה XD

sapir lee

New member
../images/Emo2.gif

לא נכון!! בחיים לא ציפיתי שהם יבואו!!! מגניב! אני כל כך הולכת!!

יש להם סולנית חדשה? ../images/Emo12.gif

WTF. בכלמקרה הם לא ממש מעניינים. ואני מחכה בקוצרוח לפסטיבל הזה
! תנסי להציע למארגנים שיעשו הופעה בנפרד לפלסיבו
זאת תהיה מתנת יומהולדת 16 (ב2 לספטמבר!) הכי טובה שקיבלתי בחיי. T__T

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מה שיאנה אמרה../images/Emo3.gif

אז יאפ. אם יהיה בכלל, אני לא חושב שהתחילו למכור כרטיסים. אין עדיין פרטים בכלל. אגב, בסוף אני לא הולך לאוונסנס. אני הולך לבלונדרדהאד.

Chemical Venom

New member
אני הולך לזה...

אני מת על ניטוויש... אבל הפסטיבל הזה!! הולך להיות כזה שווה!!! רק שלא יעלה אלפי שקלים!

sapir lee

New member
אלפי שקלים? תנסה מיליוני שקלים../images/Emo6.gif

סתם...רק נקווה שזה לא יעבור את ה-400, במיוחד שיש עוד להקות בין לאומיות שיופיעו שם...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif פסטיבלים בחו"ל

עם 50 להקות בינלאומיות [כמו באירופה להקות בארה"ב או להפך] עולה בסביבות ה600-700 שקל לשלושה ימים כולל השינה בשטח שם. אני מתארת לעצמי שזה גם יהיה המחיר אצלנו אבל נגיד אם 600 שם זה ל3 ימים אז אצלי זה יהיה ליומיים כי זה יותר רחוק חחח

אני מקווה שזה לא יהיה ככה.

רוב האנשים אצלנו די מחורבנים ובטח יהיה בלאגנים חוץ מזה אני לא חושב שמשטרת ישראל תסכים לפקח שלושה ימים, יש לנו צרות בארץ יותר גרועות שצריך בשבילהם את המשטרה.

המשטרה מקבלת על זה כסף...

ואני מתאר לעצמי שאם יהיה פסטיבל אז זה לא יהיה שינה בשטח. יגידו בטח שכל ההופעות מתחילות בסביבות 3 אחה"צ עד מאוחר מאוד בלילה/לפנות בוקר. ככה שבעיקרון מי שבמרכז יחזור הבייתה כל בוקר ויחזור למקום אם הוא רוצה שוב במהלך היום. יש מצב שיתנו את האפשרות לישון במקום THOUGH.

למעלה