להקה נוספת באה לארץ

Sweet Calamity

New member
תני לי אפי והכל יהיה בסדר.. ../images/Emo115.gif

או במילים אחרות:מי עוד יופיע?

lestatgirl

New member
איכותי יותר אומר אינדי? כן?... השמבלס איכותים

אולי אולי הופעת סולו של פיט? זה איכותי! אה אה אולי איחוד מלא של הליבס למען השלום במזרח התיכון? זה הכי איכותי! עכשיו ניהיה ריאליסטים... ריזורלייט זה איכותי?...[שיט אני יודעת מה תעני..]

CitizenErased

New member
רייזורלייט זה לא איכותי חח ../images/Emo3.gif

נו תחכו קצת. כשיהיה מידע שאני אוכל לתת תאמינו לי שתדעו לפני כולללם. (טוב נו, הפורום של מיוז יידע לפניכם
)

t a o t a o

New member
מיצייייי ../images/Emo99.gif

ושלא תחשבי אפילו לרגע שהיתה פה רמיזה כלשהי בקשר להיותך כלבה. לאלא, מה פתאום. לא היה פה שום נסיון לרמוז שאת כלבה, אז שלא תחשבי. אפילו לרגע.

CitizenErased

New member
בחתימה שלך עדיין כתוב שאת אוהבת אותי

אז לא איכפת לי להיות כלבתך

t a o t a o

New member
מה זאת אומרת??

את לא יודעת גם בלי שזה יהיה כתוב?? אז בסדר, אני לא זוכרת כלום מליל החתונה שלנו ואין לי מושג מתי יש לנו יום נישואים ואולי מדי פעם אני בוגדת בך עם אחרים אבל אני עדיין אוהבת! הנה, קחי פרחים:
טיפשת אחת

lestatgirl

New member
ובורל זה אלוהים, הגיע הזמן שהוא יחזור לארץ

הנבחרת?.. איזה אתאיסטית גרועה אני..

נווו..תגידי!

באמשלך תגידי.איזה סגנון זה יהיה לפחות?
זה לא פייר שאת יודעת הכל!~

יש מצב שזה בפארק הירקון?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כאילו, הפסטיבל אמן D: אני הולכת 5 דק' מגיעה XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה אמור להיות בפארק הירקון ~,~

זה מה שהיה כתוב מההתחלה בכתבה בYנט.. חח

מה?! אהה זה לא נכנס לי ;[../images/Emo223.gif

יו עוד לא שמעתי את הסולנית החדשה שלהם אבל ראיתי תמונה שלה ו.. הם נחמדים מזמן אמרתי שאני צריכה לשמוע עוד שירים שלהם איזה מגניב! מי יודע כמה זה עולה? ומה עוד להקות? נו די לירון אני לא נושמת פה.. כנראה שאת כל הכסף שחסכתי עד עכשיו הולך לצאת על זה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אוי נכון!

המשפט האחרון שלך גרם לי לקלוט ש-רגע.. מה עם כל הכסף שאני חוסכת להופעה בחו"ל?? האם אני אצטרך לבזבז אותו על הפסטיבל הזה בארץ ולהתחיל לחסוך מחדש?

בשביל מיוז עושים הכול../images/Emo223.gif

גם ככה אני חוסכת [חוסכת.. אפשר לחשוב.. עברה שנה ובקושי אספתי 800 שקל] בשביל הופעה של מיוז וטייקינג.. אז לפחות חסכו לי כרטיס טיסה למיוז חחח יאאא נכנסתי עכשיו לאתר של ניטוויש, שורה ראשונה רשום תל אביב ישראל =]]] אם זה לא יעלה יותר מדי אני הולכת לשם גם טוב לפחות כל זה זה מוטיבציה להכריח את עצמי ללכת לעבוד מחר... ובחודשיים של החופש הגדול אפשר גם לחסוך הרבה..

למעלה