להקות עם כלים לא סטנדרטים?

../images/Emo2.gif

בואי נסכים על זה שעל טעם ועל ריח אין להתווכח

debase

New member
אחלה, להקות טובות בינתיים, עוד?

באמת MUSE ממש אהובים עלי, וגם EVEANSENSE ו KEANE טובים. בינתיים אני בודק את הלהקה החדשה שהוזכרה פה OCTOBER PROJECT, יש עוד משהו? וגם מרבית ה BRITROCK לא משלב פסנטר (אם כי יש כמה נציגים בולטים שכן, הם לא הרוב).

Latisia

New member
הרדיוהד ../images/Emo99.gif אביב גפן../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אממ... אני מנסה לחשוב על עוד אבל לא עולה לי ואני גם לא יכולה להסתכל ברשימת שירים שלי כי פירמתי את המחשב
ולא נשאר לי כלום מהרשימה המפוארת שהיתה לי

GK_FF

New member
ל-ג-מ-ר-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סנו פאטרול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהימים מדהימים. אגב בתקופה שהכי חרשתי על קולפלי\סנופאטרול\קיאנה אהבתי מאוד גם את: Mogwai CKY
Stelastarr The Stills Interpol אולי The Killers שפחות אהבתי את הדיסק שלהם אבל תוכלו מאוד להסתפק ב Smile Like You Mean it ו-Mr. Brightside. מקווה שהפעם עזרתי יותר, וכן October Project לשלטון.

GK_FF

New member
הרחבת יתר על הלהקות והמלצות:

אנסה להמליץ על השלושה הכי אהובים עלי מכל להקה כדי שלא תתמלאו יותר מדי וגם תוכלו להאזין ברצינות לכל שיר: Mogwai מוזיקה יותר אינסטרומנטלית אבל מלאת רגשות. כמו כל הרשימה מאוד מומלצת לנסות. שירים מומלצים בשיא: I Know You Are But What Am I Boring Machines Disturbs Sleep 2 rights make 1 wrong (ה-2 בא בהתחלה, עברית דפוקה. אבל תשיגו את השירים הם פאקינג מדהימים) CKY להקה שבעצם בסגנון שלה לא כ"כ קרובה לקולדפלי אבל עצם העובדה שאני מת על שניהם כ"כ אומרת משהו לדעתי אדרבה ששיא האהבה שלי לשתי הלהקות הייתה דיי קרובה בזמנים: Flesh into Gear (הסגנון היותר רועש שלהם, מלודיה אדירה) Close Yet Far (הסגנון השקט יותר שלהם, שיר קיצ'י למדי, אווירה לשלטון) Sink Into The Underground (סגנון שאין לי מושג איך להגדיר, יש בו את הרוגע של Close yet far ואת הרעש של Flesh into gear, צריך לשמוע כדי להבין. שימו לב שבכל השירים שלהם יש מבנה דומה בו המוזיקה לוקחת חלק גדול, זה כמעט מרגיש כאילו המילים הם רק בבתים והפזמונים הוא קטעי המוזיקה) Stelastarr My Coco Million Reasons Moongirl The Stills תכלס.. כל הדיסק, אם להיות יותר ספציפי אז.. סתם רנדומלי: Yesterday Never Tomorrows Fevered Still In Love Song Interpol Not Even Jail (מומלץ בחום!) Slow Hands C'mere נזכרתי בעוד להקות: Frou Frou (מוזמנים לנסות את כל הדיסק שלה, היא כמו גרסה קצת יותר פופית וקלילה לביורק, מאוד שווה) ואם מישהו מתעניין בימים האלה אני מקשיב לדיסקים The All American Rejects שנקרא על שמם והדיסק החדש Kelly Osbourne - Sleeping in The Nothing, לא יודע אם יש קשר לקולדפליי אבל שניהם *ממש* מומלצים.. (אם אתם לא מכירים את AAR אז עוד יותר!! ><) זהו, מקווה שהכרתי משהו חדש לפחות לאדם אחד...... ^^

GK_FF

New member
אני מה זה דפוק

שכחתי את Snow Patrol!!!!!!!!! כל הדיסק שלהם Final Straw!!! כולו!!! אבל נגיד שחייבים להוציא משם כמה (אבל כולו!!!!!! דיסק מדהים!): Gleaming Auction (תופס חזק מהפעם הראשונה) Chocolate (נדמה לי שעל פיו נקרא הדיסק, מוצדק!
) Grazed Knees (ההההההה! למות!!) ונזכרתי בעוד להקה: Razorlight. אחד השירים היותר מוכרים שלהם הוא Stumble And Fall, שיר ממש טוב והד'יסק שלהם נחמד. עוד אחד מומלץ מאוד שלהם: Fall, Fall, Fall. ואם רק תרשו לי (כאילו שלא זיינתי את השכל מספיק) אני ממש רוצה להמליץ גם על השיר: scott weiland - but not tonight, ביצוע מדהים לשיר. זהו!!!!!!!!!!!! עכשיו אני שותק.
... מקווה!

Latisia

New member
אינדיד! ../images/Emo45.gif

final straw ממש טוב! חבל שיש לי אותו בצרוב..:/ זה הדיסק ה-2 שלהם אני חושבת או ה-3 אני לא בטוחה אבל שמעתי את הדיסק הקודם שלהם והוא מוזר קצת P:

GK_FF

New member
אוי הזכרת לי.......

יש להם שיר אחד שהוא אחד האהובים עליי ביותר Make Love To Me Forever והוא לא מהדיסק final straw. האאאאא כ"כ הרבה דברים שכחתי מה לעשות... :)

debase

New member
רשימה טובה, אבל...

בלי להעליב, אבל רפרפתי ברשימה (ויש כמה דברים טובים), ואז בסוף ראיתי את Kelly Osbourne - Sleeping in The Nothing דבר שדי הוציא לי את כל החשק... (למרות שאני שופט לפי שם האומן, אבל עדיין, PLEASE)...

GK_FF

New member
שמע......

את הדיסק הקודם שלה ממש לא אהבתי (היו שם 4 שירים יפים וכל השאר ממש רע (בדוק)). אני ממש *הופתעתי* מהדיסק החדש שלה וממליץ עליו בחום. בגלל שהדיסק הראשון היה כ"כ רע ממש התלבטתי אם כן לרשום שאני אוהב את הדיסק החדש או לא אבל כנראה שאני אוהב ומאמין בו מספיק כנגד כל זה..... אני לא יכול להמליץ לך לבדוק אותו כי יכול להיות שגם הדיסק הזה לא יהיה לטעמך, אבל כך או כך, רק שתדע שהיא עשתה שינוי כמעט מוחלט. הדיסק הראשון פאנק לילדים והחדש נשמע כאילו הוציאו אותו עכשיו משנות ה-80. אם זה נשמע לך מסקרן אתה מוזמן, וגם כמובן את שאר הדברים שהמלצתי.
אתמול בלילה נזכרתי בעוד להקה שהתביישתי שלא זכרתי! Brand New, מכיר אותם..? ^^"

קוֹבּ

New member
הדיסק החדש של קלי ../images/Emo45.gif

הראשון מזכיר ארגז חול בגן ילדים שנפלו לשם בטעות גיטרות ופוסי. החדש טוב עם אווירה מאוד מיוחדת כזו, שנות 80 איכותיות. לא יצירת מופת, אבל בהחלט טוב וכיף.

למעלה