להקות

loyodea

New member
יאללה משחקים משחק

כל אחד אומר עשר להקות בג´אנר הכללי של הרוק שהוא הכי אוהב (כולל גרין דיי), ארבע להקות שוליים (כאלה שהוא לא מחשיב בעשרייה הראשונה שלו, פשוט אין לו מספיק אהבה אליהן אבל הוא מחבב אותן), שתי להקות שאתה לא מבין מה כולם מתלהבים מהם ושתי להקות שהוא לא יודע עליהן כמעט כלום. בואו לא נשכח שסגנון הלהקה גרין דיי הוא סגנון קליל ומותר למשתמש לאהוב סגנונות כבדים יותר של מוזיקה. יאללה אני מתחיל. עשיריה ראשונה: ביטלס, לד זפלין, אירוסמית´, בון ג´ובי, גאנז אנד רוזס, רד הוט צ´ילי פפרז, אופספרינג, גרין דיי, נירוונה ואואזיס. להקות שוליים: פו פייטרז,בלינק 182, U2, ולינקין פארק. להקות שאתה לא מבין למה מתלהבים מהם: מטאליקה וrage against the machine. להקות שאני לא יודע עליהן כמעט כלום: פינק פלויד וקורן.

נוב 01

New member
להקות

לא יודע איך אבל ההודעה הקודמת שלי נדחפה למטה ובגלל זה היא לא זכתה לתגובות והתעלמו ממנה... אז אני אחזור עליה. מי שבא לו שיכתוב פה עשר להקות שהוא הכי אוהב (כולל גרין דיי) מספר להקות שהוא מחבב אבל אין להם מקום בעשירייה הראשונה (לא משנה כמה), להקות שאתה לא יודע עליהן כמעט כלום ולהקות שאתה לא מבין מה מתלהבים מהם. מספר הלהקות שאתה כותב בכל קטגוריה לא משנה חוץ מבקטגוריה הראשונה של הלהקות שאתה אוהב, שם אתה חייב לכתוב 10. יאללה אני מתחיל: עשירייה ראשונה:ביטלס, לד זפלין, אירוסמית´,בון ג´ובי, רד הוט צ´ילי פפרז,גאנז אנד רוזס, אופספרינג, גרין דיי, נירוונה ואואזיס. להקות שאני מחבב (אבל אין להם מקום בעשירייה הראשונה): בלינק 182, פו פייטרז, קולד פליי, U2 ולינקין פארק. להקות שאני לא יודע עליהן כמעט כלום: פרל ג´אם, רולינג סטונס, קורן ופינק פלויד. להקות שאני לא מבין מה מתלהבים מהם: מטאליקה ו-rage against the machine.

pikitup

New member
נשמע נחמד..

*עשריה ראשונה : RX BANDITS, Slapstick, Less Than Jake, Specials,Goldfinger , Operation Ivy, Rancid, Sublime, Catch22, NoFX *להקות שאני מחבב : Anti-Flag, Against All Authority, Dropkick Murphys, Pennywise - ועוד מלא... *להקות שאני לא יודע עליהן כמעט כלום : כל מיני דברים.. אבל אני לא מכיר אותן. *להקות שאני לא מבין מה מתלהבים מהן : נירוונה, אירוסמית, קורן, מטאליקה, דפטונס...

HandsomeDevil

New member
או, שאלה קשה ../images/Emo13.gif

אני אעמוד באתגר... -עשירייה פותחת: kittie, slipknot, mudvayne, silverchair, radiohead, live, smashing pumpkins, reveille, air, porcupin tree -להקות שאני מחבב: אממ... יש מלא להקות, מהתחום האלטרנטיבי בעיקר, בתחום של הניו מטאל יש אולי רק את five point o, my vitriol, biozhard ואמ... לא חושב כרגע על עוד להקות... ממ... זהו. בתחום האלטרנטיבי, אין להקה שאני ממש אוהב (חוץ מאלה שבעשירייה), אני פשוט אוהב את הסגנון.. זהו. -להקות שאני לא מבין מה מתלהבים מהם: יש הרבה, אני אתן חמש דוגמאות: system of adown, cradle of filth, rage againt thr machaine, red hot chili peperz, pink floyed. זהו.

HandsomeDevil

New member
טוב, כל התשובה מחדש:

החלטתי לחלק אותה לשניים, מכיוון שאני לא יכול לשלב את שני הסגנונות. אלטרנטיב: עשירייה פותחת: matchbox20, radiohead, silverchair, anouk, JJ72, live, ash, green day, porcupine tree, smashing pumpkins. להקות שאני מחבב: spin doctors, alannis morissette, shooter, remy zero, sixpenes non the richner, TCTC, oasis,muse, weezer, arkana, air, k´s choice, למרות שזה לא אלטרנטיבי- kashmir, blink 182. להקות אלטרנטיביות שאני לא מבין ממה כולם מתלהבים מהן: מממ... אין הרבה.. אולי טורי אמוס, יו2 וטראוויס.
------- ניו מטאל: עשירייה פותחת: kittie, slipknot, mudvayne, deftone, boiler room, reveille, five point o, marilyn manson, my vitriol, disturbed. להקות שאני מחבב: biozhared, coal chamber, fear factory, soulfly להקות שאני לא מבין מה מתלהבים מהן: system of a down, rage againt the machaine. מממ.. זהו בערך. אה, גם POD, korn, ו... אממ... טוב נו, אני לא אגיד לינקין פארק, כי יש להם כמה שירים שאני דיי אוהב *בורח* ממ.. תשובה מעניינת הייתה לי פה, אני לא אשקר לכם, ישבתי עליה איזה חצי שעה. עכשיו גם אני יודע איזה להקות אני אוהב

HandsomeDevil

New member
אה, שחכתי משהו:

להקות שאני לא יודע עליהן כלום: אלטרנטיב: יש המון להקות,מצד שני, לא ממש אכפת לי מזה, כי אם הן היו מעניינות אותי, הייתי יודע עליהן יותר. בעיקרון יש כמה להקות שאני אוהב ואני לא יודע כלום, אפילו לא את השם של הסולן: porcupin tree, shooter, TCTC, kashmir. בניו מטאל: אותו דבר, הלהקות שאני לא יודע עליהן כלום הן הלהקות שלא מעניינות אותי. יש רק את boiler room האלה, מעצבנים אותי, אין להם אפילו אתר באינטרנט וב-all music א כתוב עליהם כלום, כך שאין לי ממש מאיפה לדעת
זיינתי ת´שכל הא?! ו... אנשים, תגיבו, אני רוצה לדעת מה אתם שומעים. כן כן, במיוחד אתה יקיר, מעניין אותי.

declare nuclear

New member
oh my god

אוקיי אני אשחק במשחק אבל אחר כך אני חייב להגיב לpikitup דחוף!!! טוב עשיריה ראשונה - NIRVANA,GREENDAY, BLINK182, KORN, TRVIS, THE HIVES, SOUND GARDEN, OASIS, FOO FIGHTERS,NEW FOUND GLORY מחבב - sum41, weezer, linking park, the verve, incubus, jimmy eat world, catatonia, BUSH לא יודע עליהם כלום - NOFX, SLIPKNOT, לא מבין מה מתלהבים מהם - nofx, slipknot METALICA, P.O.D, יש עוד הרבה אבל אני חייב להגיד... pikitup אם שמת את נירוונה בלהקות שאתה לא מבין מה מתלהבים מהם, אז סלח לי על הביטוי, אתה דביל nirvana זה הדבר הכי טוב שקרה בעולם המוזיקה אי פעם, והמוות של קורט זה הדבר הכי נורא שקרה לעולם המוזיקה אי פעם. שלא תטעה, השיר הכי בינוני של נירוונה שווה יותר מ-1000 שירים הכי טובים של כל הלהקות שרשמת שאתה אוהב... אם אתה לא חושב ככה, אז יש לך בעיה רצינית!!! oh well whatever nevermind

nirvana uh?!

אתה צוחק נכון?...,אמרת את זה בציניות...נירוונה היא להקה שרוב השירים שלה הם 2 אקורדים שומעים אותה קבוצות של ילדים קטנים פריקים בני 13 ,12 וקורט מת! והוא כתב להקות מעולות ואתה כתבת להקות כמו:KORN,NIRVANA,LINKIN PARK,SUM 41 דיי גרוע... נ.ב:NOFX להקה מצחיקה...

אממ..

אני רוצה גם להגיד משהו....... נירוונה להקה טובה.. אבל יש לי הרבה דברים נגדה. למשל למה קורט תמיד תקע את הפרצוף שלו במצלמה? תמיד הראו אותו ולא את האחרים... בגלל זה המתופף הקים להקה חדשה (הוא אמר את זה) אני חושבת שהיו עוד הרבה להקות טובות בדיוק כמו נירוונה אבל הם הצליחו בגלל שהם היו יותר מסחריים. ועוד דבר.. קורט לא יודע לנגן על גיטרה..

pikitup

New member
אה כן, נירוונה באמת לא טובים

ואין לי שום בעיה. אני לא איזה ילדה בת 13 שמתלהבת מנירוונה. אני מבין במוזיקה שלי ויודע לא לאהוב את נירוונה.. מצטער. אבל אל תעלב, אני לא אוהב שום גראנג´..

HandsomeDevil

New member
אל תיקח אותו ברצינות,

שמת לב שהוא לא מבען במוזיקה. מחבב את קטטוניה ואוהב את בלינק. יקיר יקיר יקיר.....

declare nuclear

New member
YOU GUYS SUCK!!!

וואו אני פשוט בהלם ובשוק!!! אתם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט מתבייש שיש לנו משהו במשותף (greenday) בחיים שלי לא התביישתי כל כך בקבוצת אנשים, איכס!!!! אם אתם חושבים שנירוונה זה סתם להקה, אז אני כל כך בטוח שאתם פשוט חבורה של ילדים קטנים ומתלהבים כן כן מתלהבים שאוהבים פאנק מחתרתי מפגר ותלבושות שחורות ומתלהבים עם תספורות מפחידות ומסתובבים בסנטר מנסים להיות שונים ומגניבים, אבל אתם יודעים מה? אתם לא!!!!!!! נירוונה זה התעלות מוזיקלית, זה מעבר למוזיקה, זה שווה ערך לביטלס! נירוונה זה דבר אחר, אין מה להשוות בכלל את החרא שכולכם מקשיבים לו לנירוונה, אני פשוט ממש בשוק ובהלם שבכלל אמרתם דבר כזה! ברור לי כל כך שאתם פשוט לא מבינים במוזיקה זה פשוט שקוף! זה ברור לי כמו שברור שבריטני ספירס היא זמרת פופ! ןלחשוב שניסיתי לשכנע אותכם לגבי גראנג´ פאנק! חחחחחחחחח אתם גם ככה לא מבינים מה זה גראנג´ או פאנק, אלא רק מבינים מה להיות שונה, למרוד ולהקשיב למוזיקה שהיא לגרד את התחתית של התעשיה!!!

HandsomeDevil

New member
אנחנו מפגרים,

אתה לא. מה חדש?! ברצינות יקיר, אתה מייבש את עצמך בכל פעם מחדש, חאלאס, מספיק. רוצה להקה אמיתי?, קח להקה אמיתית: silverchair הם מנגנים מוזיקה אלטרנטיבית, כך שאם אתה כ"כ אוהב את נירוונה אתה תאהב גם אותם. שירים להתחיל איתם (כל שיר מייצג צד אחר בלהקה, כמו שאמרתי, להקה אלטרנטיבית, זה סגנון לא מוגדר) tommorow, anaas song, shade.

HandsomeDevil

New member
שלפי מייטב ידיעתי בנושא,

הוא הריי נספח תחת המוזיקה האלטרנטיבית. כמו שסקא נספח תחת מוזיקת פאנק.

xero1

New member
ולפי מייטב ידיעתי בנושא

אתה קצת טועה, שים לב שיש פורום גראנג´ ופורום אלטרנטיבי.

HandsomeDevil

New member
ולפי מיטב ידיעתי,

שעם כל הכבוד, בתחום האלטרנטיבי היא קצת יותר רחבה משלך, זאת הייתה טעות. שים גם אתה לב, להודעות בפורום מוזיקה אלטרנטיבית, מההתחלה, יש שם בערך 8 עמודים. שים לב גם להודעת המנהל, שם הוא כותב מפורשות שגראנג´ הינו סיווג של מוזיקה אלטרנטיבית, כלומר לא מיינסטרית, בניגוד לפופ לניו מטאל ואפילו לחלק מהפאנק. דיי, אני נשמע כמו מורה ללשון. אני הולך היום להופעה של היהודים! (מספיק להתלהב שחר, מספיק.)

HandsomeDevil

New member
לרצות זה לא מספיק!

*שחר, מה דיברנו על ההתלהבות? ששש... להירגע קצת, רד למטה, תשתה כוס מים ותחזור אלינו

למעלה