להקות

xero1

New member
טוב שאתה גם מכיר אותי

(אה לא, אני בטוח שאתה כן) ויודע איזה מוזיקה אני שומע חוץ מניו-סקול.

HandsomeDevil

New member
הצצתי ברשימת הווינאמפ שלך,

הפאנק שולט שם, יש כמה אמנים שאני לא מכיר, וכמה אמנים מהארץ. אם אתה מתחיל לשמוע מוזיקה אלטרנטיבית אין לי בעיה עם זה, להפך, מזל-טוב, הגיע הזמן באמת. הפאנק הזה באמת לא עשה לך טוב. אני באמת מלך, הלא כן?!

xero1

New member
אשכרה

משהו מלך, הולך להופעה שם היהודים.. :) ומתי "הצצת" ברשימה? לפני כמה.. חצי שנה? אז זה ממש.. אומר הרבה. ואולי.. מן הסתם, זאת הייתה הרשימה של רק שירי הפאנק!

אוי הם ממש אחלה להקה...

אבל למה ק בגלל שכולם אוהבים את נירוונה זה אומר שהם לא טוביםםםם חוצמזה מה רע בילדות בנות 13 יו איזה ילדים שכחתם איך זה להיות בני 13? העובדה שזה כמו להיות בן 14? מה קורה פה?

pikitup

New member
הממ...

אני לא ילד קטן, לא מתלהב, לא מחתרתי, לא לובש שחור, בלי תספורת מפחידה, לא מסתובב בסנטר ולא מנסה להיות מגניב. אני בן 18, מתגייס לצבא, תספורת נורמלית לחלוטין ובכלל מאזור הדרום. כשתכיר חצי מהלהקות שאני מקשיב להן אז תדבר עליהן, ובקשר להבנה שלי במוזיקה.. אני לא רוצה להתחיל לדבר על זה. לא אוהב את נירוונה, לא אוהב גם את הביטלס. בשבילי להקות אגדתיות הן אופריישן איוי והספיישלס.

HandsomeDevil

New member
היי, יקיר, קלוט קטע:

כל הלקות שמוזכרות אצלך מופיעות באמ.טי.וי, או לפחות באמ.טי.וי.2- צירוף מקרים?! או שכן.... או שלא....

declare nuclear

New member
היי, שחר, לך תמות

מה את מזיין את השכל עם הלהקות האומללות שלך? אתה באמת חושב שאיזה להקה אחת מכל החרא שאתה מקשיב לו בכלל מתקרבת לרמה של נירוונה? אתה טועה! קורט קוביין גאון מוזיקלי! ולמי שאמר שהוא לא יודע לנגן על גיטרה, הוא לקח מקום 14 ברשימה של 100 הגיטריסטים הטובים בכל הזמנים, אז נכון זה לא הכי גבוה (לדעתי הוא היה צריך לקבל יותר) אבל זה ממש מעולה יחסית לכל התותחים שהיו שם (ג´ימי הנדריקס, קלפטון, פייג´ וכו) קורט ידע לעשות עם הגיטרה דברים שמעולם לא עשו, (ראה דוגמא ENDLESS, NAMELESS) מדהים!!!!!! f.o.d please

חחח

נכון מי שבחר את קורט קוביין הם צעירים שלא מבינים... ברור שג´ימי הנדריקס שדייב גילמור וקלפטון ואלה יהיו לפניו.. זה המעט שאפשר לעשות. ומקום 14 זה מצוין, לא היה מגיע לו מקום יותר גבוה.

HandsomeDevil

New member
נירוונה, עוד שטיק מסחרי שנועד

לעשות כסף. כן, כמו קורן וסליפנוט, כן כן, אפילו כמו גרין דיי. שתוק. "היי שחר, לך תמות"?! יקיר, לא היית יכול לחשוב על משהו קצת יותר פאטתי מזה?!

HandsomeDevil

New member
אני עדיין שומע סליפנוט,

ועד כמה שקשה לי להודות בזה, גם לינקין פארק, רק לפעמים. שיישמע נירוונה, לבריאות. כל עוד זה כיף באוזניים למי מפריע שהמוזיקה נועדה בשביל להרוויח כסף?

HandsomeDevil

New member
כי ככה זה, במיוחד סליפנוט,

עוד שטיק מסחרי שנועד לעשות אך ורק כסף. קחי לדוגמא את המסכות שלהם, ואת זה שהם שרים פאק דה וורלד ככה שכל ילד שכועס על זה שההורים שלו התגרשו/ סבתא שלו מתה/ חברה שלו עזבה אותו/ וואטאוור יכול להתחבר לשיר, להגיד אני פריק ולא שם בולבול על העולם, אני מסתובב בסנטר ויש לי ניטים ארוכים וגם מוהיקאן, הכל בזכות סליפנוט. הכל מתחיל ונגמר בכסף. כסף. זאת מילת המפתח פה. אני בעיקרון לא ממש מתחבר עם המילים של הלהקה, אותו דבר גם עם לינקין פארק, פשוט... הלחנים טובים, והם מנגנים יפה, והקול של הסולן... ו... זהו. אני פשוט אוהב. אני חושב שהבהרתי את עצמי בנושא, ולא, אני לא רוצה שתחשבו שאני אחד מהילדים האלה, שמכירים רק את אלה באמ.טי.וי וקוראים לעצמם פריקים, כי אני לא. במקרה יצא שאני שומע סליפנוט. אז מה?! *זיינתי לעצמי את השכל*

HandsomeDevil

New member
את רבה עם ההורים המון?!

יא, את.... חתיכת מאגניבה שכמותך. אפשר להתמאגנב איתך? אפשר? וברצינות, שתקי. אל תנסי לעשות רושם על אחרים.

מה הקשר יא חתיכת ילד מ-פ-ג-ר

אני רק אמרתי שאני לא ממש מסתדרת עם ההורים שלי אחת מן הדוגמאות שהבאת... ואמרתי שרק בגלל שאני רבה עם ההורים שלי או לא יודעת מה החתול שלי נדרס...זה לא אומר..שאני צריכה לשמוע שירים של fuck the world הכל "חרא" בשבילי אז אני צרכה לשמוע שירים עם ליריקס גרוע?!... כי זה מאגניב למחות נגד כולם זה מגניב לשמוע שירים שהכל חרא...נכון אז מי פה מנסה לעשות רושם?..... יא עמה! אתה זה שמתלהב אתה יורד על יקיר על זה שהוא שומע לינקין פארק (פפפחח) ועל זה שהוא שומע סליפנוט או קורן ואתה בעצמך שומע את זה .... אז תסתום ת´פה שלך ושב בצד...

HandsomeDevil

New member
אה, נכון.

אני המתלהב פה, את סתם מאגניבה. אני יושב בצד, בשקט בשקט.

למעלה