להקל על תסמיני CF ב-
|תפוז|

להקל על תסמיני CF ב-
|תפוז|

|סיוע|
נעזרים ברפואה משלימה רוית דסקלו מטפלת בחולי סיסטיק פיברוזיס בטיפול משולב של דיקור סיני ורפלקסולוגיה. אתם מוזמנים לשמוע על טיפול ב-CF בעזרת רפואה משלימה מרוית, שתענה על כל שאלותיכם בנושא מחר בשעה 12:00. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=178&messageid=162552592

N o R i K o

New member
מה עם הקלה על תסמיני MJ?!?!!?!?

כי אני חטפתי דיכאון חריף, ושנה אחרי עדיין לא יצאתי ממנו...

יאללה

(לכו לענות למועדון הקריאה!!!1)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בהתחלה לא קלטתי שמדובר בגורפת של תפוז כי הפורום הזה הוא הראשון אצלי בדף הבית אז לקרוא משהו עם CF היה לי הגיוני .. ואז פתאום קלטתי שזה גורפת ושזה ממש משעשע

מירטל

New member
ואו, כאילו.

אני כל פעם נכנסת לכאן וכל פעם מופתעת מחדש מהשפל שהפורום הזה מגיע אליו. אם את גאה בזה נוי, מהנקודה הזו אני חושבת שגם את לא תוכלי לרדת.

Digi Lista

New member
כולה הערה שנאמרה בצחוק.

אני מכירה חולי cf אמיתיים, אל חלקם אני מאוד קשורה ולמרות הכל ההקשר של נוי היה משעשע, לא צריך לחפש מעבר להערה שתעלם בארכיון. שפל? נראה לי שזה קצת מוגזם להגיד.

N o R i K o

New member

אני חושבת שאם הפורום מגיע לשפל כלשהו זה בגלל גולשים כמוך שמתעקשים להפוך כל סיטואציה לויכוח ואף פעם לא לוקחים דברים בקלות. זו הפעם ה... כמה שאני מעירה לך?

אם זה לא מצחיק אותך את לא חייבת לצחוק

Sexy Darren

New member
האאאא

זה כאילו אמור לרפא את כל המעריצות מההתאהבות בפיניק?

N o R i K o

New member
מה, אין לכם שום
לחפור עליו?

דיג'י, איפה המקדשים שלך ללוק מיטשל?

טוב, אז הרשו לי להתבכיין

כידוע לכם, אני מלכת הפרפקציוניזם. אין בכיינית ממני.
אז - כשאני עושה סימולציות של המרכז הארצי בבית (כלומר, מבחני פסיכומטרי לשעבר), הציון שלי גבוה בסביבות ה-20-30 נקודות מהציון שלי בסימולציות של המכון. מצד שני, המורה שלי אומר שזה לא בגלל שהסימולציות של המכון יותר קשות (למרות שהן כן
) - זה בגלל שהמסגרת של כיתה ומבחן ו-8 פרקים במקום 6 הם אלו שמורידים את הציון סטטיסטית בכמה נקודות.
אז רציתי להתבכיין קצת, על זה שאני רוצה את ה-20-30 נקודות האבודות שלי, ולהפסיק לעשות טעויות מפגרות כמו לסמן 1 במקום 2 על הטופססס

וזהו, עד כאן התבכיינות, ועכשיו לחזור ללמוד.
המשך יום ורוד

Black Stain

New member
חח תזהרי מזה

בפסיכומטרי שניגשתי אליו אז באחד החלקים של האנגלית פתאום שמתי לב שאני בסטייה.. אחרי שעשיתי איזה 20 שאלות.. בחיים לא הייתי יותר מאוכזבת מעצמי

את ניגשת ב5.7?

N o R i K o

New member
יאפ... 9 days to go

דווקא בקטע של סימון מבחינת מיקום אני בסדר, אבל בהשוואות כמותיות אני מגיעה לתשובה הנכונה, ואז פתאום מחליטה שאם טור ב' גדול יותר התשובה היא 1!!! ואז אחר כך אני מתחקרת וקולטת שעניתי את התשובה הנכונה וסתם סימנתי 1, ופשוט חשבתי לעצמי "איזה סתומה!%@ T_T"

Black Stain

New member
זה הדבר שהייתי הכי גרועה בו

בכלל כל הקטע של הכמותי.. אני בשוק שקיבלתי איזשהו ניקוד שם

כשניחשתי עניתי על יותר תשובות נכונות מכשניסיתי לפתור את זה;[

Digi Lista

New member
אם כבר אז הרמון (כן, עם האות ה) תת ימי...

אני נותנת לך שקט כדי שתוכלי להתרכז בלימודים.. אני משתיקה את עצמי כדי שהפורום לא ישתלט על ידי מרוב הודעות... אני פועלת למען מטרות טובות, מתי אספיק לשלוח את שרון
לבנות את המקדשים?...
בכל מקרה יש לך גם ככה עוד פסיכומטרי וגם הוא היה עם ציון טוב, מקסימום תבחרי את הטוב ביניהם(ואם ממש תרצי לחלוק אני מוכנה לקחת אחד מהם, אולי מתישהו אני אחליט שהם חשובים)

Sharonmxx

New member
רק שתדעי,

שאני ממש שמחה שאת מזכירה אותי כמעט בכל הודעה. זה מראה שאת ממש איכותית את ושאני
.

Digi Lista

New member
ברור לך שיש לי אינטרסים מכוונים, נכון?

אני רוצה שתגיבי כי אני נקרעת מצחוק מההודעות שלך ובנוסף יש לי תירוצים לשים תמונות של לוק מיטש'ל ולהזכיר שהוא הליהוק לפיניק...כל עוד את משתפת פעולה אני אמשיך

את גם
וכמובן
- כלומר מלכת השטניות? את מנהלת את ממלכת הביצי'ות? סוג של לילית מודל 2012?

Sharonmxx

New member

לא חשבתי על זה עד הסוף, אבל אם את אומרת.. לילית של 2012 נשמע טוב

למעלה