להשגין רגשות!!

asian girl

New member
אצלי זה הפוך: אם הוא נותן לי

עד הדייט השני, אני זורקת אותו
נתחלף?

ד נ י ת3

New member
השתגעת???

לחכות יותר מ-3 דייטים כדי לגלות שהוא גרוע בסקס?? לא חבל על הזמן???

ד נ י ת3

New member
אם בדייט ראשון הוא

גרוע - אני אעיף אותו... אבל! אם הוא טוב... או! עכשיו אפשר להשקיע. הבנת? חבל לבזבז זמן על משהו בינוני.

asian girl

New member
את רוצה להגיד

שאי אפשר לראות (בלי לעשות סקס) שהבחור שווה?

ד נ י ת3

New member
בואי נגיד ככה:

הבחור מקסים, מהמממממם, משגע, מטריף, מושלם... ככה את יוצאת איתו חודש-חודשיים. ברגע שאת נכנסת איתו למיטה - הוא נפילה גדולה. לא חבל על כל הזמן הזה? לא חבל על הציפיות? על הסדינים? אם היית מחפפת אותו חודש קודם אולי היית פוגשת בחור הרבה יותר שווה.

asian girl

New member
טוב נו

אני הבנתי מצויין למה התכוונת...
עכשיו אני בהלם.. אני המומה...תגלי לי כמה דייטים היו לך?
אני צריכה להירגע עכשיו....
או קיי... ועוד: גם אם הבחור שווה חבל על הסדינים

אלמרה

New member
את מצטטת את תורתי דנית...

לכאורה פרדוקס כפול דילמה עם דיסוננס קוגניטיבי... את מתארת (כאילו בצחוק) בשכל וחריפות הגיונך את המצב לאשורו בו בנות מתאכזבות בעת ניתוק מגע אחרי ש"נתנו" סקס הרבה יותר מאשר אילו לא התקיים מגע מיני... ואני טוען גם שיש מצב יותר גרוע: את מגלה באיחור שהוא זיון גרוע... אבל השקעת בו זמן והתאהבת בבחור והכרת לו את החברים וההורים... אז את מעדיפה ונשארת עם זיון גרוע לכל החיים... או עד אחרי שלושה ילדים ובלי משכנתא ואז את מוצאת לך ריגושים בחוץ...

אלמרה

New member
אומרים "או בן או בת"

אני מעדיף בת... אוחחחחחח לו היתה לי... בסוף עוד אאמץ לי... כעת אני עף להביא את בני הצעיר אלי.

זה נשמע תינוקי וילדותי

וזה נורא פשוט : בגילאים מסויימים (נגיד גילאים צעירים כמו שלך) עדיין יש עוד מה לעצב בדמותו של אדם - כלומר - כל אחד מן הצדדים יכול לעצב את בן/בת זוגו בדרך זו או אחרת. בגילאים מבוגרים יותר - האדם כבר סגור על עצמו - זה מה יש ועם זה ננצח - מה שהופך את העיניין לפשוט יותר - מתאים או לא מתאים - אין הרבה באמצא. והמתאים הזה נורא ברור - אין עניין למשוך את הסיפור יותר מדיי. נכון גם לגבי הסקס - מה לעשות אבל בגיל 20 הנסיון המיני לא במייטבו (לפחות אצל רובנו) וההתאמה במיאה היא דב רשבהחלט אפשר לעבוד עליו. בגילאים מתקדמים יותר - כל אחד כבר יודע מה עושה לו את זה ומה לא - כמובן שגם כאן ישנה אפשרות רבה להתאמה מדוייקת יותר שבאה ע"י נסיון עם אותו בן זוג - אבל הבסיס כבר קיים. לכן - אין יותר מדיי משחקים - כן להראות התלהבות או לא להראות - זה מה יש ואם זה ננצח. קצת זיוני שכל - אבל זה בא לאור הכותרת המכלילה - "בנים! אוף איתכם"...

למעלה