להשפט או לא להשפט

Matan Binyamin

New member
להשפט או לא להשפט

שלום לפני כשנה וחצי קיבלתי דוח על חנייה עם רכבי בחנייה לרכב דו גלגלי בסך 250 ש"ח
הבעיה בחנייה זו שהתמרור שמורה על חניה לרכב דו גלגלי הייתה מוסתרת לחלוטין על ידי עץ ווגם הסימון על המדרכה היה על ידי פס אחד של סימון חנייה לרכב דו גלגלי ופס אחד על ידי משתלבות שככה בנוי כל הרחוב
מיד עם קבלת הדוח הגשתי ערעור והתשובה הגיעה רק לאחר שנה וחמישה חודשים בו נדחה הערעור בטענה כי הסימון על פני הכביש מהווה תחליף ו/או תוספת לתמרור.
האם יש חוק מסויים בנוגע לסימון חניית רכב דו גלגלי , האם זה תקני לענות לערעור לתקופת זמן כל כך ארוכה
העלתי תמונות של החנייה הבעיתית ושל חנייה חוקית ואשמח האם להגיש בקשה להישפט או לא
.התמונת בקובץ pdf בקישור תודה רבה
http://www.upf.co.il/file/692220680.html

shlang

New member
אכן, התמרור מוסתר, השאלה האם היה מוסתר

גם ביום רישום הדוח, מה שעומד לזכותך זה הצילום ותשובת העירייה, לכן בקש להשפט וביום המשפט תדבר עם התובע , הראה לו את הצילום ואת תשובת העיריה ובקש שימיר את העבירה על סמך התשובה והצילום, לחניה בניגוד לתמרור 819 (הקווים על הכביש) שהקנס עליו הוא 100 שח, במידה ויסרב, יתכן שבמשפט השופט יבקש לשנות את סעיף העבירה
בכל מקרה, התמרור המוסתר אינו בתוקף על פי ההנחיות להצבת תמרורים ות"ת סעיף 22א

Matan Binyamin

New member
תגובה. Shlang

לגבי החניה כאילו בכחול לבן בזמן החנייה בעת קבלת הדוח הפעלתי פנגו ויש לכך הוכחות ואכן התמרור היה מוסתר ביום קבלת הדוח
ולגבי שינוי העבירה רעיון נחמד מאוד ויש עוד שאלה במידה ואכן השופט יחליט שאני אשם מה ההשלכות לכך ( הוצאות משפט ימי עבודה וכדומה)

shlang

New member
לא היית צריך להפעיל פנגו במקום זה, רוב הסיכוי

שהתובע ירצה לחסוך זמן שיפוטי ולכן יבוא לקראתך, כאמור, תדבר עם התובע לפני המשפט

mr dish

New member
שאלה מהיציע, פורפבור...

למה להטריח כך את המשתתפים, כדי לצות בתמונה? ביקשת עזרה? בכבוד...אבל שים תמונה בדרך הקצרה ביותר...

Matan Binyamin

New member
תשובה מהטריבונה

תאמין לי שניסיתי וגם שצמצמתי אץ גודל הקובץ לא הלך ...

mr dish

New member
מודה ועוזב....

מיצו

New member
שיטת מצליח, ועל זה בונה העיריה

קיבלתי דו"ח לא מוצדק בבאר שבע ולמרות שהפעלתי פנגו כל היום (ויש הוכחה), בתפר שבין שתי הפעלות - חטפתי דו"ח. לא ידעתי על כך עד שהגעתי לרכב בסוף היום. ביקשתי לבטל, שלחתי אישורים מפנגו, לקח להם כמעט שנה לחזור אלי, אמרו סליחה לא מבטלים. עכשיו מה, ללכת עם הראש בקיר ולבקש להישפט? רק הדלק (לא אני משלם מכיסי), יום עבודה אבוד (כן אני משלם), כוס קפה, קרואסון, קולה קרה, עצבים, קריזה - שילמתי.

למעלה