להתאוורר

אני רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה

אני כל כך רוצה וחייבת אני צריכה בכל המאמצים אני רוצה את החלום ש

ונגיד שתצליחי להשיג בדרך-לא-דרך

תוכלי לממן את הוצאות של כמה מאות שקלים בחודש למשך השנים?

חמודה

את לא הראשונה, שנמצאת בלחץ עצום של "לפני גיל 18" בגלל ההורמונים. נכון שבתאילנד כבר השכילו לטפל בבעיה ולסייע לבנות כמוך כבר מגיל 13, אבל לארצנו עדיין לא הגיעה הבשורה לצערנו כי רב. את צריכה לעזור לעצמך. ההתמתנה הזאת של שנתיים לא שווה לזרוק את כל החיים המרתקים שמחכים לך אחר-כך.

אני לא רוצה להיות קוקסינל.. חוץ מזה

חבל שאין לי הורים עובדים זרים מתאילנד,אז הייתה לי אזרחות..ו.....

את נמצאת בסביבה הלא נכונה

יש אנשים נחמדים וטובים שם בעולם, שיתייחסו אלייך בכבוד כאישה, ולא יזלזלו בך.

אני לא ara. לא יודעת מה איתך..

עד שאני ממש אישה מושלמת.. אני לא מנסה להיות מה שאני לא. להתלבש

שני דברים

קודם-כל, אלה שתי ההתנגדויות שלך לשינוי שהצלחתי לדלות ממך: - אני לא אהיה יפה, אז עדיף לחיות כבן - עדיף למות לא זיהיתי אצלך התנגדות, שקשורה לזהות מגדרית גברית אפילו באופן חלקי. דבר שני, אני מבינה אותך בהקשר הזה. זו אחת הסיבות שאני דחיתי את השינוי (דחיתי, במחשבה שאני מבטלת אותו). פשוט הגעתי למסקנה, שלעולם לא אוכל לעמוד בסטנדרטים של יופי נשי שאני מעוניינת בהם. מה שהחלטתי עכשיו לעשות - הוא כן לנסות לעמוד בהם. מה שעשיתי אז הוא ללמוד מחשבים, כי רציתי שתהייה לי את האופציה לשינוי מין, והיום יש לי משכורת הייטק לא רעה, שהיא שתאפשר לי לממן ניתוח פנים אצל המנתח הכי יקר בעולם (כך אני מקווה), שהתוצאות אצלו הן מדהימות. גם אני לא בקטע של בגדים, ובכלל מבאס אותי לצאת בתור אישה, עם פנים כמו שלי. אבל "יבוא היום ואז תראו" כמו שגרגמל היה אומר.

ועוד דבר לעידוד

לך אין "כתפיים", וסביר להניח, שכמוני עד גיל 18 גם לא יהיו לך. אני כל-כך מתחרטת, שאני לא לקחתי הורמונים כבר בגיל 18. אז הנה, אני מקנאת בך עכשיו.

מה את עושה בהייטק?. אני יודעת הרבה

על הייצור הזה שנקרא מחשב: אני מבינה בשרתי לינוקס-מתמחה!,וטיפה C

תיכנות מחשבים

בניית אתרים (הוטמייל למשל), עבודה עם בסיסי-נתונים, ועוד. באז וורדס: ++C SQL VB ASP NET. הכל בסביבת חלונות. לא עבדתי עם לינוקס יוניקס וכאלה.

איכסה שרת Sql. מייקרוסופט צבועים!.

כולם צבועים.. אין כמו לינוקס... יוניקס נחמד, פשש איזה ילדונת!.:)

לא, לא נעלבתי.

אני די שונאת את העבודה הזאת בכלל. פעם אחת אחרי שנה של עבודה, פשוט אמרתי לבוס שלי זהו, נמאס לי, מתפטרת, בלי שום חודש, עכשיו ומייד. לא הייתה לו ברירה והוא הסכים. אז איזה חודש וחצי הייתי בלי עבודה, וחשבתי לעבוד במלצרות או משהו כזה. אבל אחרי כמה זמן הבנתי, שרוב העבודות זה סתם מגעיל, ועדיף כבר שיהיה מגעיל עם הרבה כסף לפחות בינתיים. אני רוצה, אחרי התהליך באמת להפסיק את העבודה הזאת. כבר עכשיו מאוד קשה לי. עד עכשיו למדתי (קולנוע) וזה היה חצי משרה, אפילו פחות, אבל עכשיו זה משרה מלאה, כי חייבת את הכסף, אז ממש מגעיל. טוב, זהו לבינתיים. אוהבת אותך נשמה. גם יורדת מהרשת. להת'

חחח, מה קורה פה?. יודעים מה?.?

הנה לכם דווקא, נקמה.. כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא, לרדת מהרשת...

אורי 0

New member
לאט, מעיין

את בת 16 עכשיו. יש לך זמן לקחת את כל העסק של הטרנסיות לאט ובקלות. את לא צריכה להחליט לקחת או לא לקחת הורמונים בשבת בבוקר, בעקבות שיחה עם עוד טרנסית. יש לך זמן. דרך אגב, שדיים אפשר לזייף כשמתלבשים (והן נראות לא רע). אני מבין שהמשפחה שלך מעיקה עליך. אם זה יותר מדי - בגיל 16 את בהחלט יכולה לסדר לעצמך תחליף. אבל זו גם החלטה קשה. סידורים מוסדיים נראים לי בעייתיים בעיני. תדברי עם המטפל שלך. בית ספר: אם את לא סובלת שם אולי כדאי ללכת, כי זה לא בבית. נראה לי שהיכולת שלך תאפשר לך לסגור את הכמה חודשים פער. בקשר למה שבנות מרגישות, גם בנות לא יודעות מה "בנות" מרגישות. כל בת יודעת רק מה בת אחת מרגישה - היא עצמה. מה האחרות מרגישות היא צריכה לשמוע מהן, בדיוק כמוך. יש כמובן כל מיני "רגשות" שהרבה בנות מרגישות, בעיקר מפני שהן לומדות להיות בנות ולהרגיש ככה. זה לא בא עם ההורמונים בדרך כלל. וגם כאן כל בת "מרגישה" את זה אחרת. למשל בת לומדת שהיא צריכה להיות רזה ולדאוג בקשר לדיאטה, בת לומדת להתבייש להחשוף את השדים שלה. בת לומדת להיות נחמדה ולא יותר מדי תוקפנית. לחייך לגברים אפילו שהיא היתה מתה להרוג אותם. בת לומדת שזה לא בסדר ולא נשי שצומחות לה שערות על הרגלים ועל השפה העליונה והיא צריכה להוריד אותן. שהגוף שלה לא יפה כמו שהוא והיא צריכה "לטפח" אותו. שהיא צריכה להיות יפה ולמשוך גברים ולא לתפוס גבר שמוצא-חן בעיניה ולשאול אותו אם בא לו קפה. כל זה לא קשור לא לאסטרוגן ולא לפרוגסטרון, זה "נרכש". לך יהיה קשה יותר "לרכוש" את זה כי התחלת מאוחר. אבל את עדיין יכולה - אם את רוצה. בהחלט מותר לוותר על חלק גדול מהרשימה דלעיל. דיאטה כבר לא רלוונטית במשקלך - כבר הורדנו פריט. דרך אגב הרשימה רנדומלית. הגנטיות מוזמנות לתקן אותי. ובקשר לדברים כמו כאבי מחזור - לפי הדיווחים את צריכה לשמוח שאת לא גנטית. חיבוקים, אורי

למעלה