להתגרש או לא להתגרש?

הייתי עונה לך על זה...

אבל לאור העובדה שהתגובה שלי לזה שלמטה....(זה שגם לא עובד וגם מתלונן על חוסר סקס מצד אשתו...) נחשבה בעיני אנשים מסויימים לחסרת רצינות וקטלנית...אז אני אמנע מלענות בעניין הזה... אבל אם כן הייתי מגיבה...הייתי מציעה לאישה הזאת שלא תעזוב אותו לגמרי..שהיא רק תעבור לדירה לבד...לתקופה מסויימת...בלי להגיד לו מראש לכמה זמן. כי מבחינתה זה היינו הך הרי... אולי אם הוא יגור לבד ויבין שהוא צריך לעשות הכל...הוא יצליח למצוא עבודה וגם להבין שהבית לא מתנקה מעצמו...לצערנו..

בקיצור את מסכימה אתי

מה אכפת לך מה שיגידו אחרים? הנה, אני למשל נחשבת לדעתי כטרול בעיני שני הבחורים הכחול והאדום, אז מה?

אני אמרתי טרול ?

ממש לא יקירתי
(אני מניח שהתכוונת לאדום הזה...) עושה רעש - כן טרול - לא יש הבדל

צוני33

New member
עצה טובה

אסור למהר לפעמים מהירות מהשטן היא ואני למדתי על בשרי אבל קיבלתי עזרה באינטרנט!!!! כנסי לאתר גירושין ממבט אחר ניקרא 2b-free.co.il

Vdrums

New member
לא התחכמתי, אם היא היתה רוצה, היא היתה רושמת

יכול להיות שהיא מתעצלת ויכול להיות שהיא קשורה לאתר בצורה כלשהי ורוצה למשוך לשם אנשים. פשוט לא?

sugar lips16

New member
בדיוק סיימתי לקרוא את הספר...

"רעידות אדמה קלות" של ג'ניפר ויינר ויש שם זוג נשוי, שקורה להם בדיוק את אותו הדבר שתיארת עכשיו. אני אומרת, לקחת את הגבר לשיחה, להסביר, לטעון, להגיד, לבקש, לדרוש כל מה שצריך כדי שיתן יד בבית (כנראה היא הרגילה אותו לא לעשות כלום, כי הוא היה חוזר מהעבודה, והיא ריחמה עליו או משהו כזה) ואוקיי... קצת התחשבות, אמרת שהוא משתדל למצוא עבודה לא? אמרת שהוא מחפש.. אז שימשיך לחפש :] למה ישר לחשוב על גירושים?! לא הלכת רחוק מידיי?!

למעלה