להתחתן עם גבר מבוגר

הדסים

New member
להתחתן עם גבר מבוגר

אני בחורה צעירה מאוד, 22, ואני יוצאת עם גבר מבוגר.. 50, אנחנו רוצים להתחתן. מה אתם אומרים? קשה לי להחליט

magenta73

New member
מה אני אומרת?

בשביל מה להתחתן? הוא רוצה ילדים?... לדעתי הוא כבר מצא אחת... 50 זה לא מבוגר. זה קצת יותר מזה... לדעתי... בכל מקרה, תעשי מה בא לך, אבל אין צורך להתחתן...

ד נ י ת3

New member
עצם העובדה שאת לא בטוחה

אומרת משהו. כמה זמן אתם יוצאים? מה טיב הקשר? מה את מצפה ממערכת היחסים אם תתחתנו? ולמה את יוצאת עם גבר כלכך מבוגר?

אלמרה

New member
זה בסדר.. תתחתני... למה לא?

חישבי רק על דבר אחד! על עצמך! הוא עשיר? חתיך? מקסים? אפילו סקס טוב איתו? בשבילו את פשוט חלום מוגשם. יש לו ילדים? לך עוד אין... יהיו את אומרת... זה קל לעשות אותם... מה יקרה בבר מצוה של הבן שלכם? הילד בן 13 והאבא בן למעלה משישים... כאשר יתגייס לצבא... כשישתחרר... את ממשיכה לחשוב על עצמך, כן?!? אז ככה: אני בן 55 והיתה לי חברה בת 32 לפני כשנה וזה היה נראה אידיאלי ממש כי היא היתה כבר אמא לבן חמוד ומקסים, ולי כבר בנים שאחד מהם צעיר מאוד כמעט בגיל של הבן שלה... ובכל זאת נפרדנו כי היא רצתה עוד ילד ואני חשבתי שיש גבול לכל תעלול כשחושבים רק על עצמנו... אז אם כבר את אוהבת אותנו "קשישים", זה בסדר אני בהחלט מעודד אותך וגם את הבנות הצעירות האחרות פה שאולי מרימות גבה בהשתממות אבל את ואני יודעים כמה זה יכול להיות כיף והן לא יודעות (עד שיתנסו בעצמן) אבלללללל.... ראבאק למה חתונה???????? תצאי ותהני ותבלי ובכל מצב גם עם הייתי יוצאת עם בן 30 לא היית צריכה להתחתן כי את עוד ילדהההה.

asian girl

New member
אם היה שם רגש אמיתי לא היית שואלת

מה אחרים חושבים על זה...
מה איכפת לך מה יגידו? אולי את לא בטוחה בקשר? אז אני אגיד לך: את לא בטוחה בקשר.

נימשון

New member
את שואלת אותנו../images/Emo35.gif

את מצפה שניתן לך תשובה רצינית רק על סמך הגיל שלכם
בחיי שאני לא מבינה מה קורה פה

bulb

New member
זה תרגיל בגימטריה

22+50 = לירז הפ33ה ושוגר דדי לנצח

אריאלה8

New member
לא יפה לפגוע בבחורה

היא באה שאלה שאלה תענו לה כנראה שהיה לה קשה לבא ולשאול מה שאני שואלת את הבחורה, האם את אוהבת אותו באהבה אין גיל נקודה, יש בן 50 שיכול להיות עם מראה צעיר, וחוץ מזה לא יפה שמשהי כתבת פה יש שיעור למתקשים למה לפגוע בבחורה שהיא באה ושאלה שאלה

ד נ י ת3

New member
חחחחחחחחח רגע.. מנסה...

... ... .... .... .... פאק, לא עובד. חוזרת להיות בת 31.

למעלה