להתחתן עם גבר מבוגר

asian girl

New member
עכשיו שאני אבין

.............. ו ................. זה אומר שהתאמצת? איך בדיוק?

ד נ י ת3

New member
../images/Emo13.gif

את מבינה.. הלכתי לכרטיסים, שיניתי את הגיל, חיכיתי 10 דקות, טבלתי את זה במים - לא עבד. אני הולכת להחזיר את זה לחנות!!

lior 30 rg

New member
תומר.....

אומרים אויייי גוועללד. דגש על הסוף של האויי והלמד מתגלגלת...אם אתה רוצה להיות פולני, אז עד הסוף

ד נ י ת3

New member
לא מחייב.

אפשר להגיד גם גוועלד וגם גוואלט. תלוי מאיזה איזור בפולניה הוא הגיע...

שיהיה לכם בהצלחה ../images/Emo45.gif

ומקווה שזו באמת הודעה אמיתי ולא איזו הלצה יומית.... בהצלחה, אם טוב לכם יחד, נחמד לכם- אפשר להתגבר על הכל. כל טוב.

Mari bel

New member
לא הכל בחיים ציני....

חבר'ס לא כל מי שכותב הודעה כזו או אחרת, חומד לצון (מתייחסת להודעה שפתחה את השרשור). הפורום הפך בעזרתכם הנדיבה לפורום שאני באופן אישי לא הייתי רוצה לשאול בו משהו!!! תפסיקו להיות פולניות ולרדת על כל אחד ואחת שכותב משהו. ממש מעוררי בחילה אתם ולא, לא מתנצלת על השפה בה הודעתי נכתבת!!! יש סוגים שונים ומשונים של קשרים בין בני אדם, לא הכל בנורמה החברתית המקבולת, תתבישו לכם...

ב-ד-י-ו-ק !!

ואני לא אומר את זה כי אני צדקן או יפה נפש... הייתי באמת רוצה שפורום יהווה מקום שבו אוכל לשאול שאלות או להביע דיעה ויתיחסו אליה ברצינות - גם אם מדובר בדיעה שלילית. אבל - במידה וישנה דעה מזלזלת - הייתי מעדיף לא לשמוע - זה גם לא יהיה בוגר מצד העונה.

magenta73

New member
נכון,

לא כל אחד חומד לצון. צודקת. אבל... להתחתן או לא זו שאלה רבת משקל, וכאשר היא נכתבת רק ברמה של גיל וההפרש והאם זה בסדר... כשלא מדברים גם על רגש, הרגשה, יחס, התיחסות, ערך מסויים... איך את רוצה שיגיבו?!? וחוץ מזה, היו פה מספיק תגובות יפות ולא סרקסטיות...

Vdrums

New member
מזכיר לי חתימה של אחד מגולשי תפוז

"אני נעלבתי, לא כותב יותר בפורום"

למעלה