EdisonGirl
New member
מצטטת קטעים נבחרים
הלכתי משם בבהלה (אחרי ששאלתי "מה עשיתי???")
אף פעם לא התלוננתי על בן אדם ותמיד אני מפחדת שאולי זו אשמתי או הגזמתי בתגובה או למה להרוס חיים של בן אדם
מפחדת ללכת לקפיטריה
הסיטואציה [...] הזכירה לי 2 הטרדות מיניות שעברתי בעבר
רציתי להתלונן ועצרתי את עצמי כי פחדתי שיעשו לי משהו, שלא יאמינו לי, שסתם אעבור מסכת יסורים בירוקרטית, שאהרוס חיים של בנאדם
לבוא למשטרה עם 2 תלונות על הטרדות מיניות יגרום לכך שלא יקחו אותי ברצינות
עזרה?
זו הסיבה שקיבלתי רושם של תבוסתנות/התקרבנות. לא טענתי שהסכמת להטרדות השונות, אבל אני לא חושבת שזה נכון לבוא ממקום של פחד. כשחברה גדולה עשקה אותך ואת מגיעה לצעוק עליהם ולדרוש את המגיע לך, את בטח קצת יותר בטוחה בעצמך, יותר "אמיצה", לא "סופרת" אותם... וככה בדיוק צריך להיות היחס שלך כלפי מי שחושב שמותר לו להתייחס אליך בצורה שלא מתאימה לך.
אני שמחה לשמוע שיש לך שיתוף פעולה לגבי הקפיטריה. בהצלחה עם זה
שאלה, שאת לא חייבת לענות לי. את יכולה גם רק לגלגל אותה בראש לעצמך...
אחרי שאת אומרת "די", והם לא מפסיקים, איך את מגיבה אז?
הלכתי משם בבהלה (אחרי ששאלתי "מה עשיתי???")
אף פעם לא התלוננתי על בן אדם ותמיד אני מפחדת שאולי זו אשמתי או הגזמתי בתגובה או למה להרוס חיים של בן אדם
מפחדת ללכת לקפיטריה
הסיטואציה [...] הזכירה לי 2 הטרדות מיניות שעברתי בעבר
רציתי להתלונן ועצרתי את עצמי כי פחדתי שיעשו לי משהו, שלא יאמינו לי, שסתם אעבור מסכת יסורים בירוקרטית, שאהרוס חיים של בנאדם
לבוא למשטרה עם 2 תלונות על הטרדות מיניות יגרום לכך שלא יקחו אותי ברצינות
עזרה?
זו הסיבה שקיבלתי רושם של תבוסתנות/התקרבנות. לא טענתי שהסכמת להטרדות השונות, אבל אני לא חושבת שזה נכון לבוא ממקום של פחד. כשחברה גדולה עשקה אותך ואת מגיעה לצעוק עליהם ולדרוש את המגיע לך, את בטח קצת יותר בטוחה בעצמך, יותר "אמיצה", לא "סופרת" אותם... וככה בדיוק צריך להיות היחס שלך כלפי מי שחושב שמותר לו להתייחס אליך בצורה שלא מתאימה לך.
אני שמחה לשמוע שיש לך שיתוף פעולה לגבי הקפיטריה. בהצלחה עם זה
שאלה, שאת לא חייבת לענות לי. את יכולה גם רק לגלגל אותה בראש לעצמך...
אחרי שאת אומרת "די", והם לא מפסיקים, איך את מגיבה אז?