וישר אחרי זה לג'ה פאן
F Funky Giraffe New member 5/2/06 #22 יש נסיונות לסדר משהו כזה, אבל אל תבנה על זה או זה לפחות מה ששיקו אמר לי
ס סיפלול New member 5/2/06 #27 הם מרוששים ותינוקות אלה! ...אמא אמרה לי שאני גדולה ... טוב נו אני גודזיללללללללללללללה חיחיחי
B Butza New member 5/2/06 #30 כי אנחנו קצת לא קשורים.../images/Emo6.gif ענארף, נסיעות יעלו לנו מיליון שקל בערך
ד דניאלוהים depon New member 5/2/06 #28 בעזרת השם!!! יש מסיבה טובה אח"כ? הבנתי שיש משהו בג'ה פאן ומשהו של רויאל..מי שיכול לפרט שייתן בראש. אגב,נקבל דיווחים מההפסד של מכבי?
בעזרת השם!!! יש מסיבה טובה אח"כ? הבנתי שיש משהו בג'ה פאן ומשהו של רויאל..מי שיכול לפרט שייתן בראש. אגב,נקבל דיווחים מההפסד של מכבי?
F Funky Giraffe New member 5/2/06 #29 יש לך מסיבה בMOVE (אופס,של רוי../images/Emo8.gif) בג'ה פאן יש מגיל 18 (?) מחווה לבובו (עם ספי ציזלינג! לכו!) ויש גם את הספיישל בעסק, אני הכי ממליץ...
יש לך מסיבה בMOVE (אופס,של רוי../images/Emo8.gif) בג'ה פאן יש מגיל 18 (?) מחווה לבובו (עם ספי ציזלינג! לכו!) ויש גם את הספיישל בעסק, אני הכי ממליץ...
M Mיקי_ New member 5/2/06 #34 ../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif תלוי בלימודים כמובן... אבל כשהחבר שלך הוא הסאונדמן וההרכב הם חברים שלא בא לך לאכזב, וההופעה היא משהו שאת מחכה לו כבר הרבה זמן... כנראה שאני אהיה שם
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif תלוי בלימודים כמובן... אבל כשהחבר שלך הוא הסאונדמן וההרכב הם חברים שלא בא לך לאכזב, וההופעה היא משהו שאת מחכה לו כבר הרבה זמן... כנראה שאני אהיה שם