להתערבב ולנסות לא להבלע..
אז נכון..אני לא בדיוק כותבת כאן כמו לפני הרבה שנים,אבל אני ממשיכה להציץ ולעקוב בעיקר. ואתם עדיין הפורום הכי מעניין בתפוז[חנפנות עובד כאן?
] טוב,הפוסט הזה נכתב בעקבות משבר גיל ה20 שלי והעובדה שנאצלתי לעזוב את האדום, ולחזור לשורשיי הברונטיים.[זה אמנם קרה לפני חודש,אבל אני עדיין מתבאסת על זה..]. נכון שרוב הפורום מורכב מחבר'ה בגילאי תיכון,אבל אני מנחשת שגם אתם תבינו
לפני כחודש החלפתי קידומת,ואפשר לומר שלקחתי את זה דיי קשה. כמו שאמרתי,השיער חזר לצבע המקורי,ובכלל..התחלתי לחשוב על השלב הזה בחיים,שלב ה"אחרי". אחרי התיכון,אחרי השירות.מה עושים?איך מתנהגים?זה נשמע דבילי לחלוטין,אבל אני זוכרת שפשוט צעקתי לחברים שלי "אני לא רוצה להתבגר!!!לא רוצה להיות כמו כולם!"[מה שאלכוהול עושה..]. קרה\קורה לכם שנאצלתם לוותר על משהו בכם,משהו שצועק "אני"?איך הגבתם לזה? לחבר'ה הקצת יותר גדולים שכאן..אלו שכבר התגייסו או מתחילים לחפש עבודה רצינית.. איך אתם מצליחים לשלב את ה"אני עצמי" שלכם עם הייצוגיות?[בואו נודה..שיער בצבע זעקני, ואלפי עגילים לא מתקבל יפה כל כך..].יצא לכם שהרגשתם "רגילים",חלק מהעדר?אני מדברת כמובן,מבחינה חיצונית נטו. באיזשהו שלב,כולנו צריכים להתבגר..וזה הפחד הגדול שלי.הוויתורים שצריכים לעשות כחלק מהתבגרות. מתי המראה הזה יכול להיות מגוחך?מתי צריך לומר די?והאם בכלל צריך לומר לכל זה די? מה נראה לכם?איך אתם חושבים שתיראו כשתהיו בני 25+? יאללה,זרקו! בארבאבא, שחושבת להתחיל לכתוב כאן לעיתים קרובות יותר,וקצת לחפור..
אז נכון..אני לא בדיוק כותבת כאן כמו לפני הרבה שנים,אבל אני ממשיכה להציץ ולעקוב בעיקר. ואתם עדיין הפורום הכי מעניין בתפוז[חנפנות עובד כאן?