להתראות

Saffron

New member
להתראות ../images/Emo29.gif

כמו שבטח שמתם לב, לא כתבתי כאן הרבה בשבועות האחרונים. הסיבה לכך היא שאהבתי לפרויקט אינה כפי שהייתה פעם. אני עדיין חושבת שהם נהדרים, אבל המשכתי הלאה, הכרתי מוזיקה חדשה, והרצון שלי לכתוב עליהם פחת. חשבתי עם עצמי, והגעתי למסקנה שזה לא בסדר מצידי להמשיך לנהל כאן באופן טכני בלבד. לכן החלטתי לפרוש מהניהול. נהניתי מאוד להיות כאן בשנה האחרונה ולהכיר את כולכם. אני מקווה שהפורום ימשיך להתקיים עוד זמן רב, ושעידן יוציא כבר איזה אלבום חדש או אפילו דיוידי.
אולי עוד אכתוב כאן, רק לא בכחול. שירן, תודה על ההזדמנות שנתת לי.
היה לי כיף לנהל איתך. ביי ביי :) איילת.

אנו מודים ל-Saffron

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

willo1

New member
טובטוב, תם ונשלם השירשור הלא

מועיל והפוגע הזה. כן, לאנשים יש טעם שונה, וכן, טעם יכול להשתנות אבל זו לא סיבה מספיק טובה לפתח שירשור כזה. זה היה לחלוטין דיון מיותר. איילת עוזבת כי זה מה שמתאים לה כרגע ועם כל הכבוד, הסברים אם כבר הגיעו אליי ואל הנהלת תפוז. לא היה צורך בשום דבר מעבר. אבל בכ"ז איילת כתבה הודעת פרידה שלא זכתה להרבה תמיכה מצידכם. חבל כי אנחנו לא פורום כזה. יש המון פורומים לא סימפטים בתפוז ואנחנו ממש לא אחד מהם. חסל סדר דיונים והודעות פוגעות.
וערב טוב

betti10

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איילת?

לא רק כואב..מוזר וחדש לי... אבל זאת זכותך! אני מקווה רק שלא תעלמי

omri120

New member
נו באמת.בושי לך

לא ידעתי ש "הפרוייקט" זה איזשהו ממתק או סוכרייה...שאחרי שמוצצים כמה זמן,זורקים אותה לפח. כאילו,מה הקשר ש" נפתחת" למוזיקה אחרת?? מה בדיוק הקשר? עד היום, אני יכול לאהוב משחר ילדותי "פרוסת שוקולד שחר"--. וכשגדלתי (והתבגרתי) ,אני גם התחלתי להיפתח מאוד לאוכל גורמה אחר ואפילו לסושי ולכל מיני מאכלים של כל מיני מסעדות פלצניות בת"א.(שאם היית אומרת לי בגיל 15 שאוהב,הייתי חושב שאת משוגעת). אז מה זה אומר?? שאני זונח ומפסיק לאהוב ולדבר בשיבחו של "פרוסת השוקולד חלב"? "עידן רייכל ושיריו",זה לא שירי מיימון ובטח לא רוני סופרסטאר. בדיוק כמו ששיריו של חיים חפר ונתן יונתן,לעולם לא יישכחו או יירדו לרמה פחותה מזו של...(לא יודע מי)-גם אם אני אמצא תמלילן שכותב שירים מדהימים. מה הקשר?? ההודעה שלך,ממש צימררה אותי והביאה אותי להבנה,שאת סתם חנטרישית,והולכת לפי כיווני האופנה. שיהיה לך בהצלחה. (בחורה "אעלק" תרבותית שכמוך. את מי התחלת לשמוע?? את "רדיוהד"? את לד זפלין? את מוש בן ארי? אולי את הקיור"?? נו באמת. סאלאמת

Saffron

New member
סליחה?

קודם כל - לדעתי, הודעה כמו שלך לא שווה שאגיב אליה, אבל אני חוששת שהניסוח של הודעתי הקודמת יכול להטעות. אני מסבירה את עצמי רק בשביל השאר, למקרה שהם לא הבינו אותי נכון. לא התכוונתי לכתוב שאני לא חושבת שזו מוזיקה טובה או "איכותית". אם זה מה שהשתמע מדברי, אני מתנצלת. כי זו לא האמת. זה פשוט שאחרי זמן מסוים, עובר לי ה... אני לא יודעת איך להגדיר את זה. הרצון לכתוב על הנושא. לדוגמא, אני חושבת ש"באפי" זו הסדרה הכי טובה שאי פעם שודרה, ובכל זאת יש סיכויים גבוהים יותר שאקרא בפורום "האוס". למה? כי את "האוס" התחלתי לראות לא מזמן, והיא עוד חדשה לי. יכול להיות שבעוד כמה שבועות אשמע שוב את האלבומים של עידן וזה יחזיר לי את ההתרגשות שהייתה בהתחלה. הכל יכול להיות. (אני שמחה על יכולתך יוצאת הדופן לנתח את אישיותי באופן מדויק כל כך על סמך הודעה אחת.
)

אממ.. אפשר להתערב? תודה.

אני לא חושבת שהדרך שבה הוא התנסח באמת ראויה לתגובה כלשהי. אבל אני מבינה את מה שהוא חושב ומרגיש. ברור שזאת מוזיקה טובה ואיכותית, וזה גם לא משנה מה את חושבת, זאת הרי עובדה. אין עוד מוזיקה כזאת. תביני שכשבן אדם כל כך אוהב אמן כלשהו ואת מה שהוא יוצר, ברגע שיגידו לו "אני כבר לא מנהלת את הפורום כי אני כבר לא אוהבת אותם כמו פעם!", זה לא יגרום לו להעריך את הבן אדם יתר על המידה, בקטע של "וואו.. איזה יפה מצדה..". זה לא באמת מעניין.. אני, באופן אישי, לא הערכתי אותך על זה, אף לא מעט. כמה שאני אוהבת את עידן, את הפרויקט, ואת המוזיקה הזאת, למרות שזאת לא פגיעה אישית בי, זה כן פוגע איכשהו. וכשאת אומרת שאולי עוד תמשיכי לכתוב כאן "רק לא בכחול", זה לא שאת עושה טובה למישהו.. מבינה? אם את לא אוהבת את הפרויקט, אל תכתבי כאן. ובכל מקרה, אני עדיין חושבת שזאת זכותך, ואם את חושבת שנפתחת למוזיקה טובה יותר, אז שיהיה לך לבריאות ובהצלחה. צ'או.

Saffron

New member
אני מקבלת את הדעה שלך.

שוב, לא כתבתי שאני חושבת שהם פחות טובים ולא שנפתחתי למוזיקה טובה יותר. ובטח לא שאני כבר לא אוהבת אותם או כותבת כאן כדי לעשות טובה. באמת שאף אחד מהדברים האלה לא נכון. אבל בסדר.

Britush

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

לא קרה לך אף פעם שהתחלת לאהוב פחות סגנון מוזיקה שממש אהבת קודם?

betti10

New member
איילת וכולם...כנסו

בניגוד לאחרים אני הבנתי אותך ואולי לא היית ברורה מספיק כיוון שמתוך דברייך באמת היה ניתן להניח שאכן "עזבת" כי את לא אוהבת לשמוע יותר את הפרויקט וכו... ואולי לא הסברת את עצמך נכון כפי שהסברת לי במסנג'ר. גם אני לא הבנתי אותך בהתחלה. וזוהי כתב ההגנה:
הכוונה הייתה שהיא עוזבת את הניהול בלבד ולא מפסיקה לאהוב או להעריך או כל דבר אחר את הפרויקט. הסיבה לכך היא כיוון שהיא "מתעסקת" יותר מדי בלהביא רכילויות, כתבות, שאלונים ואיך שרייכל מכנה את זה "עניינים" לפורום עד שהיא הפסיקה לשמוע אותם כפי ששמעה בעבר ולא התייחסה כ"כ למוסיקה עצמה. זאת הייתה השורה התחתונה והיא הדגישה שהיא לא מתכוונת לעזוב את הפורום וכמובן לא תפסיק לשמוע ולחשוב את מה שהיא חושבת על הפרויקט (מחשבות חיוביות כמובן), פשוט לא מעוניינת בניהול הפורום שזה בעצם העניין פה. ובזאת סיימתי את הטיעונים. (הסנגורית של איילת) יש אנשים פה שאוהבים לעשות רעש מכלום. אני חושבת שזה לא המקום הראוי לומר דברים כאלו כשמדובר באדם והיית יכול לשלוח לה מסר ולשאול אותה בדיוק למה היא עוזבת כפי שאני עשיתי והיא הסבירה לי היטב למה היא עושה את זה ושוב, אולי כאן היא לא הסבירה את עצמה נכון. אל תמהרו לשפוט אדם לפני שהוא מסביר את עצמו כמו שצריך. תשאלו שאלות במקום להאשים או לחוות דעה שלילית. אולי אז יתבהרו העניינים.
יום טוב לכולם!

נשמה..

אם כבר בחרת להיות הסנגורית שלה, אז לפחות תדייקי. לא אמרת שום דבר שדומה למה שהיא אמרה, ויותר מזה - אפילו סתרת אותה בחלק מהדברים.

betti10

New member
קודם כל...אני לא נשמה

שנית, זה בדיוק מה שהיא כתבה....וציינתי כבר שהיא התכוונה רק לניהול הפורום והיא לא הסבירה את עצמה טוב. אם היא אמרה אולי אכתוב פה אבל לא בכחול...זה היה בציניות ולא צריך להתייחס אל זה כ"טובה"... ממש לא סתרתי אותה... חבל שאת לא קוראת בין השורות ומנסה להבין. לא כתבתי על העניין שהיא אמרה שהיא "נפתחה למוסיקה אחרת" כי זה כבר צויין באחת השורות, תקראי מעבר למה שרשום ותנסי להבין. סך הכל לא רצתה לנהל יותר את הפורום וזה הכל. בן אדם שלא רוצה לנהל פורום צריך להתנפל עליו? זכותו. מעבר לכך, כפי שציינתי, כל שאר הדברים שנאמרו בהודעה שכתבה התייחסתי אליהם באחת השורות. ואיפה בדיוק הסתירה? (אם את יודעת מה המשמעות של המילה?) דבר אחרון, לא מתווכחת על זה יותר, בטח לא איתך. ואם למישהו עדיין לא ברור או/ו לא מובן אז השורה התחתונה היא שאם היא לא רוצה לנהל פורום זאת זכותה וכל שאר הדברים שהיא כתבה כגון : נפתחת למוסיקה אחרת, אולי תכתוב, לא תכתוב, ירד לה מהם... זאת גם זכותה למרות שהיא לא הסבירה את עצמה נכון ולא התכוונה שזה יצא כך. דבריה הוצאו מהקשרם. שוב, תפסיקו להאשים ולחוות דעה שלישית ולתקוף לפני שמובהרים העניינים. והדבר הכי חשוב והעיקרי ביותר שאיילת - מי שרוצה להיפגע - שיפגע , מי שרוצה לחשוב עליה ככה- שיחשוב, אם זה מה שעושה לו טוב. , מי שרוצה להמשיך להתייחס אלייך כמו מקודם - שיתייחס.את הרי יודעת הרבה יותר טוב מאיתנו מי החברים שלך לאורך כל הדרך. זהו.. מיצינו את העניין.

Saffron

New member
../images/Emo45.gif

בואו בבקשה נפסיק את הדיון. (שוב תודה, בתי, וגם לך שירן.
)

בטח שאת כן.

את ההתנשאות שלך תשמרי למקום שבו את באמת יכולה להתנשא מעל אנשים אחרים, כי כאן את לא - ובטח לא מעליי. את באה אליי בטענות כאילו שבאמת יש לך את הזכות הזאת, אע"פ שלא אני זאת שכתבה את ההודעה הזאת, כי אם עמרי. שנית, אם את כבר טוענת, שאני לא יודעת סתירה מהי, אז אולי תשמחי להתבשר על כך, שכשאת אומרת ש"היא הדגישה שהיא לא מתכוונת לעזוב את הפורום...", זה בעצם סותר אותה, כשהיא, למעשה, אמרה, שאולי היא עוד תכתוב כאן. לי, זה ממש לא נראה, כאילו שהיא מדגישה את זה. אבל את, ככל הנראה, ניחנת ביכולת המופלאה, "לקרוא בין השורות". בוודאי שאת לא מתכווחת על זה, במיוחד לא איתי, כי הרי לא פתחתי את הדיון הזה איתך, נכון? את מה שהיה לי להגיד, אמרתי לאיילת. ואיילת יודעת שאני אוהבת אותה, אפילו סידרתי לה שורה ראשונה אצל יצפאן, מה שאני עושה רק בשביל אנשים שאני אוהבת. :) נכון איילת?

למעלה