להתראות

betti10

New member
חחחחחחח מצחיקה כל פעם מחדש

תתבגרי לשם שינוי. הדגישה שלא תעזוב..עצם המילה "אולי" זה כבר אומר שלא תעזוב, או שכן או שלא. ממש לא סותר. בתור אחת שעברה את הבגרות בלשון והבעה (דגש על הבעה) בהצטיינות..אני בהחלט מתגאה בעצמי על הניסוח ולי- לא צריכים להסביר 20 פעם את הכוונה. אם תשימי לב, רק את ממשיכה להתווכח במקום להבין את המשמעות ולהפנים. אם כבר לקרוא בין השורות...אני לא חושבת שציינתי בהודעה שלי את השם שלך ופניתי אלייך במפורש...פניתי אל עמרי ובכלליות הגבתי על מה שנאמר. וכמובן שאני לא אתווכח איתך, כי בתור אחת שלא מבינה למה צריך הנחות לסטודנטים ו'או חיילים... ממש לא שווה להתווכח איתך. אני לא צריכה להתנשא ואיפה שמת לב בהודעה שלי על הבעת התנשאות? נראה לי שאת בהחלט לא מבינה את משמעות המילה. אני הסברתי בכלליות למה היא עשתה את זה ואין פה שום התנשאות... כולם התנפלו עליה ואני ניסיתי להסביר את העניין. ובפעם האחרונה - מיצינו את העניין, אל תפני אליי ואל תווכחי איתי יותר. שכתתבגרי אולי תביני למה התכוון המשורר מלחתחילה...ואם זאת התנשאות..זה שאני אומרת לך שתתבגרי - שיבושם לך.. ברגע זה חתמתי את הנושא. נ.ב: אם יש לך טענות נוספות אליי....אשמח אם זה לא יהיה על חשבון האשכול של איילת. תודה. שירן- לטיפולך!

betti10

New member
מרוב הקלדה מהירה...../images/Emo46.gif

התבלבלו לי המילים... ו/או * תתווכחי* כשתתבגרי* טוב, נו...אם יש עוד...תבינו :) למה אין עריכה פה לעזאזלללללללללללללללללללללללללללל?

betti10

New member
אל תקראי לי נשמה ../images/Emo46.gif

ואמרתי לך לא לפנות אליי, מחקתי את ההודעות מבלי לקרוא אותם.

willo1

New member
אוי באמת, עמרי תתבגר

דווקא היית נורמלי בהתחלה. מה קרה? הודעות כאלו יזכו למחיקה בעתיד רק בגלל שהתפתח פה שירשור זה לא יימחק. אני מאמינה שאתה וכולנו יודעים שלהתבטא ככה זה ממש לא לעניין. חבל כי סה"כ היית אחלה. באשר לדיון עצמו- לכל אחד יש טעם וסגנון אחר, טעם וסנגון יכולים להשתנות מפעם לפעם ומתקופה לתקופה, זה נורמלי ולגמרי לגיטימי. לאב יא איילת

omri120

New member
willloooooooooooooooooooooo

כפרה עלייך...מצטער פשוט נפגעתי עבור עידן רייכל.

willo1

New member
אוף איילת ../images/Emo7.gif

אני לא אוהבת אותך
סתם הייצ רוצה, אני מתה עלייך
מקווה שיהיה לךבהצלחה בהמשך וחסר לך שלא נראה אותך פה מדיי פעם. האמת, את הראשונה שניהלתי איתה פורום, את כל שאר הפורומים שלי אני מנהלת לבד, ככה שהיה לי ממש כיף גם איתך
את תמיד מוזמנת

glitter8

New member
לאיילת ולמגיבים

איילת, אני , כזקנת הפורום, מעריכה אותך על היושר והכנות והפתיחות בה כתבת את רגשותייך. טעם מוזיקלי זה דבר שמשתנה ומתגבש עם השנים. ועם הזהות האישית. לא כולם כמוני, שומעים 20 שנה בקנאות את שירי דיויד ברוזה עד שהופכים לידידים אישיים. למרות שגם נפתחתי לרייכל שהוא יותר צעיר ממני בגיל, ולאמנים רבים אחרים. החיים הם דבר דינמי וכמו כל דבר גם טעם מוזיקלי משתנה, וכן, גם בני זוג הם דבר שמשתנה לפעמים, עם כל הקושי, הצער והכאב הקשורים בכך. לא נישאר עם מי שכבר לא מתאים לנו רק בשביל הרקורד. וכן, היפה במוזיקה אם היא מאבדת מטעמה לדעת פלוני , זכותו להעשיר את הקשת המוזיקלית שהוא נחשף אליה. ומה הטעם אם היתה ממשיכה לכתוב בפורום ולנהל אותו שלא מרחשי ליבה? עלי והצליחי, המשיכי להתפתח, נשמח לראותך פה ובהופעות של אמן זה או אחר ועל תשימי על מה שאומרים לך, כולל אותי. ענבל

למעלה