לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

rifkin1

New member
טלוש לנעוץ !!!

וואו, איזה כיף לשמוע דברים כאילו סוף סוף. אחרי כל הספקולציות המעצבנות ושרשורי הדיכי סוף סוף משהו חדש וטוב. טפו טפו טפו... אין לי מושג מי המפיק הזה אבל אני כבר לא יכולה לחכות!

shongold

New member
לואי להב היה קשור לכל מי שהוא

משהו...בארץ הזאת בכל מה שמתחבר להפקה מוזיקלית - על שמו המונח...כמו כן יש גם מונח של המגע של לואי הצבע של לואי..

lala8224

New member
אין ספק עכשיו,

האלבום שייצא, בקרוב, (בעז"ה ובעזרת להב), יהיה מצויין!

shongold

New member
איך הגלגל מסתובב לו... - חלקי בלבד

כתבתי על כך בבוקר... או או איך שגלגל מסתובב לו איך הגלגל מסתובב למעלה הוא עלה למטה היא נפלה ושוב להתחלה והלאה כי גבוה זה עמוק קרוב אולי רחוק הבכי והצחוק והלאה לבן נשאר לבן שחור נשאר שחור היה שוב לא יחזור רק הלאה הצדק והחטא, השקר האמת שמחה שמהולה בעצב חזק הוא גם חלש ישן טוב כמו חדש נדמה הוא גם ממש בעצם מזרח ומערב הארץ היא כוכב השיר תמיד שומר על קצב רוטבליט הגדול + קראוס הגדול

שונית 7

New member
שון מה שכתבת בבוקר :ממש כאילו

ידעת?או שמא הייתה זו נבואה שמגשימה את עצמה?

shongold

New member
שונית מקסימה שלי..זה פשוט מדהים

הלכתי הבוקר כדרכי מידי בוקר..למקום עבודתי בדרך באותו דוכן עיתונים קפצה אלי הכתבה בהבזקים שחברו אותי מיידית לאותו כותב עם אותה כתבה מפורסמת שגם היא זינקה..לעברי ...אז. ולדידי כאן היתה סגירת מעגל. כשה'סריה' הושלמה עם אותו פרסום בעיתון המהימן ביותר אצלנו! ואת אמרת...נבואה שמגשימה את עצמה...ואני חשבתי שזה צירוף מקרים יוצא דופן אולי מעבר..לראציו....

שונית 7

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo23.gifאתיודעת הצדק סוף סוף מתחיל

:להראות לפחות לבצבץכי מעבר לכל מה שהביא אותי ועוד כמה מאיתנו זה חוסר צדק משווע במיוחד לאור מה שנעשה סביבנו בארץואני מרב התרגשות לא יכלה לחשב על שינה ועל מה שפתחת איתו בבוקר:איך שגלגל מסתובב לו! זה היה צריך להיות ברור לך שקראתי את דברייך כי גם כשאני מחליטה לא להכנס לפורום אני נמצאת איתו תמיד כמו שנאמר:אפשר להוציא אותי מהפורום אבל אי אפשר להוציא את הפורום ממני
אז בברכת לילה טוב
ואיך שגלגל מסתובב לו

shongold

New member
לו היו מבקשים את עצתי מי אני

חפצה שיפיק לג'קו אייזנברג את התקליט שלו המדובר - הייתי הולכת על הכי מקצוען שקיים בארץ מאז ומעולם. ואפילו חלמתי בהקיץ...על כך - ואת אשר חפצתי - בא לי - לואי להב! אגב לא התפרסם בכתבה אבל עבד בצמידות לברוס ספרינגסטינג הבוס..כשנתיים...!

למעלה