לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

shongold

New member
ועוד איך כבוד..האיש הנכון במקום

הנכון!! הוא דקדקן עד לרמת עטיפת התליט כאדם המאמין בחשיבות כל הצדדים בהפקה, הרחיב להב את המחשבה בנוגע להופעות, בשימוש בתאורה ומערכות הגברה מיובאות, הגדיר את תפקידו של המפיק והפך מעורב בבחירת השירים, הקונספטים, העיצוב, וקידם את פני הרוק הישראלי.

שונית 7

New member
וזה כן נותן לנו תשובה כמה מאמינים

בו האנשים שמאחוריו מקצועית וכנראה לקחו את הזמן בשביל לבחור לו את המפיק הנכון למידותיו

רנה6

New member
../images/Emo8.gifשון, אלו ידיעות מרעישות ומרנינות

וכמו שאמרתי לכן כבר, עוד מעט קט כשאכנס לאותה חנות תקליטים קטנה בחוצות אלונים, אף אחד לא יצחק כשאבקש את הדיסק של האביר שלנו...ואני אולי אפסיק כבר לרכוש לי חולצות מגניבות כדי לפצות עצמי על הכאב...אגב, היום ויתרתי על חולצה...אולי הרגשתי משהו....

reviital

New member
היי שירשיר, מה שלומך?את רוצה להגיד

לי שאת נכנסת לחנויות תקליטים ומבקשת את הדיסק של ג'קו???

רנה6

New member
כן, רויטלוש...

כלומר, הייתה תקופה כזו שהאמנתי שיש לו דיסק...לא ממש הכל היה ברור לי...היו שמועות ונכנסתי וביקשתי את הדיסק של ג'קו אייזנברג...מדברת על עידן ועידנים....

shongold

New member
../images/Emo8.gif אכן..שיר חדשות מרעישות...

ומרנינות. ...ואיזה כף יהיה לשמוע דיסק 'טרי' שלא עבר שחיקה רבתית (שיצא כבר לבני הבית מהאף..)

../images/Emo12.gif../images/Emo13.gifאיי איזו בשורה! מצויין!!

וואו תודה תודה תודה לי על הבשורה המצויינת שהבאת איתך.. פשש כל ההודעות של הימים האחרונים מתגמדות.. אתן רואות ?? תחשבו טוב, תאמינו בג'קו ה'תופעה האומנותית' שלנו והכל מסתדר על הצד הטוב ביותר, והטוקבקים כבר הוסיפו 'שלום חנוך' הבא!! עכשיו ראינפ וכל מי שרוצה יכולים להמשיך לנבא שחורות , לנו ולג'קו אני רואה זה עושה ההפך .רק בשורות טובות..
בהצלחה לג'קו שלנו

shongold

New member
היי שמים בואי ננסח זאת כך..

לא כל מה שכותבים כאן...צריך לקרוא כפשט ...אולי מסתתרים...דברים מאחורי הכתוב..לפעמים צריך לקרוא מעבר למובן מאליו ואולי אותם דברים הביאו לתזוזה כלשהי שם למעלה... והמבין יבין...

שונית 7

New member
../images/Emo140.gifתודה דידוש היום היה קשה להרחיק

אותי מהפורוםלמרות שנמנעתי קצת מסיבות מובנות.אבל כל כך הרבה זמן חיכינו לבשורות טובות מסוג זה
שלא יכותי למנוע מעצמי לחגוג איתכם

talytal

New member
שונית מתוקיזה, מקווה שזה אומר

שפסק הזמן נגמר?
את מה שהיה לי לומר כבר אמרתי לך במסרים, אבל בקיצור - שמחה לראות אותך שוב איתנו!

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifטלוש.היום באמת היה זמן טוב

|וסיבות טובות לחזור.לא יכולתי לקבל מתנה טובה יותר מההודעה המשמחת בראש העמוד ליום הולדתי בעוד יומיים,

a d i d a s 2 1

New member
אני רק יכולה לומר שאני שמחה שחזרת

ואני שמחה שיש לנו בשורות כאלה... ואני שמחה שאנחנו נתן לטליטל את הזכות להיות יו"ר מנזר השתקנים... :)

kapit5

New member
אין לי מושג למה היית בניבצרות זמנית

אבל שמחה מאוד שחזרת

למעלה