היי.. לא טחנתי בבלנדר אלא במעבד מזון. אז מה שנשאר זה להשרות תודה רבה(:
L luliy New member 23/6/19 #3 עוד שאלה.. האם אחרי ההשרייה והטחינה של העדשים (מוסיפה גם פטריות ובצל מטוגן) חובה להוסיף קמח כלשהוא או שהעמילן בעדשים יספיק?
עוד שאלה.. האם אחרי ההשרייה והטחינה של העדשים (מוסיפה גם פטריות ובצל מטוגן) חובה להוסיף קמח כלשהוא או שהעמילן בעדשים יספיק?
L luliy New member 20/6/19 #1 לוביה טחונה היי.. טיגנתי לוביה ואז טחנתי אותה( רציתי להכין קציצות) הבעיה שזה טחן את זה לרמה של אבקה ולא כעיסה. ישר על ההתחלה זה נטחן כאבקה. מישהו מבין למה? תודה
לוביה טחונה היי.. טיגנתי לוביה ואז טחנתי אותה( רציתי להכין קציצות) הבעיה שזה טחן את זה לרמה של אבקה ולא כעיסה. ישר על ההתחלה זה נטחן כאבקה. מישהו מבין למה? תודה