נדחוס אותו ברקע? אם כבר איפה דרו...
F Fragile Dream New member 2/7/07 #95 ../images/Emo203.gifהוי,זה כ"כ יפהD: למרות שאין לי מושג מי אלה שלושת החמודים האלה,אבל נו
H HagarStar New member 2/7/07 #100 ריאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אני בעד זה D::::::::::::::: חחחח יאנה משום מה נזכרתי בעובדה שרצינו לתקוע לספנסר מקלות תופים בתחת
ריאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אני בעד זה D::::::::::::::: חחחח יאנה משום מה נזכרתי בעובדה שרצינו לתקוע לספנסר מקלות תופים בתחת
S sha na na revol New member 2/7/07 #102 הוא לא נראה כבר כאילו תקעו לו../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif
H HagarStar New member 2/7/07 #103 מי רוצה לתקוע מקלות תופים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif בתחת לחתול בלי פרווה שהיה חבר של יוגורט? אני מבדרת את עצמי, זה בסדר
מי רוצה לתקוע מקלות תופים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif בתחת לחתול בלי פרווה שהיה חבר של יוגורט? אני מבדרת את עצמי, זה בסדר
X Xx Moriko xX New member 6/7/07 #112 ../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifאני חושבת שזה כבר ברור מי ינצח../images/Emo13.gif
L lestatgirl New member 7/7/07 #117 חחחחחחחחחחחחח למה? גאד אנקדוטה לא קשורה, לפי כמה זמך נשפך לי קפה בדרך מהמטבח לחדר ובאתי לקחת מגבת מלוכלכת לנגב,ואז שמתי לב שזאת המגבת של יוניון ג'ק ולא יכלתי לדרוך עליה אז החזרתי ולקחתי מגבת של הארי פוטר במקום..
חחחחחחחחחחחחח למה? גאד אנקדוטה לא קשורה, לפי כמה זמך נשפך לי קפה בדרך מהמטבח לחדר ובאתי לקחת מגבת מלוכלכת לנגב,ואז שמתי לב שזאת המגבת של יוניון ג'ק ולא יכלתי לדרוך עליה אז החזרתי ולקחתי מגבת של הארי פוטר במקום..