קחי אותי איתך
E eladi88 New member 14/8/05 #17 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אין שום הופעה שאני יוכל ללכת אליה לאאאאא לאאאאא בע
ק קיפודי לאב מיצי New member 14/8/05 #18 יא איזה כיף.. כיף שאתם מופיעים..פשוט כיף.. יאללה.. נתראה ב19 בבארבי..
Q Queen nuli New member 15/8/05 #19 מי בא לקיוג'ה?../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif יהיה מוי כיף><
I itaishiff New member 15/8/05 #27 עד כדי כך?! חברים, אני מקווה שאתם זוכרים שאני רק מקבל תאריכים ... לא קובע אותם.. הכל זה שיקולים של המקומות שמזמינים אותנו... מה רע בליפס?... הכל לטובה חברים... תמיד...
עד כדי כך?! חברים, אני מקווה שאתם זוכרים שאני רק מקבל תאריכים ... לא קובע אותם.. הכל זה שיקולים של המקומות שמזמינים אותנו... מה רע בליפס?... הכל לטובה חברים... תמיד...
M Mosh28 New member 16/8/05 #29 חחחח יצא קיצוני מדי באמת אבל זה כיי אני מאוכזב מזה שלא נראה אתכם בחופש רק בסוף ספטמבר:/
P pishkashit New member 16/8/05 #36 סתם טראומה רעה מהמקום אבל מה בטוח נבוא... איתי הייתה הופעה מדהימה בראשון.. אלעד אתה בא איתי ? ..חחח
E eladi88 New member 17/8/05 #42 יש מצב...תלוי מי מה מו ומתי כי אני יש לי בצפר..לא כמוך... ויש לי גם פסיכומטרי על הראש....אז נראה כבר....
יש מצב...תלוי מי מה מו ומתי כי אני יש לי בצפר..לא כמוך... ויש לי גם פסיכומטרי על הראש....אז נראה כבר....
א אני רואה כפול New member 17/8/05 #48 מה רע בליפס? מה טוב בליפס?... [רק מכיתבת השם שלהם יש לי בחילה..]
ש שניר1984 New member 15/8/05 #28 מישהו יכול להסביר לי... מה זה הפאב ליפס בראשון??? שאלתי חברים מראשון ואף אחד לא שמע על המקום הזה
N N o l o g o New member 16/8/05 #32 הוא במקום המועדון שולץ שצמוד לבלוקבאסטר, אם הם מכירים את העיר..=) וממ לא רע בו כלום, אחלה מקום דווקא..=)
הוא במקום המועדון שולץ שצמוד לבלוקבאסטר, אם הם מכירים את העיר..=) וממ לא רע בו כלום, אחלה מקום דווקא..=)