לוח הודעות

gilad_no

New member
הצעה,

שאנטי, יש לי הצעה קטנה. אולי כדאי שתוסיפי קישור (בקישורי הפורום) עם רשימת חברות שמבצעות\לא מבצעות ניסויים על בע"ח. דיי הרבה מהשאלות כאן הן על חברה X, וחברה Y, ונראה לי שרשימה מסודרת יכולה לתרום לכולם.

ליוויתן

New member
שאלה דחופה על מקדונלד!../images/Emo21.gif

למה בעצם מקדונלד כורת יערות גשם באמריקה? מישהו יודע? תודה

shanty.G

New member
../images/Emo62.gifאחלה רעיון גלעד

פינה בקישורי הפורום למדריכי הקוסמטיקה של ISAV, PETA ויתכן שעוד אחרים, תהיה בקרוב מאוד. לגבי העברת הרשימה עצמה לפורום- בהחלט אפשרי, אך ידחה מעט. אשמח לקבל מכולכם הצעות נוספות לתוספות ורעיונות חדשים פה בשרשור, או לתיבת המסרים

m_shy

New member
פעילות ואירועים בחיפה../images/Emo124.gif

שלום לכולכם
יום רביעי הקרוב, ה-1 במאי 2002 הוכרז כ"יום ירוק בטכניון". גם אנחנו, אנשי זכויות בעלי החיים, נהיה שם, ושתי הודעות-בקשות לי אליכם בעניין: החל מהשעה 9:30 בבוקר נציב דוכן זכויות בעלי חיים בקמפוס, בסמוך לבית הסטודנט. מדובר בדוכן הסברה הנושא מסר הסברתי משולב, של זכויות בעלי חיים בכלל, והתנגדות לניצולם בתשעשיה, ולניסויים בהם בפרט. הדוכן יוצב שם עד השעה 14:00. דרושים פעילים שיעזרו באיוש הדוכן. אנא פנו אלי במסר או באימייל [email protected]. הפעם זו הזדמנות חשובה במיוחד! בהמשך, בשעה 17:30 בבית הקולנוע "הלר" שבבית הסטודנט בטכניון, יתקיים פאנל דיון בנושא ניסויים בבעלי חיים. כעשרה אנשים, בעלי מקצועות הקשורים במדעי החיים רובם ככולם, משני צידי המתרס, יקיימו דיון בפני קהל. הדיון צפוי, מן הסתם, להיות מעניין ביותר, וכדאי מאוד שתבואו לשמוע אותו. זו יכולה גם להיות הזדמנות טובה לכם לשאול שאלות. למעוניינים אוכל להציע טרמפ חזרה מהטכניון לכיוון בנימינה. צרו קשר. שי משולם

m_shy

New member
שימו ../images/Emo23.gif, זו הודעה דחופה../images/Emo70.gif

Gal-Mo0D

New member
חדש בפורום! וכמה שאלות קטנות

קודם כל אני אציג את עצמי (תראו איזה יופי אני משרשר!) : אני גל, בן 17 מרמת גן. החלטתי רק לפני כמה ימים להתחיל להיות פעיל בעניין זכויות בעלי חיים ובמיוחד העניין של פיטום אווזים שמחליא אותי (עד היום אני לא שוכח את התמונה שראיתי שדוחפים לברווז צינור לפה עם עיסה כזאת...) וכשהיום יצאנו לחגוג בת מצווה לאחותי, סירבתי לאכול במסעדה שהגיעה כבד אווז אבל לא היה אכפת למשפחה שלי ולכן הם אכלו ואני לא שתיתי לא אכלתי ולא נגעתי בכלום שם. עכשיו עוד כמה שאלות : יש לאנונימוס אתר שאפשר למצוא בו פרטים נוספים על כל הנושא ? לא שהפורום לא מספיק (אני מקווה להיות כאן דייר-קבע) אלא פשוט הייתי מעוניין להשתתף גם בפעילויות ציבוריות יותר (אני אודה למי שיוכל לכתוב הודעה כמתקיימת פעילות כזאת). כמה אנשים מכאן הם צמחוניים ? והאם יש רשימה של חברות שלא עושות ניסויים בבעלי חיים ? או לחילופין רשימה של חברות שכן עושות ניסויים על בעלי חיים ? תודה, מקווה שיהיה טוב..

Gal-Mo0D

New member
ועוד בקשה קטנה ממנהלת הפורום

האם את מכירה מקום בו אפשר לתרום אוכל לחתולים ו\או כלבים המאפשר גם התנדבות בשעות אחה"צ ? משהו באיזור ר"ג, ראיתי איפשהו כאן הודעה על מקום כזה בנחלת יצחק, אבל איני זוכר במדויק, אני אודה לך מאוד אם תעזרי לי בלמצוא מקום להתנדבות (רצוי עם חתולים וכלבים).

Gal-Mo0D

New member
הקפצה לשאלותיי ולהצגה העצמית שלי

הופ הופ הופ! הופ הופ! הופ!

shanty.G

New member
../images/Emo108.gif תשובה לגל ולחברים

הי גל, ברוך הבא לפורום וברכות על היוזמה
בקישורי הפורום תוכל למצוא את כל אשר שאלת עליו- האתר של אנונימוס, מדריכי הקוסמטיקה (ISAV מומלץ) ועוד. לפני שמתקיימות פעילויות מתפרסמות פה בפורום קריאות לפעילים ולמתנדבים, כולל מען מדוייק לפניות. אם פספסת, תמיד אתה יכול להכנס ל
זכויות בע"ח השבוע"
האחרון שפורסם, לכותרת ´חדשות ופעילויות´. נכון לעכשיו ישנם שני נושאים עיקריים על הפרק- * שליחת מכתבי מחאה לח"כים ולשרים בנוגע להחלטתה האחרונה של שרת התמ"ס בנוגע לאישור ניסויים מסויימים בישראל עליה תוכל לקרוא בעמוד הנוכחי. * פעילות תמיכה במאבק נגד פיטום אווזים. דף הטלפונים יוכל לעזור לך למצוא (חלק) מהעמותות באזור ת"א-ר"ג. כולם תמיד שמחים לקבל עזרה, אם חומרית ואם בזוג ידיים נוסף.
לגבי בית המחסה בנחלת יצחק, רח´ חפץ חיים 4- הוא פתוח בין השעות 16:00-10:00 (צב"ח ר"ג המנוהל ע"י עמותת תנו לחיות לחיות). ואם כבר הזכרנו אותו- המקום זקוק למצעים/מגבות/שמיכות ישנות, למאווררים ובדחיפות-לתכשירים להדברת פרעושים וקרציות. (החבר´ה יושבים ופולים קרציות לכלבים בידיים!) אם יש למי מכם דבר מה היכול לשמש את הכלבים והחתולים החוסים במקום (גם חצאי מיכלים יכולים לעזור, אם נביא כמה וכמה חצאים כאלו)- רישמו פה, ואולי נארגן פה מבצע איסוף, מה אתם אומרים
ישנה גם מכלאה רשותית במסובין, עליה אין לי פרטים; אם אני לא טועה תוכל למצוא פרטים עליה בדף המצורף. צמחונות- לא פעם עולה השאלה בפורום, ואני מניחה שלא יתפתח שוב שרשור ארוך בנושא... לכן פתחתי סקר חדש עליו כולם מוזמנים להשיב וכך כל גולש חדש או סתם סקרן יוכל למצוא תשובה לשאלת השאלות
. יום נפלא,
shanty

Necrophil

New member
למה...

שפשוט לא תפרסמי גם את מספר החשבון להעברת תרומות? איסוף כלל ארצי של מיכלים להדברת קרציות ופרעושים? אני מעדיפה לתת כסף ולאפשר להם לקנות בעצמם.

Gal-Mo0D

New member
מדוע בעיית הקופים בירושלים

לא נחשבת אחד מהנושאים הבוערים ? אלא אם כן היא נפתרה ואני סתם מטומטם וISAV מאוד לא מעודכנים... אני לא מסוגל לישון בגלל זה! יש עצרת נוספת (מלבד זאת שהייתה?), יש לך כתובות של חכ"ים שאפשר לשלוח אליהם מכתבים ואימיילים ? אני ממש אעשה הכל!

morality

New member
גל, תודה ששאלת על הקופים../images/Emo39.gif

שערוריית הניסויים האכזריים והמיותרים בקופים באוניברסיטה העברית מטופלת היטב כבר מספר חודשים ברובד בלתי נגלה לעיני הציבור. כעת, משהצטרפת לפורום כאן, ברגע שעזרת הציבור תידרש, אתה תהיה הראשון לדעת. נ.ב., אינך היחיד שלא ישן בלילות בגלל הזוועות שקורות שם.

Gal-Mo0D

New member
תודה רבה לך על המידע

אשמח מ-א-ו-ד לדעת על הפגנות נגד הניסויים המזוויעים האלו.

ronico2

New member
הניסויים הללו אינם מיותרים

והם הרבה פחות מזויעים מילד חולה פרקינסון, או אדם גוסס מאיידס שעשרה סוגי סרטן שונים אוכלים את הגוף חולה השחפת שלו.

Gal-Mo0D

New member
למה הם לא מיותרים ?

ותאמין לי, לא משנה מה המטרה של הניסויים האלה, התעללות כזאת היא בלתי נסבלת!

Gal-Mo0D

New member
מורליטי (איך קוראים לך בבקשה ?)

תודה על מה שכתבת כאן, הייתי צריך את הפרטים האלה בשביל להסביר בכיתה שלי על הניסוי על מאליש והקופים האחרים.

למעלה