../images/Emo108.gif תשובה לגל ולחברים
הי גל, ברוך הבא לפורום וברכות על היוזמה
בקישורי הפורום תוכל למצוא את כל אשר שאלת עליו- האתר של אנונימוס, מדריכי הקוסמטיקה (ISAV מומלץ) ועוד. לפני שמתקיימות פעילויות מתפרסמות פה בפורום קריאות לפעילים ולמתנדבים, כולל מען מדוייק לפניות. אם פספסת, תמיד אתה יכול להכנס ל
זכויות בע"ח השבוע"
האחרון שפורסם, לכותרת ´חדשות ופעילויות´. נכון לעכשיו ישנם שני נושאים עיקריים על הפרק- * שליחת מכתבי מחאה לח"כים ולשרים בנוגע להחלטתה האחרונה של שרת התמ"ס בנוגע לאישור ניסויים מסויימים בישראל עליה תוכל לקרוא בעמוד הנוכחי. * פעילות תמיכה במאבק נגד פיטום אווזים.
דף הטלפונים יוכל לעזור לך למצוא (חלק) מהעמותות באזור ת"א-ר"ג. כולם תמיד שמחים לקבל עזרה, אם חומרית ואם בזוג ידיים נוסף.
לגבי בית המחסה בנחלת יצחק, רח´ חפץ חיים 4- הוא פתוח בין השעות 16:00-10:00 (צב"ח ר"ג המנוהל ע"י עמותת תנו לחיות לחיות). ואם כבר הזכרנו אותו-
המקום זקוק למצעים/מגבות/שמיכות ישנות, למאווררים ובדחיפות-לתכשירים להדברת פרעושים וקרציות. (החבר´ה יושבים ופולים קרציות לכלבים בידיים!) אם יש למי מכם דבר מה היכול לשמש את הכלבים והחתולים החוסים במקום (גם חצאי מיכלים יכולים לעזור, אם נביא כמה וכמה חצאים כאלו)- רישמו פה, ואולי נארגן פה מבצע איסוף, מה אתם אומרים
ישנה גם מכלאה רשותית במסובין, עליה אין לי פרטים; אם אני לא טועה תוכל למצוא פרטים עליה בדף המצורף. צמחונות- לא פעם עולה השאלה בפורום, ואני מניחה שלא יתפתח שוב שרשור ארוך בנושא... לכן פתחתי
סקר חדש עליו כולם מוזמנים להשיב וכך כל גולש חדש או סתם סקרן יוכל למצוא תשובה לשאלת השאלות
. יום נפלא,
shanty